tuanna bak
Kayıtlı Kullanıcı
ya ne kadar güzel dimi keşke onun tırnağı kadar olabilsek
ya ne kadar güzel dimi keşke onun tırnağı kadar olabilsek
ilk defa duydum cok guzel elinize saglik.
selam kardeşim.yaa ne güzel ince düşünceler bunlar.bunu ilk kez okudum sağolasın.
s.a kardeşim bizde onun gibi olabilsek walla bize hberli habersiz kim gelirse kabul ediyoruz
Selamun Aleykum Güzel Kardeşim Allah Razi Olsun Paylaşimin Için Ben Bu Hikayeyi Birkez Daha Dinlemiştim Ama Bu Hanimi Başka Bir Sahabinin Hanimi Diye Duymuştum Veysel Karaninin Hayatini Okuduğum Kitapta Da Evli Olduğu Yazmiyordu. Yanlişmi Biliyorum Acaba Rabbimize Emant Ol Kardeşim
çok Güzel Bir Paylaşim Ilk Defa Duydum....allaha Emanet Ol .dua Ile
s.a ...evet arkadaşlar bizde onların bi tırnağı kadar olabilsek...Allah razı olsun arkadaşım.çok güzel bir konuydu...
allahu alem... kimin ennete gidecğeini kimin gitmeyeceğini en en güzel şekilde biliyor bu konuda konuşmak uygun dğeil bence... ?
selam ve dua ile.
abana biraz uydurma geldihirette cinsiyet olacakmı biz oradada nefsimizle berabermi olacagız bana uydurma gibi geldi
cenente ilk girecek hanimlardan biri veysel karanin hanimidir.
bir gun peygamber efendimizin kizi hz fatıma babasina sorar :
-baba cennete girecek ilk hanimlardan biri ben miyim?
peygamberimiz:
hayir kizim ilk girecek hanim veysel karanin hanimidir der.
hz fatima bunu duyunca merak eder ve veysel karaninin haniminin ziyaretine gider.
hz fatima kapiyi calar:
-ben hz peygamberin kizi hz fatma yim der sizin ziyaretinize geldim der :
veysel karaninin hanimi:
-beyimin sizin geleceginizden haberi yok ben once ondan izin alayim siz yarin bidaha gelin der.
hz fatima gider ertesi gun ogluyma gider.kapiyi calar
hz veysel karanin hanimi.
-yaninizda biri mi var der
oda oglum var der
- ama ben sizin icin izin aldim oglunuz icin almadim der sizin bugun gidin yarin oglunuz icinde izin alayim der.
ertesi gun fatima gelir
-veysel karanin hanimi buyrun esimden sizin icin izin aldim der.
iceriye girerler disaridan sanki40,50yaslarindan bi kadini sesi gelirken iceri girmisler ki cok genc ve guzel bi bayan var
kadin kendine kotuluk gelmesin die agzina taslar katmis ve kendini yasli biri gibi gostermis.
hz fatima anlamiss neden onun cennete ilk gireceginii...........