Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl korkuyorum biri evinde huzursuz olacak diye.. nasıl korkuyorum biri eşimden ayrıldım diyecek diye..
ALLAHIM SEN KORU .. dua et kardeşim nolur dua et.. hatamız sanırım hep karşıdakini suçlu görmek bedeli ağır işte.. (kendi adıma söylüyorum) sanki bağırınca haklı olacaz sanki sakin olsak metanet göstersek zarar görecez gibi hissediyoruz.. ama değil ya valla değil.. İSLAMA uygun yaşasak hiç kimse üzülmeyecek..
sizin içinde dua ediyorum inşallah..hicranımın yazdıklarını yapın inşallah.. esmaları okuyun bolca.. YA CAMİ YA MUKSİT....
SİZ samimi şekilde dua edin inşallah..
kardeşim benim durum biraz farklı sevdigi varmış ailesi almamıs oda benı kabullenemdı bırgun kapının önüne koydu...ve sevdıgı ınsan ile benı aldatmaktaydı..ama ne olursa olsun tabıkı ınsan yuvasının yıkılmasını istemez ben cok savastım ama o savasmadı
kardeşim benim durum biraz farklı sevdigi varmış ailesi almamıs oda benı kabullenemdı bırgun kapının önüne koydu...ve sevdıgı ınsan ile benı aldatmaktaydı..ama ne olursa olsun tabıkı ınsan yuvasının yıkılmasını istemez ben cok savastım ama o savasmadı
tovbeee tovbeee tovbeee neler duyacagım daha neler? Allah'ım korusun bızlerı.. gelde sınırlenme sımdı? gel de kızma? neden senın gunahına gırmıs o zman? Allah'ım yaaa bak gene sınırlendım.. canım kardesım Allah yardımcın olsun
yarabbim niye böyle yaparlar anlamıyorum.senin günahın neydi niye kıydılar sana peki allahım sen affet yarabbim.sinirimden ağlayacağım.bu aileler mahvediyor bazen evlatlarının hayatlarını....