Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cennet_esra kardeşimiz için.... (1 Kullanıcı)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
bir kimsenin çok mühim dileği olsa ve bu dileğinin yerine gelmesini istese;

41 kere bu ayeti kerimeyi
bismillahirrahmanirrahim ve üfevvidu emri ilallahi innallahe basirun bil ıbad

41 kerede
allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed salaten tuncina biha min cemiıl ehvali vel afati ve takdi lena biha cemiıl hacati ve tütahhiruna biha min cemiıs seyyiati ve terfeuna biha aled deracati ve tübelliğuna biha aksal ğayati min cemiıl hayrati fil hayati ve badel memat. inneke ala kulli şeyin kadir

41 kerede bu ayeti kerime okunur
la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez zalimin

1 defada bu dua okunur
ya ğayyasül müsteğisine eğisni bi (hacet)bi hakki hateynil ayeteyniş şerifeteyni ve hazihis sayfetül münifeti ve bi hakki nebiyyike muhammedin sallallahü aleyhi ve selleme ve ezvacühü ve zürriyyetühü ve ali beytihi ve tabiine ila yevmiddine ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
(''hacet'' kısmına hayırlı olan dileğini istiyorsun allahüteala'dan)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
114 ya cami'u
400 ya vedud
209 ya muksid
217 ya rafiğ

3 kez alak suresi
70 kevser suresi
1 tebareke suresi ve estafirullah ya tevvab

mümkünse namazlarının arkasından uygula...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
hasbiyü la ilahe illallahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim...

aile geçimsizliği için okunur.sabah akşam 7'şer defa en az...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamber Efendimizin Günlük Yaptığı Zikir 6 Esma'nın Faziletleri

Altı Esma, Peygamberimiz'in (SAV) manen Veysel Karani Hazretlerine ve tüm sahabeye verdiği derstir.

6 ESMA

1- Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

2- Estağfirullah El Azim

3- Allahümmesalli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

4- La İlahe İllallah

5- Allah

6- Hu

100 kere BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM deyince, şeytanın şerrinden ve vesvesesinden emin olur, rızkı bereketlenir.

100 kere ESTAĞFİRULLAH EL AZİM deyince, büyük ve küçük günahları af olunup, anadan doğmuş gibi olur.

100 kere SALAVAT-I ŞERİFE getirince, Peygamber efendimizin (SAV) şefaatine nail olur.

100 kere ALLAH (C.C) deyince, Hz. Allah o gönüle nazar eder.

100 kere HU deyince, Hz. Allah o gönülü ziyaret eder. Kişi son nefesini Kamil-i İman ile verir
.

günde en az 1 kere ve mümkünse namazlarından sonra abdestliyken ihlaslı bir şekilde yaparsan biiznillah faydasını görürsün kardeşim...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
şimdilik aklıma gelenler bunlar.eminim diğer kardeşlerimde bişeyler ekleyecektir.rabbim yar ve yardımcın olsun.sınavın zor seni çok iyi anlıyorum.sakın ama sakın isyan etme,rabbini unutma ki o'da seni unutmasın,yoksa halimiz nice olur... sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka çare yok kardeşim... unutma '' allah c.c sabredenlerle beraberdir ''...

cennet_esra

Kayıtlı Kullanıcı
allah sizden razı olsun .....dualarınızı eksik etmeyin

cennet_esra

Kayıtlı Kullanıcı
yok elhamdüllah isyan yok bende allahtan gelen bas göz üstüne vardır bir hayır hayrıda serride bilen odur

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Kim Saff Suresi'ni

70 defa okursa ailesi huzura kavuşur. (Allah'ın izni ile)
Saff Suresi'ni

سَبَّحَ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ

Sebbeha lillâhi mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ard(ardı), ve huvel âzîzul hakîm(hakîmu).

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Aile geçimsizliklerine son vermek, yıkılan yuvaların tekrar düzelmelerini temin etmek amacıyla aşağıda gelen dua yazılıp içilir.

Yahibbunehüm ke hubbillah, vellezine amenu eşeddü hubbel lillah
ve ellefe beyne kulubihim lev enfakte ma fil erdi cemiam ma ellefte beyne kulubihim ve lakinellahe ellefe beynehüm innehu azizün hakim

(Burda niyet tekrar edilecektir)

Ve ma lena ella netevekkele alellahi ve kad hedana sübülena ve lenasbiranne ala ma azeytümuna ve alellahi fel yetevekkelil müteveklkilun

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun cnm arkadaşım canoo,inşaallah rabbim yardım ederde kardeşimze yuvası kurtulur.bukette tefriciye başlatacaktı sanırım.o da ilgilenecektir inşaallah...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun cnm arkadaşım canoo,inşaallah rabbim yardım ederde kardeşimze yuvası kurtulur.bukette tefriciye başlatacaktı sanırım.o da ilgilenecektir inşaallah...

Rabbim hepimizden razı olsun can kardeşim ne demek.. buketim h.sonu nete gırmıo sanırım bızde baslatabılırız.. vakıt nakıttır.. Allah'ım herkesın yuvasını kurtarsın. bıde 88.4 lalefm dınle kardesım olur mu? cok guzel sohbetler dualar var

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepimizden razı olsun can kardeşim ne demek.. buketim h.sonu nete gırmıo sanırım bızde baslatabılırız.. vakıt nakıttır.. Allah'ım herkesın yuvasını kurtarsın. bıde 88.4 lalefm dınle kardesım olur mu? cok guzel sohbetler dualar var

tamam canım evet buket haftasonları zeynepten dolayı giremiyor malum. :D devam eden bi tefriciye vardı onun için bekliyor sanırım .öyle yazmıştı bi yerde galiba...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
hmmm tmm o zamn onu takıp edıyor.. baslattıgında burdan gormezsem haber ver canım da inşAllah katılayım bnde

cennet_esra

Kayıtlı Kullanıcı
aile geçimsizliklerine son vermek, yıkılan yuvaların tekrar düzelmelerini temin etmek amacıyla aşağıda gelen dua yazılıp içilir.

Yahibbunehüm ke hubbillah, vellezine amenu eşeddü hubbel lillah
ve ellefe beyne kulubihim lev enfakte ma fil erdi cemiam ma ellefte beyne kulubihim ve lakinellahe ellefe beynehüm innehu azizün hakim

(burda niyet tekrar edilecektir)

ve ma lena ella netevekkele alellahi ve kad hedana sübülena ve lenasbiranne ala ma azeytümuna ve alellahi fel yetevekkelil müteveklkilun
duayı yazıp suyamı koyacam anlayamadım yardımcı olsanız sevınırım allah razı olsun.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl korkuyorum biri evinde huzursuz olacak diye.. nasıl korkuyorum biri eşimden ayrıldım diyecek diye..
ALLAHIM SEN KORU .. dua et kardeşim nolur dua et.. hatamız sanırım hep karşıdakini suçlu görmek bedeli ağır işte.. (kendi adıma söylüyorum) sanki bağırınca haklı olacaz sanki sakin olsak metanet göstersek zarar görecez gibi hissediyoruz.. ama değil ya valla değil.. İSLAMA uygun yaşasak hiç kimse üzülmeyecek..
sizin içinde dua ediyorum inşallah..hicranımın yazdıklarını yapın inşallah.. esmaları okuyun bolca.. YA CAMİ YA MUKSİT....
SİZ samimi şekilde dua edin inşallah..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl korkuyorum biri evinde huzursuz olacak diye.. nasıl korkuyorum biri eşimden ayrıldım diyecek diye..
ALLAHIM SEN KORU .. dua et kardeşim nolur dua et.. hatamız sanırım hep karşıdakini suçlu görmek bedeli ağır işte.. (kendi adıma söylüyorum) sanki bağırınca haklı olacaz sanki sakin olsak metanet göstersek zarar görecez gibi hissediyoruz.. ama değil ya valla değil.. İSLAMA uygun yaşasak hiç kimse üzülmeyecek..
sizin içinde dua ediyorum inşallah..hicranımın yazdıklarını yapın inşallah.. esmaları okuyun bolca.. YA CAMİ YA MUKSİT....
SİZ samimi şekilde dua edin inşallah..

canıımmmm içim nasıl cız etti anlatamam.nekadar darda olduğunu yazınca çok kötü oldum.sınavı çok zor.rabbim kurulu yuvaların dağılmasına izin vermesin inşaALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt