Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

CEHENNEMDE KADIN (1 Kullanıcı)

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı
İbni Abbas radıyallahü anh anlatıyor:

Peygamber aleyhisselâm zamanında güneş tutulmuştu. Allah'ın Resulü namaz kılıp uzun uzun kıyamda kaldı.

Bundan sonra Peygamberimiz şöyle buyurdu:

— Muhakkak güneş ile ay Allah'ın âyetlerinden birer âyettir. Hiç bir kimsenin ölümü ve yaşaması için tutulmazlar; şu halde tutulduklarını görünce Allah'ı zikrediniz.

İnsanlar dediler ki:

— Ey Allah'ın Resulü, durduğun yerde bir şey almaya uzanmış olduğunu, sonra da irkilip geri çekildiğini gördük. Bunun üzerine Peygamber aleyhisselâm:

— Katî olarak Cenneti gördüm de, bir salkım üzüm yakaladım. Koparmaya muvaffak olsaydım, dünya durduğu sürece ondan yiyebilecektiniz. Bana Cehennemde gösterildi. Şu anda gördüğüm manzaradan daha kötü hiç bir manzara görmedim. Cehennemdekilerin çoğunu da kadınlardan gördüm, buyurdu.

— Ey Allah'ın Resulü, ne sebeble onların çoğu kadınlardandır? diye sordular da, Peygamber aleyhisselâm:

— Küfürleri sebebiyle, cevabında bulundu.

— Allah'a mı küfrediyorlar? diye yine sordular. Peygamber aleyhisselâm:

— Kocalarına ve kendilerine yapılan nimete küfrediyorlar; onlardan birine dünyayı versen, yahud ömrü boyunca iyilikte bulunsan, yine senden hoşlarına gitmeyen bir şey görünce, senden hiç bir zaman hayır görmedim, derler, buyurdu...B)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: CEHENNEMDE KADIN

ALLAH .C.C. RAZI OLSUN KARDEŞİM...SELAMETLE..

minanur

Kayıtlı Kullanıcı

ne denırkı rabbım sonumuzu hayır etsın a.e

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Çok güzel Allah razı olsun...B)B)B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZELMİŞ. ALLAH RAZI OLSUN.

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

A.S ECMAİNB)B)B)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN..NE GÜZEL YAZMIŞSIN...
ŞİKAYET ETMEK KONUNDA ÜSTÜMÜZE YOKTUR ZATEN..B)

islamtutkunuyum_

Kayıtlı Kullanıcı

bizler mü'mine olarak bizlere çok iş düşüyor dostlarım..hayatt çok zor bunu yaşamadanda görmek çok basit..baya zaman oldu bunu duyalı bir bayan namazını kılıyor ama içkili olan biryerde çalışıyor doğal olarakda kullanıyormuş.çocuğunun eğitimi içinde başka çaresi olmadığını söylüyordu duyduklarıma şaşırdım aslında ..siz olsanız ne yapardını bu durumdaki bir bayanın kıldığı namaz nasıldır_?bu konuda cevaplarınızı almak istiyorum ne yorum yaparsınız bana....

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim o gül kokulu cennetine ve paygamber efendimize bizi komşu eylesin inş.amin rabbim bizi kötülüklerden alıkoysun

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM KİM OLURSA OLSUN NASIL İBADET ETTİĞİNİ YARGILAMAK BİZE DÜŞMEZ ve ayrıca o kadınında namazının kabul olup olmadığını bizler tartışamayız RABBİM BİLİR SADECE,şöle bir söz vardır bilmiyorum duydunuz mu ama muhakkaki duymuşsunuzdur;"imanın ve paranın kimde olcağı belli olmaz,yeterli sanırım,sana bi tavsiyem var yanlış anlamazsan o kimsenin ibadetini burada veya başka biryerde yorum yapmak doğru değil,a.e.o selametle kal,bu arada sölemedn geçemicem eğer bir konu hakkında yorum yapmak veya cevap yazılmasını istiyorsan yeni forum açabilirsin hakkını helal et islam tutkunu,,,,B)B)B)B)

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

ECMAİN İNŞALAHHHHB)

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun kardeşim rabbm bizi affetsin

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ELİNİZE SAĞLIK..GÜZEL VE İBRET ALINMASI GEREKEN BİR MESELE GERÇEKTEN..RABBİM BİZLERİ CEHENNEM AZABINDAN KORUSUN İNŞAALLAH..CEHENNEMİN NE KADAR ÜRPERTİCİ OLDUĞUNU EFENDİMİZİN(S.A.V.) SÖZLERİNDEN DE ANLAYABİLİRİZ..RABBİM YAR VE YARDIMICIMIZ OLSUN..

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB BOZKUS yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ELİNİZE SAĞLIK..GÜZEL VE İBRET ALINMASI GEREKEN BİR MESELE GERÇEKTEN..RABBİM BİZLERİ CEHENNEM AZABINDAN KORUSUN İNŞAALLAH..CEHENNEMİN NE KADAR ÜRPERTİCİ OLDUĞUNU EFENDİMİZİN(S.A.V.) SÖZLERİNDEN DE ANLAYABİLİRİZ..RABBİM YAR VE YARDIMICIMIZ OLSUN..

AMİN AMİN İNŞALLAH:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

acmesut6

Kayıtlı Kullanıcı

allah bizi cennnetlik kullarindan eylesin insallah

meral7770

Kayıtlı Kullanıcı

gerçekten kadınlar hep böyle biliniyor çünkü çok konuşuyoruz ah bi çenemizi tutabilsek Rabbim ağzımızı hayırlı sözlerde açtırsın, kötü söz söyletmesin. Allah razı olsun kardeşim Allah'a emanet olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt