SELAMU ALEYKUM HOŞ GELDİNİZ GÖKMEN ABİ
YOK DAHA BAKMADIM NEDENKİ:a03:
Ve aleyküm selam kardeşim
Hoşbulduk
İlgini çekti mi diye soracakdım
Nasılsın kardeşim
SELAMU ALEYKUM HOŞ GELDİNİZ GÖKMEN ABİ
YOK DAHA BAKMADIM NEDENKİ:a03:
Hoşbulduk
Nasılsın kardeşim
Hoşbulduk
Nasılsın kardeşim
YA NASIL SÖYLİCEM YA ONU UNUTTUMUŞUM:a03:
SAĞLIK KONUSUNDA İYİDİR ŞÜKÜR
BUGÜN HEM EVDE HEM MSN DE YANLIZ KALDIK
Önemli değil bakarsın kardeşim fırsat bulduğun zaman
Eskiden uğraşmıştım o tür şeylerle
Bazen sonsuz huzur veren birşey yalnızlık bazen ise çekilmeyen birşey
Neden ki kardeşimaslında normalde yanlız kalmayı severim ama bugün çok sıkıyorum ne bileyim içim bi huzursuz
Neden ki kardeşim
ne bileyim şuan ev ortamı çok gergin sıkıntı dert çok
ama ben pek takmaya çalışıyorum ama ister istemez etkileniyo insan
çok uzun aslında foruma bu kadar tek yazabilirim
Geçer inşaAllah kardeşim hepsi
Telefonla joker hakkimi kullaniyorum ahmetin kendisine sordum cevabim c yani oglu oluyor eminim son kararim.....
Telefonla joker hakkimi kullaniyorum ahmetin kendisine sordum cevabim c yani oglu oluyor eminim son kararim.....
Bu nasıl bir soru ya 5 dakikadır düşünüyorum beynim bir hal oldu çıkamıyorum içinden Bide soru hatalı gibi .. Benim oğlumun babası diyen kişi bir kadın anne olmalı yoksa hem oğlum diyor hem babası başka diyor.
Yinede ''kendisi'' şıkkı fazla cinsiyet belirtmiyor o yüzden D diyorum bende .. Hatta evet evet eminim Ahmet kişinin babası oluyor kişide oğlunun babası oluyor tamam yani anladım Düşünürken cevabı buldum galiba Kendisi şıkkı baya mantıklı geldi şu an bence kesin D .. Yani kısacası Ahmet'in oğlu kendisi kendi oğlunun babasıda kendisi yani kendisinden Ahmet'in oğlu diye bahsediyor..
Bu nasıl bir soru ya 5 dakikadır düşünüyorum beynim bir hal oldu çıkamıyorum içinden Bide soru hatalı gibi .. Benim oğlumun babası diyen kişi bir kadın anne olmalı yoksa hem oğlum diyor hem babası başka diyor.
Yinede ''kendisi'' şıkkı fazla cinsiyet belirtmiyor o yüzden D diyorum bende .. Hatta evet evet eminim Ahmet kişinin babası oluyor kişide oğlunun babası oluyor tamam yani anladım Düşünürken cevabı buldum galiba Kendisi şıkkı baya mantıklı geldi şu an bence kesin D .. Yani kısacası Ahmet'in oğlu kendisi kendi oğlunun babasıda kendisi yani kendisinden Ahmet'in oğlu diye bahsediyor..
4)Bir cinayet işlenmiş ve tek görgü tanığı var. Duruşmada görgü tanığına hakim sormuş:
" Anlat bakalım nasıl oldu ? "
Görgü tanığı da aynen şöyle anlatmış:
" Sahilde yürüyordum iskeleye yanaşmış olan gemide adam kafasına silahı dayayıp 2 el ateş etti."
Yani görgü tanığı adamın intihar ettiğini iddaa etmiş.
Hakim de adamı " Bu vurdu, tutuklayın. " demiş.
Hakim bunu sizce neye dayanarak söylemiş olabilir?