nakşibendi
Kayıtlı Kullanıcı
Bismillah..
Elhamdulillahi Rabbil Âlemin.Esselatu vesselamu âla resuluna muhammedin ve âla âlihi ve sahbihi ecmâin.
Kutibe Aleykumul Kitalu ve huve kufhun lekum ‘’ Ey mü’minler Hoşunuza gitmesede Cihad Allah yolunda savaşmak üzerinize farz kılındı’’Bakara/216
-Ben çarşıda gördüğüm şu kot eteği almak istiyorum
-Misafir odası takımımı değiştirmem lazım hoşuma gitmiyor eskidi..
-Bugün şu şunu dedi..
-Ne güzel çocuğum imamın yanına gidiyor,İmam bugün milli takıma dua etmesini söylemiş talebelerine.
-Ben modern bir insanım aşırıya gelemem..
-1-
Ve daha nice sözler ! İnsanlara Allah Resulunun (salallahu aleyhi vessellem)buyurduğu; ‘’Namaz kılmayanın dini yoktur ‘’ hadisini söylediğiniz de bile yüzünüze çok rahat gelip geçici bakan yüzler.Anlattığınız o güzel cümlelerin kulaklarından birinden girip birinden çıkması..
Allah resulu (sallallahu aleyhi vessellem) şöyle buyuruyor:’’Peygamberler içersinde benim tasdik edildiğim kadar tasdik edilen bir peygamber yoktur.,Yıllarca tebliğ etmesine karşılık bir kişinin iman ettiği peygamberler dahi vardır’’
Günümüze baktığımızda bu bazen başımıza gelmiyor değildir.
İnsanların gözünün içene baka baka kafirlerin özelliğinin kendisinde de var olabileceğini söylediğinizde Hiçbir şey hissetmiyorlar.
İnsanların gözünün içene baka baka kafirlerin özelliğinin kendisinde de var olabileceğini söylediğinizde Hiçbir şey hissetmiyorlar.
Onlar için dinin manası çoktan gitmiş..Ha kafir olmuşlar ha Müslüman onlar için pek bir şey ifade etmiyor.Biz buna ‘’dinsizlik’’ ideolünde olan masonların haline benzetebiliriz.
Amaç ve gayeleri; insanlar ve para olan topluluğa bu benzetme bayağı yakışır sanırım.
Onlar için elbette ki üzülüyoruz.
Onlar için elbette ki üzülüyoruz.
-2-
Onların cehennemlik amellerine razı değiliz.Fakat onlar kendilerine üzülmedikleri gibi,Sizlerin davetlerini ciddiye almadıklarını da görürsünüz.Yazmış olduğum bu makale de ki sitem,Genelde dini ciddiye almayan ve bütün gerçekleri gördükleri halde tağuta dilleri ile destekleyenlere hitabendir.Geçenlerde Hafızlık için bir kuran kursuna ziyarete gittim.İlk ziyaretimde pek fark edememiştim belki de yoktu.İkinci ziyaretimde,Kuran kursunda(!)putun heykelini içeri koyduklarını gördüm.Bu ne rezalettir Ya Rabbi..Yapamadım ve sordum;
-Bu heykelin bu kursun içinde işi ne ?
-Valla bilmiyoruz ki işte öyle koyuyorlar..inşaat var şuanda. Siz ne zaman gelecek siniz ?
Kuran hıfzını yapıp bir yandan ‘’FEMEN YEKFUR BİTTAGUTİ VE YU’MİN BİLLAH ayetini ezberlemek (Her kim Tağutu inkar edip Allaha iman ederse) bir yandan da Tağut’un heykelini başucunda bulundurmak..
-3-
Diyanet (hıyanet)’e bağlı kursta başka bir şey beklenmezdi dediğinizi duyar gibiyim.Bizde farklı bir şey beklemezdik elbette, ama bir şeyi hatırlattı bu olay; Küfür her yerden kuşatmış seni..Evinin içine kadar girmiş ! Camiler,Kuran kursları,Sözde medreseler ! Küfür Batıl her yönden istila , darmaduman etmiş seni..
Sen modern takılan Müslüman(!),Son model kıyafetlerini almaya,Afganistan,Çeçenistan,Irak Felluce,Somali,Endonezya buralardaki kardeşlerinin (!) halinden bahsedilmesinden hiç rahatsız olmazken hala aynı hevesle alabiliyorsan bu senin için ne üzücüdür..İşte asıl fakirlik,senin bu halindedir.Zenginlik ise,Onca fakirliğe rağmen infak edenlerin halidir.
Sen ‘’Ben hocayım dini bilirim’’ diye takınan imam (!),Bir yandan Vellezine Keferu evliyahumuttaguti,yuhricunehum minennuru ilezzulumet (Kafirlerin yardımcıları koruyucuları ise tağutlardır,Oda onları Aydınlıktan karanlığa doğru götürür)Ulâike ashabunnar hum fihe khalidun (İşte Onlar Cehennemliktir,Orada Ebedi olarak kalacaklardır)Bakara/257Ayetini ezberlerken,Bir yandan Allah ve resulune onun getirdiği dine savaş açmış,hor görmüş,aşağılamış bir adamın heykelini nasıl saygıyla yanında tutabiliyorsun ?
-4-
Sizler ne kadar markalı elbiseler,cilalı arabalar alsanız da,Sizlerin elbisesine biz ‘’zillet’’ arabalarına ise ‘’ganimet’’ diyoruz.Yani hiçbir hayır görmüyoruz.Sizler için Nimet olan bunlar,Bizler için İman Yok ise zillettir.Lüks bir evde oturmak bizlere ‘’işkence’’ gibi gelirken,Bir kardeşimizin ağaç ve kerpiçten evde oturup, Cihad ile meşgul olması gözümüzde CENNET SARAYLARI’na gidilen yollardan biridir.
Sizler ne kadar markalı elbiseler,cilalı arabalar alsanız da,Sizlerin elbisesine biz ‘’zillet’’ arabalarına ise ‘’ganimet’’ diyoruz.Yani hiçbir hayır görmüyoruz.Sizler için Nimet olan bunlar,Bizler için İman Yok ise zillettir.Lüks bir evde oturmak bizlere ‘’işkence’’ gibi gelirken,Bir kardeşimizin ağaç ve kerpiçten evde oturup, Cihad ile meşgul olması gözümüzde CENNET SARAYLARI’na gidilen yollardan biridir.
Ki Allah resulu (sallallahu aleyhi vessellem)şöyle buyuruyor:’’Bu dinde ruhbanlık yoktur,Bu dinin ruhbanlığı CİHAD dır’’
Allah resulu (sallallahu aleyhi vessellem)şöyle buyurdu; ‘Müşriklere karşı mallarınızla,Canlarınızla,dillerinizle Cihad edin’’
Ve sen Ey tevhidi savunan Müslüman kardeşim,Sen Cihad etmeden Savaşmadan Ganimet almaya hoş baktığın müddetçe,Hergün bir köşede oturup CİHAD için hiçbir hazırlık yapmadığın sürece,ki Cihada hazırlık yapmak cihadın vaciplerindendir’’Eğer sizinle beraber cihada çıkmak isteselerdi, elbette onunla ilgili olarak bir takım hazırlıklar yaparlardı. Fakat Allah davranmalarını istemedi de onları yoldan alıkoydu ve (kendilerine): «oturun oturanlarla beraber»denildiTevbe/46
Malının fazlasını değil de,Arta kalanını islam’a verdiğin müddetçe,( Kavlun Ma’rufun ve magfiretun khayrun min sadakatin yetbeuhe eza vallahu ganiyyun halim.’’Tatlı bir söz ve bir suçu affetme,Eza ve minnetle verilen sadakadan daha hayırlıdır.Allah bundan müstağnidir.Onları cezalandırmakta halimdir.’’Bakara/263 )
Bir beşere verdiğin ahide dahi sadık kalmadığın müddetçe.,’’Ey iman edenler! Belirli bir vâdeye kadar birbirinize borç verdiğiniz zaman onu kaydedin. Aranızda doğrulukla tanınmış bir kâtip onu yazsın. Kâtip, Allah’ın kendisine öğrettiği gibi (adalete uygun olarak) yazmaktan kaçınmasın da yazsın. Üzerinde hak olan borçlu kişi akdi yazdırsın, Rabbi olan Allah’tan sakınsın da borcundan hiçbir şey noksan bırakmasın.Bakara-282)’’