Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çaya Bekliyom 😋☕🫖 (2 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Erkan abi napti benim konuyu bir bilgin varmi abi.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ben not olarak yazdım kardeşim...
Siz de iletişim sekmesinden bir daha mesaj gönderin isterseniz...
Eğer müsait olursa ilgilenecktir mutlaka...
Selam ve dUA ile...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
bu saattte süt içilir hepinize veriyorum afiyet olsun :a35:

sut-nedir.jpg

mavci

Yönetici
İkramı yapan Hafize annemize, Muhtazaf abimize ve Sedaa kardeşimize sonsuz teşekkürler...
Herkese afyet-şifa olsun inşallah...

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
S.a abi ben hic sutlu cay icmedim tadi nasil diye merak ediyorum acaba ben evde yapabilirmiyim?selametle. Dua ile...

Tabii yapabilirsiniz kardeşim.

[h=1]Sütlü Çay Nasıl Yapılır[/h]

Akşamdan kalma demli çayınızı değerlendirmek için muthiş bir tarif vereceğim sizlere. 1 su bardağı akşamdan kalma demli çayı bir tencereye alıp üzerine 1 lt süt ekleyin ve bir taşım kaynatın. 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı karabiber, yarım tatlı kaşığı tuz ilave edin. Tereyağını isteğe göre lezzetini arttırmak için ayarlayabilirsiniz. Ve bu şekilde kaynatın. Çorbaya benzeyen bir sütlü çay tarifidir. NOGAY ÇAYI olarak da bilinen bu çay soğuk algınlığı için birebirdir. Grip olduğunuz vakit hemen bir bardak bol karabiberli NOGAY ÇAYI için ertesi güne iyileşin. Afiyet olsun.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Tabii yapabilirsiniz kardeşim.

[h=1]Sütlü Çay Nasıl Yapılır[/h]

Akşamdan kalma demli çayınızı değerlendirmek için muthiş bir tarif vereceğim sizlere. 1 su bardağı akşamdan kalma demli çayı bir tencereye alıp üzerine 1 lt süt ekleyin ve bir taşım kaynatın. 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı karabiber, yarım tatlı kaşığı tuz ilave edin. Tereyağını isteğe göre lezzetini arttırmak için ayarlayabilirsiniz. Ve bu şekilde kaynatın. Çorbaya benzeyen bir sütlü çay tarifidir. NOGAY ÇAYI olarak da bilinen bu çay soğuk algınlığı için birebirdir. Grip olduğunuz vakit hemen bir bardak bol karabiberli NOGAY ÇAYI için ertesi güne iyileşin. Afiyet olsun.
Okurken bile istah acti ilk firsatta deniycem insallah. Malzemeler biraz farkli gibi zehirlenme olmaz dimi:)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler, ellerinize sağlık (azıcık espri yapayım .diyeyim yoksa anlayan olmaz.)
Yılbaşı ne? yılın başını görmemek için hep uyudum , ondan yıllar nasıl geçti anlamadım
Olmadı, Çocuğa sormuşlar yeni yıl ne? Yeni hediye , ne oluyor büyüyünce?
Yaşlı oluyorsun - Niye yeni yıl almıyorsun??
Neyse ....içimde hiç neşe kalmamış, git al öyleyse

mavci

Yönetici

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt