Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

büyü (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan sakam
  • Başlangıç tarihi

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcınız olsun :(

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım Devamlı Olarak Felak Suresini ve Nas Suresini Okuyun.... Benim Aklıma Bişi Gelmiyor Başka :(:(:(

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
sizedemi aynısı oldu açıklarmısınız

birebir aynısı değil tabiki kardeşim fakat benm evliliğimide yapılan büyüler bitirdi. Kayınvalidenden şüpheleniyorsan eşine söylemeyecektin çünkü böyle bir durumda eşin direkt annesini savunur, suçsuzken suçlu olursun. ben manisanın ilçesinde oturuyorum eğer bize yakınsanız size bu konuda yardımcı olabilecek kişiler önerebilirim.

S

sakam

sağol canım...ama artık bişey yapamayız..evimi kocamı çocuklarımı terkadip annemin evine yerleştim...ne yapabilirim ki?

seymab

Kayıtlı Kullanıcı
cnm bide kalkmayan büyüler var o büyüyü ancak yapan çözebiliyor...bnim bi tanıdığıma omuştu kızı istediler vermediler kızda başkasına verildi akraba akrabaya büyü yapmış kız tam evlenirken sorun çıkardı nefret ediyorum evlenmicem die götürdüler rahatlamadı sonra büyüyü yapanı buldular o bozdu...bilgilndiriyim ddm..

büyü bozuldu kız evlendi çok seviyor kocasını...

seymab

Kayıtlı Kullanıcı
büyüyü bozdurabilirsen herşey bitmişken bile belki düzelebilirsiniz tekrar?? büyü nede olsa bişeyin etkisi var...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt