Kemahlı_24
Kayıtlı Kullanıcı
Zamanında müdahale edilmeseydi....
Böyle olabilirdi...
Şükür olmadı...
bizler temizlik imandan gelir diye bilen insanlarız buna müsade edemezdik zaten KARDEŞ
Böyle olabilirdi...
Şükür olmadı...
bizler temizlik imandan gelir diye bilen insanlarız buna müsade edemezdik zaten KARDEŞ
Bizde ne maharetler var daha bu neki
Zamanla şahit olursunuz,yeterki bir araya gelelim
Böyle olabilirdi...
Şükür olmadı...
Aynen...
TEMİZLİK İMANDAN GELİR...Şükür kardeşlerimiz aynı hassasiyetde...
Sadece herkes sevabı diğer kardeşimiz kazansın diye bırakmış...
Bu frisby olayından sonra siz kardeşlerimizin maharetleri hakkında herşeye inanırım artık. :a45:
Mavci abim...
Bu manzara karşısında.. düşündüm taşındım...
Biz sadece çay ikramı yapmaya devam edelim .
Zaten pasta , börek müsriflik oluyor.. Bulaşıktan kaçmak için söylüyorsak ne olalım...:a32:
....aynenOrtalıktan bir kayboldum sorun çözülmüş,arada bir arazi olmak gerekiyormuş demek
Forum da ne çok uyanık varmış
Hayırlı cuma'lar Gevher kardeşim cuma namazını gidemeyen bayanlar yani biz bu ikramdan faydalanacak mıyız yoksa size hatırlatmama yapmak gerekiyor tabak muhabbetini
öğle ve cuma namazı demiş GEVHER kardeş yani ayrım gayrım yok herkes nasiplenecek ellerine sağlık KARDEŞ
Ben orayı kaçırmışım yada işime gelen şekilde algılamışım galiba canım tabak fırlatmak istiyor
Özür karedşim
ve aleyküm selam GEVHER kardeş
nerede kaldın ya aç kaldık yoksun diye..
Hayırlı cuma'lar Gevher kardeşim cuma namazını gidemeyen bayanlar yani biz bu ikramdan faydalanacak mıyız yoksa size hatırlatmama yapmak gerekiyor tabak muhabbetini
öğle ve cuma namazı demiş GEVHER kardeş yani ayrım gayrım yok herkes nasiplenecek ellerine sağlık KARDEŞ
israf haramdır...
ama illaki fırlatmak iştiyorsan sen bilirsin KARDEŞ..
Bende biliyorum israfın haram olduğunu...bile bile haram işlemek istermiş gibi göstermeye gerek yok diye düşünüyorum..tebessüm etmek için öyle söylemiştim eyvaALLAH..
Bu saatte kimse yok mu diyorsun yani...
Mecazi olarak...
Fazla edebiyatımız yok da...
Hayırlı Cumalar Kardeşim...
hamdolsunForum da ne çok uyanık varmış
selamünaleyküm islamiyet.gen.tr ailemiz...
Öğle ve tabii ki CUMA namazını eden kardeşlerimiz yorulmuş , enerji harcamışlardır diye düşünerek GÖZLEME vakti diyorum... :a37:
Kıymalı , peynirli , ıspanaklı gözlemelerimiz yanında sıcacık çay ya da arzuya göre ayran ile servise sunulmuştur.
Mavci Abimiz bulaşık makinasi alınca , biz de bulaşık derdinden kurtulduk diyerek bugün bol bol servis yapıyoruz. :a01:
Afiyet şifa olsun.