Ey bizi yoktan var eden Allahim.. Bizleri cehennem ve kabir azabindan koru, bizleri hem bu dunyada hemde obur dunyada salih kullarinin arasina kaydeyle..Allahim bilerek ve bilmeyerek ve unuttugumuz gunahlarimizi af eyle... (amin)
ALEYKÜM SELAM..ALLAH(CC)RAZI OLSUN SENDEN CEVDET ABİCİĞİM..DİNLEDİM SONUNA KADAR.ALLAH(CC)SESLENDİRENDEN DE RAZI OLSUN,ÇOK DUYGULU VE SAMİMİ BİR SES..
YAKMA YARABBİ..CEHENNEM NARINA ATMA YARABBİ..GÜNAHLARIMIZI AFFEYLE YA RABBİ..
PAYLAŞIMIN ÇOK ÖNEMLİ,RAHMAN SEVAP OLARAK DEFTERİNE KAYDETSİN İNŞALLAH..KENDİMİZİ BİRAZ DAHA DÜZELTME YOLUNDA FAYDALI OLUR İNŞALLAH..
:T
SELAM VE DUALARIMLA..
UFFF İNSAN GÖRÜNCE DAHA ÇOK AKLI BAŞINA GELİYO ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN VE İNŞALLAH BİZE CEHENNEM AZABINI YAŞATMASIN(AMİN) SENİNDE EMAĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM.
ALEYKÜM SELAM..ALLAH(CC)RAZI OLSUN SENDEN CEVDET ABİCİĞİM..DİNLEDİM SONUNA KADAR.ALLAH(CC)SESLENDİRENDEN DE RAZI OLSUN,ÇOK DUYGULU VE SAMİMİ BİR SES..
YAKMA YARABBİ..CEHENNEM NARINA ATMA YARABBİ..GÜNAHLARIMIZI AFFEYLE YA RABBİ..
PAYLAŞIMIN ÇOK ÖNEMLİ,RAHMAN SEVAP OLARAK DEFTERİNE KAYDETSİN İNŞALLAH..KENDİMİZİ BİRAZ DAHA DÜZELTME YOLUNDA FAYDALI OLUR İNŞALLAH..
:T
SELAM VE DUALARIMLA..
UFFF İNSAN GÖRÜNCE DAHA ÇOK AKLI BAŞINA GELİYO ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN VE İNŞALLAH BİZE CEHENNEM AZABINI YAŞATMASIN(AMİN) SENİNDE EMAĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM.
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET ALLAH BİZLERE CEHENNEM AZABINI GÖSTERMEZ İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM
rabbim Cümlemizi Cehennemin Azabindan Korusun,cennet Mekanini Nasip Etsin Inş....cehennemin Azabindan Rabbime Siginiriz..rabbim Bizleri Affeylesin Inş..:a:a
Aleyküm selam abim
Cehennemin dehşetinden Rabbimize sığınırız.Rabbim muhafaza etsin inşaallah
selam ve dua ile...
Cevdet Abicim Allah Bizi Cennete Girp Cemalini Gören Kullardan Eylesin Inşallah...cevdet Abi Ben Menüye Baktim Orda Kabir Azabi Vardi Onu Izledim Insan Görünce Daha çok Innaniyor Tövbe Ediyor.allah Kabir Azabi Yaşatmasin Sonra Dualara Baktim Sitedeki Tebareke Süresini Her Sabah Okuyan Kabir Azabi Görmüyomuş Bunu Okuyunca Sevindim Rabbime Emanet Ol Gönlüne Ellerine Sağlik Dua Ile...
Cehennem En ürkütücü Sözler Den Biri Allah Bizi Korusun Amin Ecmain
selamun aleykum abi..
çok güzel bir paylaşımdı RAHMAN bizleri cehennem azabından korusun, bizlere o dehşetli anları göstermesin inşaALLAH ..
s.a paylaşımın güzeldi.cehennem ateşi çok kötüdür öyle odun ateşine benzemez.ben rüyada görmüştüm cehennem kapısıda öyle degildi.bütün vücutlar tamdı öyle azap cekiyorlardı.selametle