Afiyet şifa olsun ?@mavci abi , ellerinize sağlık..
Kahve sonrası bize yine nöbet düşüyor anlaşılan ??
Nöbet değişimi iyidir ??
Afiyet şifa olsun ?@mavci abi , ellerinize sağlık..
Kahve sonrası bize yine nöbet düşüyor anlaşılan ??
Daha ne olsun ?@mavci abi , çayınız hazır , afiyet olsun.
Tüm kardeşlerimiz de buyursun inşallah , afiyet şifa olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 1865051
Maşallah kardeşime ?
@Nur_u Secde kardeşim , gelir gelmez hemen çalışmaya başlamışsınız , maşallah..
Ellerinize sağlık , ben bir bardak alayım
Amin inşallah abi?Maşallah kardeşime ?
Rabbim razı ve hoşnut olsun inşallah ? Aminn
Teşekkürler kardeşim ?Kısa bir mola verelim , afiyet şifa olsun
Ekli dosyayı görüntüle 1865067
Ekli dosyayı görüntüle 1865066
Ve Aleyküm selamSelamunaleyküm dostlar.
MAVCI abiciğim bende geleyim mi? El öper harçlık alırım ona göre. Ben daha küçücük bir çocuğum ondan. ? ?
Rabbim öncelikle sağlık sıhhat huzur versin inşallah ?Tekrardan Selamunaleyküm.MAVCI abiciğim, ben; 36-37 yaşlarında bir gencim.
Normalde sağlıklı gözüksem bile bir hastalığa yenik düşme eşiğindeyim.
Kafam bu konuda çok dağınık. Allah'ın izniyle atlatacağım inşallah. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Dağıtma derken kendime meşgale bulmaya çalışıyorum. Çalışamıyorum anlayacağın. YouTube'da içerik üretmek amacım var.
Bilgisayar programları anlatımı ve ilginç değişik web sayfa adresleri tanıtımı amacım var YouTube'da. Bir nevi para kazanabilirsem ne mutlu bana.
Selametle.
Allah CC 'ün lütfu keremi sonsuzdur. Rabbim şifa versin , zor bildiklerinizi kolay kılsın.Tekrardan Selamunaleyküm.MAVCI abiciğim, ben; 36-37 yaşlarında bir gencim.
Normalde sağlıklı gözüksem bile bir hastalığa yenik düşme eşiğindeyim.
Kafam bu konuda çok dağınık. Allah'ın izniyle atlatacağım inşallah. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Dağıtma derken kendime meşgale bulmaya çalışıyorum. Çalışamıyorum anlayacağın. YouTube'da içerik üretmek amacım var.
Bilgisayar programları anlatımı ve ilginç değişik web sayfa adresleri tanıtımı amacım var YouTube'da. Bir nevi para kazanabilirsem ne mutlu bana.
Selametle.