Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

büyük konustunuz mu (1 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm..Kardeslerim hic büyük söyleyipte basiniza gelen oldu mu???Hayirli geceler...

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam malesef oldu evde ailem hepsi griptiler ben de dedim ki:bana bir şey olmaz ben grip olmam dedim ertesi gün grip oldum.Hem de daha ağır geçirdim...:K

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;611957' Alıntı:
Ve Aleyküm Selam malesef oldu evde ailem hepsi griptiler ben de dedim ki:bana bir şey olmaz ben grip olmam dedim ertesi gün grip oldum.Hem de daha ağır geçirdim...:K

Gecmis olsun kardesm...:)

marjinal

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
oldu ama anlatıp hatırlamayım yine.
o günden sonra büyük konuşmuyorum.

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
oldu ama anlatıp hatırlamayım yine.
o günden sonra büyük konuşmuyorum.

aleykümselam..
Krdesim sakincasi yoksa özetle anlatir misiniz..ben de birseyle ilgili büüyk konusutm da ogünden beri korkuyorum basima gelirse diye.allah razi olsun.

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
ben hep buyuk konusurum..mesela 1 yıl boyunca her önüme gelene BEN GİDİYOOOOMMM dedim durdum ..Nereye gidiyon diyene de çok uzaklara deyip ,içimdeki sıkıntıyı herkese yansıtıyordum...hatta benım bu huyumu bılenlerle karsılastıgım da Gitmedinmi halen diye benle dalga gecıyorlardı...istanbuldan nefret ettıgım için diyordum ben gidiyoooommmm diye...heralde dua vaktine geldi ve şuanda MÜKEMMEL BİR ÇİFTLİKTE DEVLET İŞİNDE ÇALISIYOR burda yaşıyorum.burası öyle güzelki hatta çoğu kartposter buranın yanında estetik olarak sönük kalır,yalancı bir cennet bahcesi burası..velhasır büyük konuşmayıda severim ama bunu hep espirili bir şekle dönüştürerek İNSALLAH derim mutlaka

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Oldu büyük konuştum konuştuğumu da yedim büyüklerimiz hep der "Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma" :evet
Selametle

yesilbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam. Her sözümüzde, her konuşmamızda mutlaka İNŞALLAH demeliyiz. Ben iki kez büyük konuştum, ikisi de başıma geldi, hem o olaylardan hem de büyük konuşmamak gerektiği konusunda dersler aldım. Olayları anlatmaya gerek yok. Özel olaylar ama başıma geldi. Artık İNŞALLAH demeye daha da özen gösteriyorum.

berat05

Yönetici
SELAMÜN ALEYKÜM SEVGİLİ KARDEŞİM

ÖNCELİKLE RABBİMDEN NE İSTERSEK HER ŞEYİN HAYIRLISINI DİLEMELİYİZ.VE TABİİKİ ALLAH'TAN GELECEĞİNİ O DİLERSE OLACAĞINI BİLMELİYİZ VE KONUŞURKEN DE ONA GÖRE DAVRANMALIYIZ.

İNŞALLAH DEMEK LE BİR ŞEY KAYBEMİŞ OLUNMAZ.BAŞIMIZA NELER GELECEĞİNİ SADECE RABBİM BİLİR.
MESELA BEN ...KESİNLİKLE KAPANMAM DERDİM.YİNE ALLAH BİLİR DERDİM AMA HİÇ KENDİMİ ÖYLE HAYAL EDEMEMİŞİM DEMEK..DEMEK Kİ YİNEDE BİR ŞEKİLDE BÜYÜKLÜK MÜ TASLAMIŞIM HADDİMİ BİLMEDEN..HAŞA RABBİME NE DEMEK BÜYÜKLÜK TASLAMAK..YANLIŞLARIMDAN O'NUN MERHAMETİNE SIĞINIRIM

YANİ HERKESİN BAŞINA DİLİNDEN DOLAYI GELECEKLER VARDIR..AMA BU İYİ Mİ KÖTÜ MÜ OLUR BİLİNMEZ.ŞÜKÜR Kİ RABBİM BANA İYİSİNİ GÖSTERDİ.ALLAH'IMA HAMD OLSUN

SELAMETLE

ahsarmıznası

Kayıtlı Kullanıcı
zaten kurralara aykırı bir şey istiyorsanız hiç bir ülkede yaşatmazlar sizi...yani sizALLAH ın hayrını ve yardımını istemeden ,dogruyumu yanlısımı istiyorsunuz hesap etmeden bir sey istiyorsanız ,o zaman büyük konusmuslugun cefasına düşersiniz...ama siz ümit edici ve KARARLI KALABİLMEK İÇİN ALLAHIN SİZDEN HAYRINI VE YARDIMINI İSTEYEREK 'BİR GÜN ŞÖYLE ŞÖYLE YAPACAĞIM İNSALLAH 'diyorsanız bu buyuk konusmak değildir....ben yukarıda kendimi buyuk konusan biriyım derken bunları hesap ettıgımı yazmamıstım ama şimdi eksikliği giderdiğimi tahmin ediyorum

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hayirli seylerin basimiza gelmesini nasip etsin insallah.amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt