RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
anlaşıldı tamamşeyy ıı kem kümmaaa recepp kardeşim sendemi burdaydın sözüm sana deiğil yahuu
bi kaç şahsiyete yani
![]()
anlaşıldı tamamşeyy ıı kem kümmaaa recepp kardeşim sendemi burdaydın sözüm sana deiğil yahuu
bi kaç şahsiyete yani
![]()
anlaşıldı tamam![]()
Buyrun afiyet olsun.
![]()
![]()
Ecmain...sizden de..ohoom oyleyimdirAllah razı olsun sağolun efendimteşekkür ederim çok naziksiniz
baş ağrısı temenniniz için de Amin Allah razı olsun ara ara yokluyor malesef
![]()
Ecmain...sizden de..ohoom oyleyimdir
Anladim cok gecmis olsun Rabbim tez vakite sifa ihsan eylesin bi dahada yoklamasin Amiin..
inanin sizi anlaiyorum,biraz soguk havalarda disari ciktigimda benim ki bir kac gun agriyor..ama ilaclarla biraz olsun iyi oluyor..ve bir kac gundur bende cok fena karin agrisi cekiyorum... malaesef karin ve mide agrisi oldumu ilaclar pek etki etmiyor,hastaneye gidiyorum,igne yapiliyor,serum vuruluyor hiic ordamisin demiyor,midemi bile yikiyorlar ki biraz rahatliyayim ama yok geldimi gitmek bilmiyorayy ne cok icim dolmus benim oyle
sizemi benziyorum nee
![]()
Amin..
vah vaah sizin durum benimkinden de vahimmişAllah şifa versin inşallah..Allah benzetmesin
yoksa ben gibi sürekli bi tenkite mağruz kalırsınız nemelazım
şaka şaka
maşallah ne diyeyim Allah muhabbetinizi artırsın,tenkit edeniniz bol olsuntenkitler kemale erdirir insanı..
eleştiriler olgunlaştırır insanı efendim..bunu demek istemiştim..güzel bişey söyledim yani kötü değil
![]()
kıydılar bjk me sorma gitsinbjk ne durumda yaa![]()
evet olgun ve pek mütevaziya bende kotu birsey midedin dedim hiic
sende ama alingansiz
yahu hastaligim icin laf soyluyorlar
cok sukur hic bir zaman baska sekilde tenkitte edilmedim,elestirilmedim..ohoom yani olgun insaniz evvelallah..
![]()
evet olgun ve pek mütevaziayrıca beddua etmedim,etmem tövbe yani..
peki,inşallah da üşendiğim için yapmamıştım yoksa yolumuz doğru Allahın izniylestillerin pek bi ehemmiyeti yook,çok takılmayınız derim bugün century olur yarın arial olur vs vs
![]()
kıydılar bjk me sorma gitsin![]()