RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
anlaşıldı tamamşeyy ıı kem kümm aaa recepp kardeşim sendemi burdaydın sözüm sana deiğil yahuu bi kaç şahsiyete yani
anlaşıldı tamamşeyy ıı kem kümm aaa recepp kardeşim sendemi burdaydın sözüm sana deiğil yahuu bi kaç şahsiyete yani
anlaşıldı tamam
Buyrun afiyet olsun.
Ecmain...sizden de..ohoom oyleyimdirAllah razı olsun sağolun efendim teşekkür ederim çok naziksiniz baş ağrısı temenniniz için de Amin Allah razı olsun ara ara yokluyor malesef
Ecmain...sizden de..ohoom oyleyimdir
Anladim cok gecmis olsun Rabbim tez vakite sifa ihsan eylesin bi dahada yoklamasin Amiin..
inanin sizi anlaiyorum,biraz soguk havalarda disari ciktigimda benim ki bir kac gun agriyor..ama ilaclarla biraz olsun iyi oluyor..ve bir kac gundur bende cok fena karin agrisi cekiyorum... malaesef karin ve mide agrisi oldumu ilaclar pek etki etmiyor,hastaneye gidiyorum,igne yapiliyor,serum vuruluyor hiic ordamisin demiyor,midemi bile yikiyorlar ki biraz rahatliyayim ama yok geldimi gitmek bilmiyor ayy ne cok icim dolmus benim oyle sizemi benziyorum nee
Amin..
vah vaah sizin durum benimkinden de vahimmiş Allah şifa versin inşallah..Allah benzetmesin yoksa ben gibi sürekli bi tenkite mağruz kalırsınız nemelazım şaka şaka
maşallah ne diyeyim Allah muhabbetinizi artırsın,tenkit edeniniz bol olsun tenkitler kemale erdirir insanı..
ya bende kotu birsey midedin dedim hiic sende ama alingansiz yahu hastaligim icin laf soyluyorlar cok sukur hic bir zaman baska sekilde tenkitte edilmedim,elestirilmedim..ohoom yani olgun insaniz evvelallah..eleştiriler olgunlaştırır insanı efendim..bunu demek istemiştim..güzel bişey söyledim yani kötü değil
kıydılar bjk me sorma gitsinbjk ne durumda yaa
evet olgun ve pek mütevazi ayrıca beddua etmedim,etmem tövbe yani..ya bende kotu birsey midedin dedim hiic sende ama alingansiz yahu hastaligim icin laf soyluyorlar cok sukur hic bir zaman baska sekilde tenkitte edilmedim,elestirilmedim..ohoom yani olgun insaniz evvelallah..
evet olgun ve pek mütevazi ayrıca beddua etmedim,etmem tövbe yani..
peki,inşallah da üşendiğim için yapmamıştım yoksa yolumuz doğru Allahın izniyle stillerin pek bi ehemmiyeti yook,çok takılmayınız derim bugün century olur yarın arial olur vs vs
kıydılar bjk me sorma gitsin