oy oy ellerine sağlık ALLAH razı olsun
buyruunn afiyet olsun... :a15:
madem yedik içtik duasınıda ekliyelimki bereketi kaçmasın
Ya Rabbi! Bize verdiğin bütün nimetlerden dolayı sana şükrediyoruz.Bizi Şükredenlerden eyle! Nankörlerden eyleme!
Ya Rabbi! Fayda vermeyen ilimden,korkmayan kalpten,doymayan gözden,kabul olunmayan duadan sana sığınırız,
Senden ;sıhhat afiyet ve ahlakın en güzelini dileriz,işlerimize kolaylık,kalplerimize genişlik,sofralarımıza bereket ver.
dear mod gevher
where are you we're waiting you:a12: I've prepared come on :a01:
ayşe.a hanım bursayla ilgili birşey sorucam sizlere üftade hz. bursanın ne tarafında kalıyor bursaya gelindiğinde ne yapmak gerekir
not: mesajınız için güzel kelimesi yanında az kalır elleriniz kollarınız dert görmesin ALLAH razı olsun
MaşaAllah ne kadar kısmetliymişiz...
İkramlar çifter çifter geliyor... :a01:
Ellerinize , emeklerinize sağlık olsun...
Oh oh ... köfteler , poğaçalar , kekler, kurabiyeler... :a37:
MaşaAllah ...MaşaAllah..
Rabbim bereketini artırsın..
Haydi DORİNX1 kardeşim , bunlar bizim için hazırlandı , buyrun aiyet olsun... :a12:
dear mod gevher
where are you we're waiting you:a12: I've prepared come on :a01:
hepsiciği sizin afiyet bal şifa olsun
mustafa abimden ödünççaldım bu lafı:a01:
madem yedik içtik duasınıda ekliyelimki bereketi kaçmasın
Ya Rabbi! Bize verdiğin bütün nimetlerden dolayı sana şükrediyoruz.Bizi Şükredenlerden eyle! Nankörlerden eyleme!
Ya Rabbi! Fayda vermeyen ilimden,korkmayan kalpten,doymayan gözden,kabul olunmayan duadan sana sığınırız,
Senden ;sıhhat afiyet ve ahlakın en güzelini dileriz,işlerimize kolaylık,kalplerimize genişlik,sofralarımıza bereket ver.
Siz hazırladınız , biz de geldik yiyoruz ... :a12:
Ve duamıza da AMİN diyoruz...
'' Yiyiniz , içiniz ama israf etmeyiniz.''
şimdi eğer otobüslerle gelicekseniz terminalde indikten sonra terminalden bursanın merkezine kalkan otobüsler var onlardan heykel'e çıkan otobüse bindikten sonra timurtaşpaşa durağında inip tahtakaleyi sorcaksınız duraktan direk yukarı çıkılıyor zaten
üftade hz. tahtakalenin üst tarafında oraya gelince zaten tabelalar var yie ordaki esnafa da sorarsanız kolay buluncak yerde zaten :a12:
ALLAH razı olsun hiç bilmeden gitmek farklı şimdi gitmek farklı ALLAH ne muradınız varsa versin ALLAHA emanetsiniz
selamun laeyküm mustafa abicim ellerine sağlık ben salep istiyorum bu sabah şööyle bol tarçınlı oh ohh mis gibi
içim ısınsın ya burda süpper bir kar yağışı var sıcacık ne iyi gelir:a35:
selamün aleyküm degerli abimiz...
hayırlı ve bereketli bir hafta geçirmemiz dilegiyle hayırlı sabahlar....
bende inşallah nescafe istiyorum...
teşekkürler. ellerinize saglık.::
İşte kardeşim...
Tam istediğin gibi inşallah...:a26:
Afiyet-şifa olsun...