Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çaya Bekliyom 😋☕🫖 (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Buyrun afiyet olsun.

spacer.gif
132.jpg

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sağolun efendim :) teşekkür ederim çok naziksiniz :) baş ağrısı temenniniz için de Amin Allah razı olsun ara ara yokluyor malesef :(

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sağolun efendim :) teşekkür ederim çok naziksiniz :) baş ağrısı temenniniz için de Amin Allah razı olsun ara ara yokluyor malesef :(
Ecmain...sizden de..ohoom oyleyimdir :D
Anladim cok gecmis olsun Rabbim tez vakite sifa ihsan eylesin bi dahada yoklamasin Amiin..
inanin sizi anlaiyorum,biraz soguk havalarda disari ciktigimda benim ki bir kac gun agriyor..ama ilaclarla biraz olsun iyi oluyor..ve bir kac gundur bende cok fena karin agrisi cekiyorum... malaesef karin ve mide agrisi oldumu ilaclar pek etki etmiyor,hastaneye gidiyorum,igne yapiliyor,serum vuruluyor hiic ordamisin demiyor,midemi bile yikiyorlar ki biraz rahatliyayim ama yok geldimi gitmek bilmiyor :Dayy ne cok icim dolmus benim oyle :Dsizemi benziyorum nee :D

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Ecmain...sizden de..ohoom oyleyimdir :D
Anladim cok gecmis olsun Rabbim tez vakite sifa ihsan eylesin bi dahada yoklamasin Amiin..
inanin sizi anlaiyorum,biraz soguk havalarda disari ciktigimda benim ki bir kac gun agriyor..ama ilaclarla biraz olsun iyi oluyor..ve bir kac gundur bende cok fena karin agrisi cekiyorum... malaesef karin ve mide agrisi oldumu ilaclar pek etki etmiyor,hastaneye gidiyorum,igne yapiliyor,serum vuruluyor hiic ordamisin demiyor,midemi bile yikiyorlar ki biraz rahatliyayim ama yok geldimi gitmek bilmiyor :Dayy ne cok icim dolmus benim oyle :Dsizemi benziyorum nee :D

Amin..
vah vaah sizin durum benimkinden de vahimmiş :D Allah şifa versin inşallah..Allah benzetmesin :D yoksa ben gibi sürekli bi tenkite mağruz kalırsınız nemelazım :D şaka şaka

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Amin..
vah vaah sizin durum benimkinden de vahimmiş :D Allah şifa versin inşallah..Allah benzetmesin :D yoksa ben gibi sürekli bi tenkite mağruz kalırsınız nemelazım :D şaka şaka

:Dtamam hastayiz dediysek o kadarda degil ne oyle vaah vaah olen insanin arkasindan soylenir gibi :D

:D Allah benzetmesin kismina butun yuregimle Amiin diyorum :D
:D valla kalmiyor degilim,masallah o kadar seviliyorum ki,tenkit etmiyen yok:D
:D benimkiler saka degil ama :D

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah ne diyeyim Allah muhabbetinizi artırsın,tenkit edeniniz bol olsun :D tenkitler kemale erdirir insanı..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
:D eleştiriler olgunlaştırır insanı efendim..bunu demek istemiştim..güzel bişey söyledim yani kötü değil :D

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
:D eleştiriler olgunlaştırır insanı efendim..bunu demek istemiştim..güzel bişey söyledim yani kötü değil :D
:D ya bende kotu birsey midedin dedim hiic :D sende ama alingansiz ;) yahu hastaligim icin laf soyluyorlar :D cok sukur hic bir zaman baska sekilde tenkitte edilmedim,elestirilmedim..ohoom yani olgun insaniz evvelallah.. :D

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
peki,inşallah da üşendiğim için yapmamıştım yoksa yolumuz doğru Allahın izniyle :) stillerin pek bi ehemmiyeti yook,çok takılmayınız derim bugün century olur yarın arial olur vs vs :D

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
peki,inşallah da üşendiğim için yapmamıştım yoksa yolumuz doğru Allahın izniyle :) stillerin pek bi ehemmiyeti yook,çok takılmayınız derim bugün century olur yarın arial olur vs vs :D

:Dkimsenin stiline takildigi yok :D sadece yaziyi bu kadar kucuk yazma ya,alalaa:D dogruyu bulmana sevindiiim :D

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ne güzel ya..!
Oratlık toz duman...:(
Artık çay zamanı...
Buyrun...
Afiyet-şifa olsun...

3946076694_accafeec63.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt