FEYZAADALI
Kayıtlı Kullanıcı
- Katılım
- 30 Tem 2007
- Mesajlar
- 218
- Tepki puanı
- 1
- Puanları
- 0
Malzeme
1 Paket Margarin
1çay Bardaği Sivi Yağ
1çay Bardaği Yoğurt
3yemek Keşiği Pudra şekeri
1tatli Kaşiği Mahlep
1 çay Kaşiği Tuz
Hazirlanişi
Tüm Malzemeyi Kariştir.kulak Memesi Yumuşakliğinda Bir Hamur Yoğur.findik Büyüklüğünde Parçalara Böl. Bunlari Parmak Kalinliğinda Ve Boyunda Uzun şeritler Haline Getir.2şeriti 2ucundan Birleştirip çatal çörek şekli Ver.üzerlerine Yumurta Sarisi Sür çörek Otu Ile Süsle.180 Derecede 15-20d.k. Pişir .afiyet Olsun.
1 Paket Margarin
1çay Bardaği Sivi Yağ
1çay Bardaği Yoğurt
3yemek Keşiği Pudra şekeri
1tatli Kaşiği Mahlep
1 çay Kaşiği Tuz
Hazirlanişi
Tüm Malzemeyi Kariştir.kulak Memesi Yumuşakliğinda Bir Hamur Yoğur.findik Büyüklüğünde Parçalara Böl. Bunlari Parmak Kalinliğinda Ve Boyunda Uzun şeritler Haline Getir.2şeriti 2ucundan Birleştirip çatal çörek şekli Ver.üzerlerine Yumurta Sarisi Sür çörek Otu Ile Süsle.180 Derecede 15-20d.k. Pişir .afiyet Olsun.