selamun aleyküm ablacım..
emeğine sağlık,
rabbim senden razı olsun inşaallah..
rabbim cümlemizin günahlarını affetsin inşaallah...
hayırlı günler....
allah razı olsun...inşallah hepimiz yapabiliriz bu güzel şeyleri....
Selamün Aleyküm
Kaan kardeş emeğine sağlık çok değerli ve önemli bir paylaşım olmuş Rabbim cümleten hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu büyük randevunun sonu ne olur Rabbim bilir. Değerli hocamız Nihat Hatipoğlu'nun programında dinlemiştim aklımda kalan kısmı :
Yanlış hatırlamıyorsam Hz. Ömer(as) efendimizin sözü :
"Dünyadaki herkes cennete gidecek, bir kişi cehenneme gidecek olsa, korkarım ki o bir kişi ben olayım!
Ya da dünyadaki herkes cehenneme gidecek olsa, bir kişi cennete girecek olsa, ümit ederim ki, o kişi ben olayım..."
yanlışım varsa düzeltiniz.
Hayırlı Günler....
Neyimize güveniyoruz da ölümü temenni ediyoruz sormak lazım vicdanımıza
Rabbim inşAllah en güzel amellerle huzuruna çıkmayı nasip eder.Allah razı olsun(AMİN)
selamun aleyküm abi ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş
Rabbimiz sevabına yazsın inşaallah
Selamun aleykum kaan abım
guvenecek hiç birşeyim yok
gunahlarım cok sukursuzlugum ilimsizligim cokk
rabbımın karsısına böyle cıkamam ki
umudum var ama sadace umudum vakıt versın rabbım utandırmasın
inşa-ALLAH gun geldıgınde ölüm kapıdan girdiginde sevıncle karsılayalım azraili yucelerın yucesıne kavusmak için
rabbım hidayet nasip etsın
emegıne saglık olsun kaan abım rabbım affetsın bizi :A
selam ve dua ile inşa-ALLAH...
Allah razı olsun..
Elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş.İnşaAllah bunları yapanlardan oluruz.
Rabbim mahşerde yüzümüzü ak etsin inşaallah..Amin
Selametle kalınız...
selamün Aleyküm kAAn kardeşim
Güzel paylaşım olmuş Allah'u teala razı olsun
selametle
allah razı olsun.gerçektende çok harika bir hadis-i şerif.zaten rasullullah ın kelamı olurda nasıl kötü olur ki?bu güzelliklere vesile olan kardeşlerimden allah razı olsun...selam ve dua ile...
selamün aleyküm kaan kardşim rabbim razı olsun inşallah ALLAH c.c bize ve ümmeti muhammede bütün hediyeleri hazırlayıp ölüme hazırlanan kullarından eylesin selam ve dua ile
Allahü teala razı olsun.Kaan kardeşim harika bir paylaşım olmuş.Mevlam anlayışımızı arttırsın.Akıl ve idrak versin.İnşaallahü teala yol azığımızı hazır tutarız çünkü yol uzun!!