Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BUZDA dans MI AHLAKSIZLIK MI (1 Kullanıcı)

by-cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Arkadaşlar şu Programi Geçen Bir Izledim Orda Bir Kadin Var çok Konuşan şimdi Hatirlayamadim

Yarişmacinin Biri Mini Etek Yada Açik Giyinmiyor Diye Kiziyor Sinirden çildirdim Ya Sanki Suç Işlemiş Kapali Olmayla Zaten ötekilerinde Giyinik Olduğu Pek Söylenemez Nasil Bir Millet Olduk Aklim Sirrim Ermiyor

monece

Kayıtlı Kullanıcı
ya o yarışmanın ismi bile insanı ürkütüyor mümkün oldukça çavremizdekilere bunun ne kadar ahlaksız birşey olduğunu anlatmamız lazımki izlenmesin ve o reyting dedikleri şeyi almasın

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim ben onu görünce zaten hemen bakmadan kapatıyorum
böyle şey olmazki herkesi kendileri gibi yapmak istiyorlar...
çok sinirim bozuluyo ya...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a...
duydum ama izlemedim...
izlemeyede niyetim yok...
allah ıslah etsin inşaallah...

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerime katılıyorum....bizler için boşa harcanan vakit onlar için ise dünya eglencisi
rabbimize emanetsin inşallah

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
anlaşılan herkes izliyor

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
anlaşılan herkes izliyor

hayır kardeşim hiç izlemedim ama ne yazık ki çevremizdeki insanlar konuşurken duymak zorunda kalıyoruz ne yazık ki????yazdıgım gibi izleyenler için boşa harcanan vakit onlar için ise dünya eglencesi

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
efendimiz birkez olsun bile düğün eğlencesine gitmemiş ..
aslında bir keresinde gitmiş ama uykuya dalmış ve uyandığında düğün çokdan bitmiş.

izleyen kardeşlerimiz en azından bilgi sahibi olmuşlardır
sanırım en azından kalplerini meşgul edecek bir şey bir mesele olmakdan geri kalmıştır!!!
diye düşünüyorum ve seni tenzih ediyorum..
sevgi ve saygılarımla

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Kardeşim Ilk Defa Duyuyorum öyle Bir Yarişmayi Sanirim Kötü Olmasi Lazim Yorumlariniza Bakoilirsa Biz Hemen Hemen Günün Her Saati Berat Tv Yi Izliyoz Her Zaman Ilahi Söylüyor Klkipli

serkan390

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm abilerim ablalarım kardeslerim benim düşüncem o ki, boyle seviyesiz programlar bizim gibi insanlara uygun seyler değil.... malesef ama malesef bu tip programları engellemek de bizlerin elinde olan bişey değil ne yazık ki, sakınalım ve o insanları kınamak yerine Peygamberimiz gönüller sultanı Hz. Muhammed (sav) gibi "onlar bilmiyorlar bilselerdi oyle yapmazlardı" diyelim ve Allah'a (azze ve celle) dua edelim onları ve bizleri ona yakısır kul olmaya iletsin bizleri hepimizi ama hepimizi ISLAH eylesin inşallah.... selam ve dua ile esen kalın insallah...

monece

Kayıtlı Kullanıcı
yanlız belirtmekte yarar var sanırım ben o yarışmayı izleyen biri değilim sadece çevremde bahsettikleri şekli ile biliyorum izlemedim merak bile etmedim

yui_18

Kayıtlı Kullanıcı
..

..

herşeyi geçtim.. hiç mi saçma program gormedım.. ama bu en saçmasydı...

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
sanırım elimizden gelen şey programlarını izlememek ve yaptıklarını onaylamamak başka ne yapabiliriz bilmiyorum ALLAH'a emanet olmanız dileğiyle

dindaremine

Kayıtlı Kullanıcı
evet bakınca herkes izliyo kimi kızgınlıktan kimi can sıkıntısından ama türkiyenin nereye gitigini görüyom ve üzülüyom

berat05

Yönetici
o insanları kınamak yerine Peygamberimiz gönüller sultanı Hz. Muhammed (sav) gibi "onlar bilmiyorlar bilselerdi oyle yapmazlardı" diyelim ve Allah'a (azze ve celle) dua edelim onları ve bizleri ona yakısır kul olmaya iletsin bizleri hepimizi ama hepimizi ISLAH eylesin inşallah.... selam ve dua ile esen kalın insallah...[/quote]

Sevgili Serkan kardeşim ..Özellikle bu sözleriniz çok hoşuma gitti.

Aslında herkesi eleştirip günaha girmek yerine - ki biz doğru yol üzerine burdayız- yukarıdaki gibi desek ne kadar doğru olur..
Rabbim dualarımızı kabul eder belki...merhamet eder...ve Peygamber efendimizin(s.a.v) istediği gibi kullar olmayı nasip eder.

by-cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı
arrkadaşlar hepinizie teşekür ediyorum demekki çoğumuz haberdar da benim bu programda uyuz olduğum mesele kapalı kaymak isteyen birini suçlu gibi gören bir kadın var orda yaşlıca o aklıma geldikçe sinir oluyorum ya böyle bir düşünce nasıl olur aklım almıyor varmı bu kadının ismini bilen sarışın biri ulaşabileceğimiz bi adres var mı bu kadına bi araştıralım kadına bir çift lafım olacak

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
arrkadaşlar hepinizie teşekür ediyorum demekki çoğumuz haberdar da benim bu programda uyuz olduğum mesele kapalı kaymak isteyen birini suçlu gibi gören bir kadın var orda yaşlıca o aklıma geldikçe sinir oluyorum ya böyle bir düşünce nasıl olur aklım almıyor varmı bu kadının ismini bilen sarışın biri ulaşabileceğimiz bi adres var mı bu kadına bi araştıralım kadına bir çift lafım olacak

Sema çelebi mi öyle bişey o kadın harbi bende hiç sevmiyorum yetmiyormuş gibi türkücüler kayamaz diye bir lafda etti ne diyim o kadını Allah c.c. ıslah etsin
selametle

by-cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı
Sema çelebi mi öyle bişey o kadın harbi bende hiç sevmiyorum yetmiyormuş gibi türkücüler kayamaz diye bir lafda etti ne diyim o kadını Allah c.c. ıslah etsin
selametle

hahh işte o yaratık tı yaaa

aklıma gelmedi hemen şimdi araştırıyorum ulaşabileceğim adres bulursam haberdar edevceğim sizleri

şevval_nur

Kayıtlı Kullanıcı
S.A EVET BAKILMAMASI GEREKEN BİR PROGRAM BEN BAKMIYORUM AMA BAKANLARDA ÇEVREMİZDEKİ İNSANLAR. MÜSLÜMAN BİR ÜLKE PROGRAM İLK YAYINLANDIĞINDA TEPKİSİNİ ORTAYA KOYACAKTI ÇOK İZLENMİŞKİ İKİNCİSİNİ YAYINLIYORLAR.HER ŞEYİ PLANLIYORLAR.HER ŞEYİ YAVAŞ YAVAŞ YAPIYORLAR.ÖNCE SANAT İÇİN SOYUNURUM DEDİLER HERKES KABULLENDİ SİMDİ SPOR İÇİN.DAHA SONRA DİĞER ŞEYLER İÇİN BAŞLAYACAK SOYUNMA.BİZLER GİBİ İSLAMI YAŞAMAK İSTEYENLERLE DALGA GEÇİYORLAR.
HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR. A.E.O.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Sirat Köprüsünde Dans.... :(

Sirat Köprüsünde Dans.... :(

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
"buz da dans"büyük marifet miş gibi..ne olur yani ,çok mu önemli buzda kaymak..hayır..bi de tek tek de kaymıyolar..illaki eş olacaklar..yani yüzde 99 müslüman olan bu ülkede,böyle samimiyeti hangi eş kaldırır.bi de eşleri destek oluyor..birincisini bikaç defa izledim..ama yani normal bişey değil,akıllı işi değil..bunu ancak cahiller başından sonuna kadar izler..artık,reklamlarda dahi gördüğümde midem bulanıyor..babacığım zaten,asla baktırmaz..bunun bilip bilmemekle alakası yok bence..biliyorlar,ama şeytan tüm benliklerini sarmış,nefslerine engel olamıyorlar..Rabbim muhafaza buyursun..gözlerimizi korusun..kalbimizdeki imanımızı korusun..oğullarımızı,kızlarımızı korusun bu şeytanın askerlerinden..Rabbim kalbinde ufacık iman kırıntıları kalan ümmet_i muhammedi böyle şeytani oyunlardan uzaklaştırıp,doğru yolu buldursun inşallah..
selam ve dualarımla..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt