Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

<<Cafe Forum İslamiyet>> (9 Kullanıcı)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Pardon nerden istifa ediyorsun seni işe aldığımı hiç hatırlamıyorum :D

Ama şunu yapabiliriz nadas kardeşten temizlik görevini alıp sana verebilirim ya da aranızda halledin yormayın beni bu işlerle :D
Kardeşim karınca misali :)
Ben göreve hazırım, deniz yıldızı kardeşim istediği görevi seçsin :)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
N'oluyor leeen :D kim kapatıyor benden habersiz :D
yok yok kapattığım yok :D
gelen giden yok cafeyi biraz canlandıralım dedim :D :)

gonyalı dediğin bi başka oluyo alemsin hemşerim :D
ama işte görüyorsun hemşehrim çekemeyenler var :) aşağıda olduğu gibi :D
Doğru diyorsun gonyalı dediğin çok iyi sinir ediyor adamı :D

ehem ehemm :D onu bunu bırakta toplayın şu cafeyi müdür olarak emrediyom :D

öhm öhm :D
hemşehrim ne yaptın sen yaa :D müdür bendim :D ama patrona darbe yapıp onun yerine geçebilirsin hatta çok iyi olur :D ama dersenki ben müdür olayım oda olur ozaman ben patron olurum :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

hemşehrim ne yaptın sen yaa :D müdür bendim :D ama patrona darbe yapıp onun yerine geçebilirsin hatta çok iyi olur :D ama dersenki ben müdür olayım oda olur ozaman ben patron olurum :D

:D pardon? kapattığım yok demek ne demek yaa :D sanki kapatabilirmişsin gibi :D

Hahh gene başladı konyalıların havvasıııı :D

ibra onu bunu boşverde hemşeri dediğin hemşerisine bunu yapar mı ya abii bildiğin koltuğuna göz dikmiş.. Şoktayım :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim karınca misali :)
Ben göreve hazırım, deniz yıldızı kardeşim istediği görevi seçsin :)

:D tamam tamam ben görev dağılımını yaptım siz rahat olun temizlik görevini sizden alıyorum yorduk sizide bugün çok :D

sayın deniz yıldızı sabah geldiğimde buralar gıcır gıcır olacak tek bir toz görmeyeyim
:a31::a43: :D :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
:D pardon? kapattığım yok demek ne demek yaa :D sanki kapatabilirmişsin gibi :D

Hahh gene başladı konyalıların havvasıııı :D

ibra onu bunu boşverde hemşeri dediğin hemşerisine bunu yapar mı ya abii bildiğin koltuğuna göz dikmiş.. Şoktayım :D

:D eee bende kapatırım dedimmi ? :D :D dikkat çekmek ve müşteri toplamaktı amacım kâr edecektik yeni elemanlar aldık yerli zarara girdik :D gerçi arkamızda patron var :D

:D

yapmaz, yapmaz biliyorum. neden öyle birşey yaptı çünkü müdürün ben olduğumu bilmiyordu :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
:D eee bende kapatırım dedimmi ? :D :D dikkat çekmek ve müşteri toplamaktı amacım kâr edecektik yeni elemanlar aldık yerli zarara girdik :D gerçi arkamızda patron var :D

yapmaz, yapmaz biliyorum. neden öyle birşey yaptı çünkü müdürün ben olduğumu bilmiyordu :D

Kapatıyoruz diyen kimdiiii ?? :D

Duy nadas kardeşim duuuy size diyor bunuuu :D Çabuk cezası verile abiyle böyle konuşulur muuu hiiçç aaaa... :D :D

Herşeye de patron :D bu değirmenin suyu nerden geliyor kimse biliyor mu ? :D ne fedakarlıklar yapıyorum ben sizin için
biliyor musunuz yook taibi nerden bilecek müdür beyimiz alışşşmış hazıra laf yapıyor orda :D

Haaa... :D kendini avut sen avuuutt :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Aaaa :D niye ciddiye alıyorsunki şimdi sen onu :D

