bu arada ucuncu fotograf haric market forograflarini gordum. Burda brownie indense yooook. Bende cok severdim. Tuuu canim cekti.. Turk markalarini ozledim. Burdaki turk marketlerine sinirli geliyorr.. 
ortam guzelmıs kacırdık
![]()
Sen geldign ya yeniden bir ortam yapariz Semra abla. Rana abla sen ben.. Bir kere Ranayla gece sohbeti yapmistik.. Simdide yapalim. Ne icersiniz? Ben sut iciceem![]()
o 1 puan 10-0 yenilen bir takım düşün birde 10-1 yenilen
hangisi iyi
elinden geleni ardına koyma![]()
ciddiyim zaten![]()
aaaa![]()
![]()
benı baya bi güldürdünüzAllahda sızı güldürsün
2 gundur yokum ama ismim eksılmemış yorumlardan çok mutlu oldum sevındım
simdi gelelım asıl meseleye bak çeşmı bulbul kardeş veya gardaşben derımkı bana ait olan marketımle sızın cafeyı bırleştırelım sız bızden alışverıs yaparsınız tabıkı sureklı saglıklı ve kesınlıkle temız tarıhlrıde konturol edilir
hem ben ayruca ındırımlı verırım sıze :a01: bu sayede 2mızde bırlesır bı ortak oluruz ben sımdı patronluktan çıkıp cafeye calışmaya gelemem
sana bugun cafe için markette çektiğim bir kaç fotoraf eklıyorum
Hayatimda boyle bir sey gormedim ben Allahim Ya Rabbim yaatsan atilmaz, satsan satilmaz durumlarindayim.. Patron bu ne bencillik yuzde kirk dokuz diyor yaa
ayrica herkes size doneriz diyor kesin cevap lazim bize Patron..
Ayrica Yeditepe taraflarinda olabilir bu markt..![]()
ibra duy bunlari duy.. Ikimizin fikri yuzde kirk dokuz diyor.. Bence greve gidelim![]()
oo çeşmi bulbul nolıyy ya% 49 ha sen bılırsın
benım market anadolu yakasında ama sorun değil avrupa yakasındada var subem genış![]()