Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

<<Cafe Forum İslamiyet>> (1 Kullanıcı)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
açılışı başlatıyorum bugünlük meessesemizin ikramıdır yarın ücret alırım ama:D:D:D

detail_2262009154847738283.JPG
images
images

affiyet olsuuun...

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
açılışı başlatıyorum bugünlük meessesemizin ikramıdır yarın ücret alırım ama:D:D:D

detail_2262009154847738283.JPG
images
images

affiyet olsuuun...

Ellerine sağlık kardeşim çok çok güzel görünüyorlar.. :)

Fakat kusura bakma ben bugünlük yiyemicem, sanırım hasta oluyorum, dışarıda üşüttüm herhalde :( Ama ellerine sağlık, Rabb'imin izniyle inş yarına iyi olursam söz ilk bunlardan tadacağım ;) Şimdilik Allah'a emanet olasın..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Ellerine sağlık kardeşim çok çok güzel görünüyorlar.. :)

Fakat kusura bakma ben bugünlük yiyemicem, sanırım hasta oluyorum, dışarıda üşüttüm herhalde :( Ama ellerine sağlık, Rabb'imin izniyle inş yarına iyi olursam söz ilk bunlardan tadacağım ;) Şimdilik Allah'a emanet olasın..

geçmiş olsun abiii:(
est ne kusuru...
ozaman sana bitki çayı verelim..
d83be5c994708dc4148babd9bd729839_1275294662.jpg

rabbim hastalanmadan şifa versin :(

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
hıııh şimdi kendime yaptım sıcak sıcak içiyom ya unutun galiba ben buranın sahibiyim sen ne diyooon banaa:D:D:D

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
hele bi dur daha yeni başladın ilk günden ne oluyo böyle hem sen bana soğuk çayın hesabı vermedin bide maaşmı istiyordun:D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt