Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
Abi salı akşamından kalan bayat çayıda içeriz biz ?
???Abi salı akşamından kalan bayat çayıda içeriz biz ?
Afiyet şifa olsun ?
Teşekkürler kardeşim eline sağlık ??Doğal organik şekersiz buuzzz gibi karadut özü ..
Dikkat ederseniz artık her türlü açıklamayı yaparak paylaşıyorum ikramları ?
Neden acaba ?
Afiyet şifa olsun inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 1865321
Abi her an denetlemeye gelebilirler ??Teşekkürler kardeşim eline sağlık ??
Bizi takip eden birileri mı var yoksa????
Aktif olamıyorum ama fırsat buldukça takipteyim ?çok yogunlastik yine cokk ..yaz bitsin artık ?bu arada çok dua ettiğim uzun süre beklediğim bir iş oldu .ama çok kararsızım istifa edip etmenekte ...Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ? sizde dua edin kardesinize doğru seçim yapayım ?Abi her an denetlemeye gelebilirler ??
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah kardeşim ? AminnAktif olamıyorum ama fırsat buldukça takipteyim ?çok yogunlastik yine cokk ..yaz bitsin artık ?bu arada çok dua ettiğim uzun süre beklediğim bir iş oldu .ama çok kararsızım istifa edip etmenekte ...Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ? sizde dua edin kardesinize doğru seçim yapayım ?
EYT bellli mı oldu ?Birde @mavci abi sizin yönetimde pastaneleri olan bir kardeş vardı ?.
@Kaan Erdem yanlışım hatırlıyorum pastaneleri vardı ?bide eyt yi bekleyen en genç emekli kardeşimiz ? ikramları kendilerinden bekliyor yönetim kadrosunu daha aktif görmek istiyoruz ??️?
EYT bellli mı oldu ?
Pasta yasak değil mi??
Evet ödüllendiriyoruz kendimizi ??️ eline sağlık abiO zaman sofrayı kurarız??
Ekli dosyayı görüntüle 1865322
Afiyet şifa olsun ???Evet ödüllendiriyoruz kendimizi ??️ eline sağlık abi
Allah hakkınızda en hayırlı ve güzel olanı nasip etsin @Nur_u Secde kardeşim.Aktif olamıyorum ama fırsat buldukça takipteyim ?çok yogunlastik yine cokk ..yaz bitsin artık ?bu arada çok dua ettiğim uzun süre beklediğim bir iş oldu .ama çok kararsızım istifa edip etmenekte ...Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ? sizde dua edin kardesinize doğru seçim yapayım ?
Değil mi , öyle bir hava atmıştı sanki buralarda ?Birde @mavci abi sizin yönetimde pastaneleri olan bir kardeş vardı ?.
@Kaan Erdem yanlışım hatırlıyorum pastaneleri vardı ?bide eyt yi bekleyen en genç emekli kardeşimiz ? ikramları kendilerinden bekliyor yönetim kadrosunu daha aktif görmek istiyoruz ??️?
Hodri meydan @Kaan Erdem kardeşim ??Değil ki , öyle bir hava atmıştı sanki buralarda ?
@Kaan Erdem kardeşim.. kardeşlerimiz sizden pasta börek bekliyor , haberin olsun.