MELEK DİLBER
Kayıtlı Kullanıcı
nasipten ote yol gitmiyor demek ki
Hayirlisi boyleymis![]()
nasipten ote yol gitmiyor demek ki
Hayirlisi boyleymis![]()
inşAllah atanabilirsem hep hayalini kurduğum öğretmenlik mesleğini yapabileceğim![]()
Yazar olmak istiyordum... Hala da istiyorum... Öğretmenlik okuyorum... Bakalım hedefime ulaşabilecek miyim![]()
Desene benim hayalimi soyluyorsun..![]()
Olmayacak şeyler değilAllah, ikimize de nasip eder inşallah.
Evet, insaallah.
Ne ogretmenligi okuyorsunuz bu arada? Ben din kulturu yada edebiyat ogretmenligi istiyorum. Ama yurtdisindayiz, biraz problem.. Bu yuzden universite icin gelmek istiyorum. Dil problemimde var geldim geleli
Yazarligi zaten aktif olarak yapiyorum. Kitapta yazdim, editorlerle gorusuyoruz![]()
Türkçe Öğretmenliği okuyorum.Kitap yazacak seviyeye gelemedim daha. Önümde uzunnn yıllar var.. Şimdilik ufak ufak denemeler, şiirler karalıyorum...
![]()
Mutlaka dinimiz islamı öğretecek bir işte yer almak isterim.
öğretmen olmayı hep çok istedimmmm. oldumda.. ama sadece ücretli.. ve dersanede.. atanamayan öğretmenlerdenim.. ders anlatırken kendimi kaybedermişim öle diyorlar.. öğrencilerimi gördüğümde gözlerim dolardı ve zil sesinde.. tarih anlatırken herşeyi yaşardım sanki.. ama olmadı.. şimdilerde katibim.. hala çay istemek için müdürümüzün kullandığı zili okul zili sanarda toparlanırım.. kim bilir belki bi gün
meslektaşmışız demek ki RABBİMİZ sana en güzel kapılarını açsın inşallah gönlüne göre versin inşallah