Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

CEHENNEMİN YAPISI (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
[youtube]CQXPPqjPZ3g[/youtube]

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ALLAH BİZLERİ CEHENNEM ATEŞİNDEN KORUSUN AMİN B)B)B)B):

figan-nl

Kayıtlı Kullanıcı
Ey bizi yoktan var eden Allahim.. Bizleri cehennem ve kabir azabindan koru, bizleri hem bu dunyada hemde obur dunyada salih kullarinin arasina kaydeyle..Allahim bilerek ve bilmeyerek ve unuttugumuz gunahlarimizi af eyle... (amin)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ey bizi yoktan var eden Allahim.. Bizleri cehennem ve kabir azabindan koru, bizleri hem bu dunyada hemde obur dunyada salih kullarinin arasina kaydeyle..Allahim bilerek ve bilmeyerek ve unuttugumuz gunahlarimizi af eyle... (amin)

selamün aleyküm kardeşim hoş geldin sefa getirdin duana amin amin diyorum allaha emanet ol kardeşim

nisan14

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELAM..ALLAH(CC)RAZI OLSUN SENDEN CEVDET ABİCİĞİM..DİNLEDİM SONUNA KADAR.ALLAH(CC)SESLENDİRENDEN DE RAZI OLSUN,ÇOK DUYGULU VE SAMİMİ BİR SES..

:(YAKMA YARABBİ..CEHENNEM NARINA ATMA YARABBİ..GÜNAHLARIMIZI AFFEYLE YA RABBİ..

PAYLAŞIMIN ÇOK ÖNEMLİ,RAHMAN SEVAP OLARAK DEFTERİNE KAYDETSİN İNŞALLAH..KENDİMİZİ BİRAZ DAHA DÜZELTME YOLUNDA FAYDALI OLUR İNŞALLAH..

:T

SELAM VE DUALARIMLA..

UFFF İNSAN GÖRÜNCE DAHA ÇOK AKLI BAŞINA GELİYO ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN VE İNŞALLAH BİZE CEHENNEM AZABINI YAŞATMASIN(AMİN) SENİNDE EMAĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELAM..ALLAH(CC)RAZI OLSUN SENDEN CEVDET ABİCİĞİM..DİNLEDİM SONUNA KADAR.ALLAH(CC)SESLENDİRENDEN DE RAZI OLSUN,ÇOK DUYGULU VE SAMİMİ BİR SES..

:(YAKMA YARABBİ..CEHENNEM NARINA ATMA YARABBİ..GÜNAHLARIMIZI AFFEYLE YA RABBİ..

PAYLAŞIMIN ÇOK ÖNEMLİ,RAHMAN SEVAP OLARAK DEFTERİNE KAYDETSİN İNŞALLAH..KENDİMİZİ BİRAZ DAHA DÜZELTME YOLUNDA FAYDALI OLUR İNŞALLAH..

:T

SELAM VE DUALARIMLA..

UFFF İNSAN GÖRÜNCE DAHA ÇOK AKLI BAŞINA GELİYO ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN VE İNŞALLAH BİZE CEHENNEM AZABINI YAŞATMASIN(AMİN) SENİNDE EMAĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM.

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET ALLAH BİZLERE CEHENNEM AZABINI GÖSTERMEZ İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim allaha emanet olun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Benim Allah Razi Olsun Duana Amin Diyorum Allah Cehennem Azabindan Tüm Mesleman Kardeşlerimizi Korusun Allaha Emanet Ol

zenan

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim Cümlemizi Cehennemin Azabindan Korusun,cennet Mekanini Nasip Etsin Inş....cehennemin Azabindan Rabbime Siginiriz..rabbim Bizleri Affeylesin Inş..:a:a

hatice kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet Abicim Allah Bizi Cennete Girp Cemalini Gören Kullardan Eylesin Inşallah...cevdet Abi Ben Menüye Baktim Orda Kabir Azabi Vardi Onu Izledim Insan Görünce Daha çok Innaniyor Tövbe Ediyor.allah Kabir Azabi Yaşatmasin Sonra Dualara Baktim Sitedeki Tebareke Süresini Her Sabah Okuyan Kabir Azabi Görmüyomuş Bunu Okuyunca Sevindim Rabbime Emanet Ol Gönlüne Ellerine Sağlik Dua Ile...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Cehennem En ürkütücü Sözler Den Biri Allah Bizi Korusun Amin Ecmain

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet Abicim Allah Bizi Cennete Girp Cemalini Gören Kullardan Eylesin Inşallah...cevdet Abi Ben Menüye Baktim Orda Kabir Azabi Vardi Onu Izledim Insan Görünce Daha çok Innaniyor Tövbe Ediyor.allah Kabir Azabi Yaşatmasin Sonra Dualara Baktim Sitedeki Tebareke Süresini Her Sabah Okuyan Kabir Azabi Görmüyomuş Bunu Okuyunca Sevindim Rabbime Emanet Ol Gönlüne Ellerine Sağlik Dua Ile...

selamün aleyküm kardeşim allah gönlüne göre versin allah razı olsun rabbime emanetsiniz

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
s.a paylaşımın güzeldi.cehennem ateşi çok kötüdür öyle odun ateşine benzemez.ben rüyada görmüştüm cehennem kapısıda öyle degildi.bütün vücutlar tamdı öyle azap cekiyorlardı.selametle

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a paylaşımın güzeldi.cehennem ateşi çok kötüdür öyle odun ateşine benzemez.ben rüyada görmüştüm cehennem kapısıda öyle degildi.bütün vücutlar tamdı öyle azap cekiyorlardı.selametle

A.S.KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH CEHENNEM NARINDAN KORUSUN HEPİMİZİ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt