Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

<<Cafe Forum İslamiyet>> (5 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ya cevdet abi,kasımhadi kardeş bahşişte vermedi bize,biraz cimri mi ne:K

BAHŞİŞİ BURAK DAHA YEDİKLERİNİN PARASINI BEKLİYORUZ MAAŞI ALINCA VERECEKMİŞTE FELAN BEKLİYELİM BAKALIN BARIŞMANCONUN RAHMETLİNİN DEDİĞİ GİBİ YAZTAHTAYA BİR DAHA

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
tatlılarda benden..:H
baklava.jpg

RABBİM bu ne güzellik.........hangisinden başlasam acaba

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
siz ücreti şuraya koyun, biz saydırırız...
buyrun efendim...sıraya girin...
şu anda içilen 2 bardak çayın ödemesini alıyoruz.
sizinkini şimdi alacağız...:H

..
Resim%20010.jpg

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ya bu geceliğine ben yıkayayım nolacak dinlensin sizin çalışan...
abi ben öğrenciyim ya geç bi kıyak:):evet

TAMAM TAMAM YİNE BENİ KANDIRDIN BİLİYORSUN BEN BÖYLE ŞEYLERE DAYANAMAM AMA OLMUYOR KİMSE PARA VERMİYOR BİZ NAPACAĞIZ HADİ BU SEFERLİK AFFETTİK AMA BİR DAHA GELİPTE BURAYA ŞUNLARI ŞUNLARI GETİRİN DİYE HAVADA YAPMA BADEM PARANYOK 3 GÜN CALIŞACAN KABULMÜ

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
TAMAM TAMAM YİNE BENİ KANDIRDIN BİLİYORSUN BEN BÖYLE ŞEYLERE DAYANAMAM AMA OLMUYOR KİMSE PARA VERMİYOR BİZ NAPACAĞIZ HADİ BU SEFERLİK AFFETTİK AMA BİR DAHA GELİPTE BURAYA ŞUNLARI ŞUNLARI GETİRİN DİYE HAVADA YAPMA BADEM PARANYOK 3 GÜN CALIŞACAN KABULMÜ

sizde bizim dualar yeter cevdet abi.:evet.
tamam param olduğunda havamı atarım ama..:)3gün sizin elemanınızım kabül siz iş gösterin ben yapayım usta:K

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ohhhh,,,tatlılar,pastalar,börekler yiyin bakalım sonrada kilo vermek için çalışırsınız size verilenlerin hepsini bitirmek zorundasınız kurallarımıza göre tabaklarda artık görmiyeyim yani.....:)

:Eyyub:

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamün Aleyküm gerçekten çok ilginç cafeniz hayırlı olsun.Cenab-ı Hak bereket versin.Allah'a emanet olun....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt