"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
çok yorucu bir gün geçirdim.dinlenmek için bana ne önerirsiniz kıymetli hocam.allaha emanet olun.iyiki varsınız...selametle kalın.
selamun aleyküm abi,sıcaklar sebebiyle pek pc başına geçemiyorum umarım iyisindir
bende bi bardak çay ve ımmmmmm elmalı milföy alsam ne güzrl olurdu tam çay zamanı
selametle rabbe emanetsin.......
mavci
burada dengeyı sağlamak cok zor olmalı
allah kolaylık versın orda çalışan ınsanlara
her gun soframızdan eksık ettmedığımız cayın ne kadar zahmetlı ve kıymetlı olduğunu anladık
yanı ben anladım
allah razı olsun mavcı
çay deyıp gecmemek lazım
cok mutlu kal
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
çok yorucu bir gün geçirdim.dinlenmek için bana ne önerirsiniz kıymetli hocam.allaha emanet olun.iyiki varsınız...selametle kalın.
aleykumselam kardeşim
şımdı once acsanız guzel bır sofra onerırım
yağsız olsun ardından tatlı
ıcecek olrak duyarlılık ıcın guzel bır cay veya kahve en türk uşulunden olsun ama
sonra da uzanın ayaklarınızın altına bır yastık
ve zıkır edın
benım onerım bu lardeşim ınşaallah faydalı olmuşumdur
cunku ben okulda hep yorulduğumda boyle yaptım:a15:
allaha emNET olun
cok mutlu kalın
Allah razı olsun hocam ,
önerileriniz mükemmel yapmaya çalışacağım.allaha emanet olun.selametle kalın.dualarda görüşmek üzere ...
bende 1 bardak çay alabilirmym
O DA NE güllüoğlunun kahvaltı tabagı gibi.. patatesli yumurta da yeterdi aslında
selamun aleyküm abi,sıcaklar sebebiyle pek pc başına geçemiyorum umarım iyisindir
bende bi bardak çay ve ımmmmmm elmalı milföy alsam ne güzrl olurdu tam çay zamanı
selametle rabbe emanetsin.......
gunaydın abıcım gercekten cok ıyı bır ınsansınız sızın gıbı ınsanlara layık olmak ıcın caba gostermemız gerek ben emanet55 arkadasın dun yazdıklarını okudum ben ıncınmıste olsam kendını dıslanmıs hıssetmesıne uzuldum helallık ıstıyorum gercekten kımsenın benım yuzumden uzulmesını istemem ben onun uzulmesıne sevınemem kardeslerımın benı sevdıklerını anladım bu benı mutlu ettı
ben aksam cayina geldim
Kalabalık geliriz ama )
selamun aleyküm abi kahvaltıya geldim ama çay almiyim
allah ne verdiyse yeriz demi