Kaan Erdem
Yönetici
ALLAH cc bizleri nefsine uymaktan sürekli üşengeçlik için bahaneler çıkaran ve vazifesini aksatanlardan etmesin ve alıkoysun...selam ve dua ile kalın..ALLAH cc emanet olun..anlattığınızdan güzel bir mana çıkarmak gerekir..selametle...
çocuklaröyle saçma şeylerle camilere küstürülüyorki başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum konu ile direk alakalı değil ama bilinmesi gereken birşey
Galiba 10 veya 11 yaşında idim karneyi aldık annem doğru camiye kuran kursuna dedi elif cüzümü aldım hoca 9 da gelin demiştim neyse tam 9 da camide idim ama çok önemli birşeyi unutmuştum camiye vardım oturdum hoca sıradan geldi ve bana TAKKEN nerede dedi evet başımda takke yoktu git evine takke alda gel dedi yoksa gelme eve geldim annemden takke istedim o sırada bulaşık yıkıyordu ben sana nerden buluyum takkeyi dedi ne yapıyım dedim o zaman gitme dedi
VE BİLİYORMUSUNUZ BEN KURAN OKUMAYI NE ZAMAN ÖĞRENDİM ÜNİVERSİTE 1. SINIFTA BİR AĞABEYİMİN VESİLESİ İLE YAKLAŞIK 8 9 YIL KURANI OKUMAMA BİR TAKKE ENGEL OLDU BU VE BUNUN GİBİ SEBEPLER LE GENÇLERİMİZ CAMİLERDE UZAKLAŞIYOR ALLAH CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN