Sagol Mustafa abi. Selametle. Dua ile....
Rica ederim kardeşim...
Selam ve DUA ile...
Sagol Mustafa abi. Selametle. Dua ile....
S.a abi ben hic sutlu cay icmedim tadi nasil diye merak ediyorum acaba ben evde yapabilirmiyim?selametle. Dua ile...
Okurken bile istah acti ilk firsatta deniycem insallah. Malzemeler biraz farkli gibi zehirlenme olmaz dimiTabii yapabilirsiniz kardeşim.
[h=1]Sütlü Çay Nasıl Yapılır[/h]
Akşamdan kalma demli çayınızı değerlendirmek için muthiş bir tarif vereceğim sizlere. 1 su bardağı akşamdan kalma demli çayı bir tencereye alıp üzerine 1 lt süt ekleyin ve bir taşım kaynatın. 1 tatlı kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı karabiber, yarım tatlı kaşığı tuz ilave edin. Tereyağını isteğe göre lezzetini arttırmak için ayarlayabilirsiniz. Ve bu şekilde kaynatın. Çorbaya benzeyen bir sütlü çay tarifidir. NOGAY ÇAYI olarak da bilinen bu çay soğuk algınlığı için birebirdir. Grip olduğunuz vakit hemen bir bardak bol karabiberli NOGAY ÇAYI için ertesi güne iyileşin. Afiyet olsun.
Okurken bile istah acti ilk firsatta deniycem insallah. Malzemeler biraz farkli gibi zehirlenme olmaz dimi
Abicim iyiyi Allah korur iyilerden olmak temennisiyle , icicem insallah .Korkma kardeşim birşeycikler olmaz.... Medineden babamın teyzesi türkiyeye gelmişti teyzemiz hep sütlüçay içiyordu.
ben geldim
bu arada adım alp keskin
ben geldim
bu arada adım alp keskin
ben geldim
bu arada adım alp keskin
ben geldim
bu arada adım alp keskin