DiLaRa_I NuR
Kayıtlı Kullanıcı
Alllah razı olsun.......
:a33::a33::a33::a33:diyecek söz bulamıyorum RABBİM cennet ehli olmayı nasip eylesin..ALLAH razı olsun
Allah razı olsun kardeşim.
Alllah razı olsun.......
o allahın rasulünü görebilsek kölesi olsak.o cehenmme ateşi korkutuyor beni bazen içim titriyor.ah nefsim ah bir ders alsan!!!!!!!!!!!!
ve aleyküm selam.Rabbim bu güzel duaları kabul etsin inşAllah.Allah a emanet oluns.a. allahu teala c.c. her daim hepimizle olsun. allah c.c. razı olsun.kardeşim.çok değerli bir paylaşım..
yüce rabbim rahmetini merhametini eksik etmesin üzerimizden..peygamberimizin s.a.v. şefaatine nail eylesin bizi..
hani hep derler ya.ayakları şişinceye kadar namaz kılan bir peygamberin ,gözleri şişinceye kadar uyuyan ümmetiyiz.malesef bu durum böyle gaflet içerisinde yüzmekteyiz.insanlar akın akın cehenneme koşuyor.Adına kurban olduğum Resullulah ümmeti için böyle ağlarken hastalanırken rengi benzi solarken ben neler için ağlıyor neler için üzülüyor neler için renk atıyorum.Rabbim ya Erhamürrahimin sen bize acı ya Rabbi Efendimizin şefaatine layık eyle
Paylaşımın için ALLAH(c.c)'U teala razı olsun
Eline sağlık inşaALLAH Cehennemin azabından RABBİM bizleri korusun
allah razı olsun kardeşim...
amin kardeşim.Allah(c.c) sizden de razı ve memnun olsun inşaAllahAllah razı olsun.
BİR AN ÖNCE BİZLERİ GAFLETTEN UYANDIR YA RABBİYa nebi !
Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim.
Kurumuş nurdan amelde ise ahesteyim
kabrim beni bekliyorken ,
ben dünyalık hevesteyim,
ya rab uyandır gafletten
belkide son nefesteyim.