Duy nadas abi duy :D daha bu patron bana maaş vermedi katreye vermedi sanada vermeyecek ben ondan şeettim yoksam ben isdihdama karşı değilim :D

:D :D ben evden un şeker kabartma tozu vanilya getirerek döndürüyorum :p katrede getiriyor birşeyler :D sen de ordan sanki gelip bi işe el atmış gibi laf konuşuyorsun :D dilim varmıyor ama :D patron hanım :D nokta :D

bizde tefrika olmaz :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Aaaa :D niye ciddiye alıyorsunki şimdi sen onu :D

Duy nadas abi duy :D daha bu patron bana maaş vermedi katreye vermedi sanada vermeyecek ben ondan şeettim yoksam ben isdihdama karşı değilim :D

:D :D ben evden un şeker kabartma tozu vanilya getirerek döndürüyorum :p katrede getiriyor birşeyler :D sen de ordan sanki gelip bi işe el atmış gibi laf konuşuyorsun :D dilim varmıyor ama :D patron hanım :D nokta :D

bizde tefrika olmaz :D

:D bizde şaka olmaz ibra .. nokta :D

Aaa nadas kardeşim sizin gibi paragöz değil sayın ibrahim beyyy :D
Ya sen uğramıyordun bile yaa şimdi laf yapma bana ordan :D kırdırtma kalemini :D

Nerde bu cafenin güvenlik görevlisi susturun ya hû şunuuu :D

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Cafe'ye neden kimsenin gelmediği belli :D
Fiyat ile alakası yok :D
Gürültü kavga tartışma ne ararsan var :D

İkiniz arasında taraf olmak gibi bir hata yapmam :D :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

Bence taraf olmayarak kendinize en büyük hatayı yapmış olursunuz zaten :D

Hep bu müdür hep işte :D abi verdik müdürlüğü otursun çeneyi kapayıp yapsın diye hâlâ çene çene çene yapmaktan iş yapmıyor :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

:D bizde şaka olmaz ibra .. nokta :D

Aaa nadas kardeşim sizin gibi paragöz değil sayın ibrahim beyyy :D
Ya sen uğramıyordun bile yaa şimdi laf yapma bana ordan :D kırdırtma kalemini :D

Nerde bu cafenin güvenlik görevlisi susturun ya hû şunuuu :D

Sizde :D hee :D
olabilir bende değilim ama mesele şu kiii :D işe girerken 10.000 tl ye anlaşmıştık :)
aaa inkar gelme :D

hah abi yaa :D ben ne zamandır bunu çözmeye çalışıyordum meğer patronun yüzündenmiş :D

doğrusunu söylemek gerekirse doğru edersin abi şimdi benden yana olsan bu ablam zaten yaşlı başlı ayıp olur :D :)

Bence taraf olmayarak kendinize en büyük hatayı yapmış olursunuz zaten :D

Hep bu müdür hep işte :D abi verdik müdürlüğü otursun çeneyi kapayıp yapsın diye hâlâ çene çene çene yapmaktan iş yapmıyor :D

söyleyene bak :D lütfen bu konuda siz üstad-ül çene siniz :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Kampanya yapmak lazım cafemize :D
müdür de iş yok ki hazıra konuyor hep :D
Sizde :D hee :D
olabilir bende değilim ama mesele şu kiii :D işe girerken 10.000 tl ye anlaşmıştık :)
aaa inkar gelme :D
doğrusunu söylemek gerekirse doğru edersin abi şimdi benden yana olsan bu ablam zaten yaşlı başlı ayıp olur :D :)
söyleyene bak :D lütfen bu konuda siz üstad-ül çene siniz :D

Kimle anlaşmıştınız ibra ben hiç hatırlamıyorum öyle birşey belki de rüyadaydın haa kesin öyledir :D

Vay uyanık vay mesajını abisinin mesajının arasına koyuyor korkak :D

hep ben hep ben zaten :D azıcık saygı yani ibra yaşıma hürmet et lütfen ordan yaşlı başlı deyip gülmeyi billiyon :D

:D bana laf edebiyatı yapmaa :D

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Arkaaslar susun bakalim ascibasi konusuyoooor! Tamam sustunuz mu? Ohoomm ohoom :) N'abersiniz ya Hu ben ortaliklarda olmayali? :) Beni sorarsaniz tatildeyim, kitaplarin icindeyim. N'olsun..
Simdi bakiyorum mesajlariniza, tartisirken acikmiyor musunuz Ya Hu ? Cik cik cik :D
Siz acikmissinizdir. Bakayim vallahi acikmissiniz. Buyrun KatrePare ustadan ogle yemegi, haydi buyruun :)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Arkaaslar susun bakalim ascibasi konusuyoooor! Tamam sustunuz mu? Ohoomm ohoom :) N'abersiniz ya Hu ben ortaliklarda olmayali? :) Beni sorarsaniz tatildeyim, kitaplarin icindeyim. N'olsun..
Simdi bakiyorum mesajlariniza, tartisirken acikmiyor musunuz Ya Hu ? Cik cik cik :D
Siz acikmissinizdir. Bakayim vallahi acikmissiniz. Buyrun KatrePare ustadan ogle yemegi, haydi buyruun :)

İyiyiz be katrem rana yok sen yok kaldım bi başıma :D

İkindi yemeği mi hazırladın bize :D öğleni yiyeli çok oldu :D

Ellerine sağlık işte görevinin hakkını veren bir çalışan :a15:

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ikindi yemegi evet :) Buraya gore ogleye kacan bir vakit :)
Afiyet olsun.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
müdür de iş yok ki hazıra konuyor hep :D

Kimle anlaşmıştınız ibra ben hiç hatırlamıyorum öyle birşey belki de rüyadaydın haa kesin öyledir :D

Vay uyanık vay mesajını abisinin mesajının arasına koyuyor korkak :D

hep ben hep ben zaten :D azıcık saygı yani ibra yaşıma hürmet et lütfen ordan yaşlı başlı deyip gülmeyi billiyon :D

:D bana laf edebiyatı yapmaa :D

hatırlasan :a30: şaşardım :D

:a11: sendende bişi kaçmıyo :D

yaş büyükte sanırım ruhun küçük kalmış ::p :D

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

Hay ALLAH razı olsun kardeşim bu abla olacak çeşmiii beni susattı açıktırdı yaav :D :)
Eline sağlık :)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Pardon nerden istifa ediyorsun seni işe aldığımı hiç hatırlamıyorum :D

Ama şunu yapabiliriz nadas kardeşten temizlik görevini alıp sana verebilirim ya da aranızda halledin yormayın beni bu işlerle :D

bırak bu ayakları yaw geçen telefonda yalvarıyodun gel şu cafenin başına geç diye :D

ibra sen yabancı değilsin artık ortak diyecem iki gonyalı yürütüe gideriz cafeyi:D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
hatırlasan :a30: şaşardım :D

:a11: sendende bişi kaçmıyo :D

yaş büyükte sanırım ruhun küçük kalmış ::p :D

Ciddi dee demiş miydim öyle birşey :D

Ben kaçın kurasıyım ibra he he he heyyy kaçar mı hiçç :D

Ruhum bedenimden yaşlı ibra naaptıınn :D

Hay ALLAH razı olsun kardeşim bu abla olacak çeşmiii beni susattı açıktırdı yaav :D :)
Eline sağlık :)

Birşeyi de benden bilme :p

bırak bu ayakları yaw geçen telefonda yalvarıyodun gel şu cafenin başına geç diye :D

ibra sen yabancı değilsin artık ortak diyecem iki gonyalı yürütüe gideriz cafeyi:D

:D Hayır insan atarda hani biraz düzgün atar bu kadar da sallamaz ki arkadaş... :D
Bugün ararım yalvarmam yalvartırım bak beni sinir etmee :p :D

Yürütecez derken n'oldu orda anlamadım çarpıldın mı neee diyememişsin :a01: :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt