Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çaya Bekliyom 😋☕🫖 (2 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
kahvaltı yapmamıştım abim çok güzel oldu on numara oldu :) Allah razı olsun,elinize sağlık olsun..

Afiyet-şifa olsun Receb kardeşim...:)
Bu mükemmel sofrada cok onemli bisey eksik ?
BEN tabiki

Sizsiz olmaz zaten kardeşim...Hoşgeldiniz...:)

Mavci kardeş maşa-ALLAH foruma ziyafeti eksik etmiyorsun. Benim cömert kardeşim. ALLAH c.c. cennetine koysun.

Aminnn...
Dualarınıza gönülden amin inşallah...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Çayımız hazır inşallah...
Buyrun...
Afiyet-şifa olsun...

424162_489945681044234_1637842275_n.jpg

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Bu cay iki kisilik muhtazaf abimle size afiyet olsun.:)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
HİCRAN canım hayırlı olsun inşallah dilediğine yetersin canım benim
NURAY canım bebeğinmi hasta ALLAH ŞİFALAR VERSİN.....
neyi var nasıl oldu

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
elhamdülillah kardeşim bende iyiyim çok şükür... dışarıdayım konservatuara hazırlanacaktım ya bu gün hayırlısıyla başladım derslere tekrardan... bebişin nasıl oldu hastaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam...

Allah zihin acikligi versin kardesim benim bebisim iyi cok sukur teyzesi ama soylemismiydim bilmiyorum gelisim geriligi var hastaligina bagli 2.5 yasinda ama konusamiyor yuruyemiyor gelecekte rabbim isterse olur insallah ,durumu devamli degisiyor hayirlisi bakalim bugun fizik ve rehabilitasyon dersimiz vardi rabbim yardimcimiz olsun.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim bilmiyordum... allahım şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun bebişin dün sanada dua ettim namazımda sıkıntını bilmiyordum ama sıkıntını gidermesi için dua ettim sanada buket_zeynep içinde... rabbim sıkıntıda olan herkezin sıkıntısına derman olsun inşallah canım..

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun abla.Elimden geldiği kadar dua edeceğim minik çocuğun için.İnşaAllah çok daha iyi olacak.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim bilmiyordum... allahım şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun bebişim dün sanada dua ettim namazımda sıkıntını bilmiyordum ama sıkıntını gidermesi için dua ettim sanada buket_zeynep içinde... rabbim sıkıntıda olan herkezin sıkıntısına derman olsun inşallah canım..
Allah razi olsun kardesim bunlar birer imtihan rabbim bundan asagi dusurmesin rabbim beni cennetinde gormek istiyor demekki bu imtihan vesile olacak demekki isyan edip ben istemem mi diyeyim. Ne mutlu bana cok sukur bu davete kim reddeder.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun abla.Elimden geldiği kadar dua edeceğim minik çocuğun için.İnşaAllah çok daha iyi olacak.

İnsallah kardesim bunada sukur cahide cok tatli bir cocuk kendi cocugum oldugu icin demiyorum doktorlari once sever sonra ne yapilacaksa yaparlar yolda goren herkes gelip sever imkan el verirse fotosunu yuklerim rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim bunlar birer imtihan rabbim bundan asagi dusurmesin rabbim beni cennetinde gormek istiyor demekki bu imtihan vesile olacak demekki isyan edip ben istemem mi diyeyim. Ne mutlu bana cok sukur bu davete kim reddeder.

doğru diyorsun canım ondan gelene itiraz ne mümkün,rabbim sabrımızı artırsın,güç kuvvet versin hepimize.dediğin gibi bundan geride koymasın canım hiçbirimizi.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
doğru diyorsun canım ondan gelene itiraz ne mümkün,rabbim sabrımızı artırsın,güç kuvvet versin hepimize.dediğin gibi bundan geride koymasın canım hiçbirimizi.

Allah sevdigi kullarina sikinti ve hastalik verirmis kendisini unutmasin diye beni seven bir rabbim var cok sukur bende ona layik olmaya calisiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt