Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BUZDA dans MI AHLAKSIZLIK MI (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
hahh işte o yaratık tı yaaa

aklıma gelmedi hemen şimdi araştırıyorum ulaşabileceğim adres bulursam haberdar edevceğim sizleri

Selamün Aleyküm
Sana haber vermek istedim sen İstanbul damı oturuyorsun bilmiyorum ama şu sema çelebi geçen c.tesi buzda dans programında söyledi İstanbul un ilçelerinden birine Belediye başkanlık adaylığı teklifi gelmiş ve düşünüyormuş inşallah şişli değildir bence kazanamaz millet kıl oluyo o bayana
Selametle

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim Rabbim Islah Etsin Doğru Yolunu Göstersin Inşallah Bu Programi Yapanlarada Tutup çok önemli Bir Görevi üstlenmişcesine Kendini Yirtip Duranlarada. Ne Diyelimki Benim Kizdiğim En önemli Husus Ne Yazikki Televizyon Karşisina Geçen çocuklarimizin Gençlerimizin özenmesi. Televizyonlarda Yayinlanan Programlarin Yarisindan Fazlasi Kiz Erkek Ilişkilerini özendiren Herşeyi Toz Pembe Gösteren Herkesin Mutlaka Sevgilisi Olmasi Gerekiyormuş Gibi Yazilan Dizilerden Yada Yari çiplak Bir Kumaş Parçasina Sarili Kadinlari Dakikalarca öven şik Diye Gösteren Veya Bu Buzda Dansmidir Nedir Onun Gibi Nerşey Sanat Için Diyerek Evlatlarimizin Beynini Yikayan Programlardan Geçilmiyor. Rabbim Yardimcimiz Olsun Yolundan Saptirmasin Inşallah. Rabbimize Emanet Olun.

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

slm alykm bende izlemedim ama baş rollerdekilerden bellidir ne yaptıkları buza dans kolaydır bide sıratta denesinler mini etekleriyle allaha emanet

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

Hakka Batildan Yola Ulasilmaz...

_CpK_

Kayıtlı Kullanıcı
Valla bence sinirlenmeyi gerektiren bişey yok.
Yanlış olduğunu düşünüyorsak sadece uzak duracaz ve her zaman bunlara karşı olduğumuzu dile getirecez ozaman o lanet program kaldırılacaktır...
Eğer izlenmezse kaldırılır zaten

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
bu programın bu bölümünü(2.) hiç izlemedim 1. sine bakıyordum biraz çünkü yanımdakiler açıyordu yoksa açıpta tv seyreden birini değilim güya buzda kaymak yayıcaklar bu spor dalını birşey yaydıkları doğru ama ne bunu hepimiz görüyoruz artık elhamdülillah tv yanında olsamda bakmama iradesine kavuştum izlemeyin kardeşlerim size yalvarıyorum kendinize hakim olamıyorsanız bir zamanlar bende öyleydim dua edin gerçekten nefret ediyorsanız duanız kabul olacak Rabbim mutlaka yardım edecektir bir bakayım nasıl birşey deyip bakmayın sonra kopulmuyor dalınıp gidiliyor
Aslında herkesi eleştirip günaha girmek yerine - ki biz doğru yol üzerine burdayız- yukarıdaki gibi desek ne kadar doğru olur..evet berat kardeşim katılıyorum sana ama işte sinirleniyoruz nereye gidiyoruz halimiz ne olacak gelecek nesillerimize neler bırakıyoruz diye buraya yazarak öfkemizi gidermeye çalışıyoruz
kişi adı vererek eleştirmeyelim en azından arkadaşlar sevaplarımız gidermider bu zamanda sevap kazanmak zaten zor selametle...
rabbim takvalı kullar istiyor takva haramdan korunmak gözlerimizi haramdan koruyabilmek duasıyla...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
slm alykm bende izlemedim ama baş rollerdekilerden bellidir ne yaptıkları buza dans kolaydır bide sıratta denesinler mini etekleriyle allaha emanet

Aleyküm Selam
Çok haklısın Rabbim o gün geldiğinde tüm müminlerin yar ve yardımcısı olsun

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Izlemedim ...

Izlemeyide Hiç Düşünmüyorum...

A.e.ol.dua Ile.

holalı

Kayıtlı Kullanıcı
slmaleyküm sadece bahsettiğiniz yarışmadan ziyade son yıllarda bu ahlaksız yarışmalar hayli artmış durumda izleniyorki artıyor acı tarafıysa malesef islami kesimdende izleyenler va çünkü insanlar bilinçsiz ve bilinçlendirmek bize düşüyor sadece buğzetmek yetmiyor

hilaynur_1986

Kayıtlı Kullanıcı
hayır kardeşim hiç izlemedim ama ne yazık ki çevremizdeki insanlar konuşurken duymak zorunda kalıyoruz ne yazık ki????yazdıgım gibi izleyenler için boşa harcanan vakit onlar için ise dünya eglencesi

SELAM YENI UYEYIM BENIDE ARANIZA ALIN BAYAN KADESLERIM

IMAM_RABBANI

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
"Ya Arkadaşlar şu Programi Geçen Bir Izledim (alıntı)"

Bence böyle proğramlar seyretme ..Günaha davet görmüş ve izlemeye devam etmişsin...

( Sahabeler bir köşede oturmuş ve eski günlerden konuşuyorlarmış.Şöyle yapmıştık böyle yapmıştık..Konuştukları konular islami konular değil geçmişte yaptıkları cehaletle işledikleri olaylarmış.Fahri Kainat onların bu konuştuklarını duyunca onlara bu durumun yanlış olduğunu .. devam ettikleri sürecede kendilerinde eskiye dönüş olacağını söylemiş ...............)
O proğramı açtıgında yanlış bir şey gördüğün zaman degiştire bilirdin..Ama sen devam etmişsin..Demek ki sende böyle şeylere karşı bir zaaf var.Duracagın yerde durmamışsın..Şeytan seni kolay kandırmış Dikkat et şeytan insanı zayıf gördügü bir anda bari bir günah işlesin diyip bütün orduları ile saldırır.Rabbim seni ve bizleri şeytana karşı dirayetli ve güçlü kılsın. Sözlerim sakın seni kırmasın..ve altındada hiç bir şey arama Belki biraz sert gelmiş olabilir .. ama unutma dost acı söyler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt