Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~ ÇAĞLARI AŞAN ÇAĞRI ~ (3 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: ~ ÇAĞLARI AŞAN ÇAĞRI ~

bahar56 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN .İNSANI ALLAH 'A YAKLAŞTIRAN O NA HUZUR VEREN..VE ONU DOĞRU YOLA YÖNLENDİREN BİR ÇAĞRIDIR..BEN DE SİZLERİ AYLIK HATİM OKUMAYA DAVET EDİYORUM..HATİM OKUYALIM FORMUNA KATILIRSANIZ SEVİNİRİM..B)B)B)

Allah sizden de razı olsun inş. forumunuza katılacağım inşallah.. seve seve.. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için..Allah'a emanet olun. selametle

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ÇOK GÜZEL BİR YAZI OLMUŞ KARDEŞİM S.A

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.Allah razı olsun Aliye kardeşim ferit kardeşin yazısıda çok güzeldi izninizle bende arkadaşlara gönderdim bu yazıyı selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

deren75 yazdı:
s.a.Allah razı olsun Aliye kardeşim ferit kardeşin yazısıda çok güzeldi izninizle bende arkadaşlara gönderdim bu yazıyı selam ve dua ile.

ve aleykümselam ablam.. evet kardeşimizin katkısı güzeldi gerçekten.. Allah razı olsun ablam, sağolasınız.. bu yazıyı gönderebildiğiniz kadar gönderin, çok memnun olurum. internetten belirli bir kesime ulaşabiliyorsa bu yazı daha da yayabiliriz inşallah.. çok sevinirim.. selametle kalın inş.B)B)

asil20

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ALİYE KARDEŞİM ALLAH (C.C) RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI.(HER ZAMAN Kİ GİBİ)
SİZİN FORUMLARI SÜREKLİ TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÖNEMLİ KONULARA TEMAS EDİYORSUNUZ. SELAM VE DUA İLE... A.E.O..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Re: ~ çağlari aşan çağri ~

Re: ~ çağlari aşan çağri ~

asil20 yazdı:
S.A. ALİYE KARDEŞİM ALLAH (C.C) RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI.(HER ZAMAN Kİ GİBİ)
SİZİN FORUMLARI SÜREKLİ TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÖNEMLİ KONULARA TEMAS EDİYORSUNUZ. SELAM VE DUA İLE... A.E.O..

ve aleyküm selam kardeşim..

Allah razı olsun, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.. umrede olduğum için birkaç gündür siteye giremedim, sizin için aldığım tefriciyeler okundu ve duaları yapıldı.. bunu bildirmek istedim. benim size bu konuda teşekkür etmem gerekir ki, sevabınıza beni ve değerli can arkadaşlarımı ortak ettiniz.Rabbim kabul etsin.. Allah'a emanetsiniz. selam ve dua ile.B)B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm güzel kardeşim Rahman razı olsun bilgilendirici bir paylaşımdı gönlünüze sağlık bu arada tekrar aramıza hoşgeldiniz kardeşim ;) dualarınızdan bizleride nasiblendirmişinizdir inşaallah selam ve dua ile...B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm güzel kardeşim Rahman razı olsun bilgilendirici bir paylaşımdı gönlünüze sağlık bu arada tekrar aramıza hoşgeldiniz kardeşim ;) dualarınızdan bizleride nasiblendirmişinizdir inşaallah selam ve dua ile...B)B)B)

ve aleyküm selam canım kardeşim... Allah razı olsun bu güzel karşılamanız ve hayır temennileriniz için... çok teşekkür ederim güzel kardeşim. elh. geldim artık;) burada dualarımda olan siz, orada da dualarımdaydınız kardeşim. Rabbim kabul eylesin, dünyada da ahirette de bizlere iyilik versin inşallah.. nasiplendiniz rabbimin izniyle güzel kardeşim:) Rabbim kat be kat razı ve hoşnut olsun inşallah. Allah'a emanetsiniz. selam ve selametle.B)B)

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Kur'ân, kâinat kitabının bir tercümesidir. Cenab-ı Hakk'ın hem tekvînî hem de teşrîî âyetlerini okuyan bir tercümanıdır. Görünmeyen ve görünen âlemin açıklayıcısıdır. Allâh'ın isim, sıfat ve fiillerine ait özellikleri anlatan bir rehberdir. Meydana gelmiş ve gelecek olayları haber verendir. İnsanlığın terbiyecisidir. İnsanlığı mutluluğa götüren hakîki mürşiddir. Özetle, bütün insanlığın her türlü manevî ve fikrî ihtiyaçlarına kaynak olacak kitapları ihtiva eden kutlu bir kitaptır.

Allah razı olsun kardeşim,
Emeğinize sağlık, Rabbimiz sevabını da size kat kat versin kardeşim,
Kuran-ı Kerim'i en güzel şekliyle ve hakkıyla okuyanlardan eylesin,
Selam ve baki dua ile kalın kardeşim.

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Kur'ân, kâinat kitabının bir tercümesidir. Cenab-ı Hakk'ın hem tekvînî hem de teşrîî âyetlerini okuyan bir tercümanıdır. Görünmeyen ve görünen âlemin açıklayıcısıdır. Allâh'ın isim, sıfat ve fiillerine ait özellikleri anlatan bir rehberdir. Meydana gelmiş ve gelecek olayları haber verendir. İnsanlığın terbiyecisidir. İnsanlığı mutluluğa götüren hakîki mürşiddir. Özetle, bütün insanlığın her türlü manevî ve fikrî ihtiyaçlarına kaynak olacak kitapları ihtiva eden kutlu bir kitaptır.

Allah razı olsun kardeşim,
Emeğinize sağlık, Rabbimiz sevabını da size kat kat versin kardeşim,
Kuran-ı Kerim'i en güzel şekliyle ve hakkıyla okuyanlardan eylesin,
Selam ve baki dua ile kalın kardeşim.

93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü kıymetli kardeşim.
Değerli yorumunuz ve faydalı katkılarınız için can-ı gönülden teşekkür ederim size..Eski ve benim dahi unuttuğum birçok konumu yeniden hatırlattınız bizlere..Allah c.c razı olsun sizden kıymetli kardeşim..Ben de sizin o güzel paylaşımlarınızdan her daim istifadeleniyorum hamd olsun..Güzel ve eğitici-öğretici paylaşımlarınız daimi olsun inşallah..Emeğinize, yüreğinize sağlık..Rahman c.c her birinin ecrini, cennetinize ve cemalullaha vesile kılsın inşallah..Amin amin..
Rabbimize emanet olunuz kıymetli kardeşim.Baki Selamlar ve acizane dualar ile inşallah..

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer o kutlu rehbere getirilen çağrıya ve müjdeye kulak vermeseydi insanlık, hazan vurmuş gönül bağlarımız hiç yeşerir miydi?

selamun aleykum ve rahmetullah ve berakatüh ebeden inşaallah güzel kardeşim.
harika bir paylaşım, çok beğenerek okudum.
"okumak" nasip olsun cümlemize Rahman ve Rahim olan Allah'ın ayetlerini,
gönül gözümüz görsün duysun anlasın duasıyla...
selam ve muhabbetlerimle AliyecimB)

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
Kâinat; harf harf, satır satır büyük bir kitap olarak durmakta karşımızda. Her kelimesi, diz çöküp okunacak bir kitap...Kâinat kitabını okuyabilmek için de aklın yanı sıra kirlenmemiş bir gönül lâzım.

Kâinatın idraki; derslerden bir ders, en güzel bir ders.

Selamün Aleyküm ,elinize sağlık...

Anlayabilenler ,kavrayabilenler ,inananlar için böyle, Yaradılış Mucizesi

Aksini iddia edenler ne diye öğretiyorlar

Tövbe Haşaa ( Tabiat olayları )

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Eğer o kutlu rehbere getirilen çağrıya ve müjdeye kulak vermeseydi insanlık, hazan vurmuş gönül bağlarımız hiç yeşerir miydi?

selamun aleykum ve rahmetullah ve berakatüh ebeden inşaallah güzel kardeşim.
harika bir paylaşım, çok beğenerek okudum.
"okumak" nasip olsun cümlemize Rahman ve Rahim olan Allah'ın ayetlerini,
gönül gözümüz görsün duysun anlasın duasıyla...
selam ve muhabbetlerimle AliyecimB)

Ve aleyküm Selam can Esmacım, güzel kardeşim.
Teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için..Beğendiğinize sevindim..Allah c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun inşallah güzel kardeşim.Güzel ve içten dualarınıza kalbi aminler olsun..En Emin'e emanetimsiniz inşallah..Baki muhabbetle ve daimi dualar ile..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Kâinat; harf harf, satır satır büyük bir kitap olarak durmakta karşımızda. Her kelimesi, diz çöküp okunacak bir kitap...Kâinat kitabını okuyabilmek için de aklın yanı sıra kirlenmemiş bir gönül lâzım.

Kâinatın idraki; derslerden bir ders, en güzel bir ders.

Selamün Aleyküm ,elinize sağlık...

Anlayabilenler ,kavrayabilenler ,inananlar için böyle, Yaradılış Mucizesi

Aksini iddia edenler ne diye öğretiyorlar

Tövbe Haşaa ( Tabiat olayları )

Ve aleyküm Selam kardeşim.
Teşekkür ederim yorumunuz için..Haklısınız, Rabbimiz c.c'nin büyüklüğünü ve Kur'an-ı Azimüşşan'ın bildirdiklerini ellerinden geldiğince asırlardır pespaye etmeye çalışıyorlar.. Doğa her şeye muktedir ise, yangınları, selleri, depremleri doğanın kendisi neden bertaraf edemiyor? Kendi kendini haşa yaratabilmişse, pekala bunları da önleyebilir. Doğanın, kendi zararına olan hiçbir şeye rıza göstermemesi gerekir şu halde.. Gerçek olan, Furkan olan, ayan beyan belli 1429 yıldır..Yeter ki görmek istesinler Gerçek Mucize'yi..
Allah c.c razı olsun kardeşim..Selam ve Dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt