Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

büyü konusuyla ilgili bende bişi sorabilirmiyim (1 Kullanıcı)

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Ara 2008
Mesajlar
1,565
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
selamün aleyküm bi kardeşimin büyü ile ilgili sorusunu okudum ve benimde bu konuda takıldığım bişi var gerçekten büyü diye bi olay varmı bizde çok kez büyü yapıldığı söylendi aile içi huzursuzlukların ben ve kardeşlerimin evimizden ayrılmak zorunda kalmamızın buna bağlı olduğunu ve bunun bozulması içinde büyü gibi bişiler yapılması gerektiğini söylediler ama ben bu tür şeylerden korktuğum için uzak durdum banada bu konuda yardımcı olursanız çok emmnun olurum
 

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Mar 2009
Mesajlar
1,965
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Hemen herkesin bildiği ''KUL EÛZÜ''ler hakkındaki Rasûlullah sallallâhu aleyhi ve sellem'in bazı tavsiyeleri;

Ukbe b. Amir radı'yallahu anh naklediyor:

-Rasûlullah sallallâhu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

-Bu gece inzâl olan, benzerleri hiç görülmemiş bir kısım âyetleri biliyor musun?.. Onlar, ''Kul eûzü birabbil felâk'' ve ''Kul eûzü birabbin nas'' sûreleridir.''

-Okunan en hayırlı iki sûreyi sana öğreteyim mi; bunlar ''Kul eûzü birabbil felâk'' ve ''Kul eûzü birabbin nas''tır.

Bunun haricinde, cinnî etki altında olanların, büyü yapılmış olanların, Âyet'el Kürsî ile beraber 41 defa bu sûreyi okuyup, ayrıca bu okuma sırasında, nefesi suya üfleyip içmenin bir hayli faydalı olduğu da çeşitli kaynaklardan bize ulaşmıştır. Ayrıca, bu tür rahatsızlıkları olanlara, topluca bu âyetlerin 41 defa okunmasının da çok yararlı olacağı belirtilmiştir.


''KUL EUZÜ''LER


Okunuşu:

Kul, eûzü birabbil felâk, min şerri ma halak, ve min şerri gâsikin izâ vakab, ve min şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin izâ hased.

Anlamı:

De ki: Sığınırım rabbine felâkın, halkettiklerinin şerrinden, ortalığı basan karanlıkta oluşacak şeylerin şerrinden, düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden ve hased eden hasedçilerin şerrinden.

Okunuşu:

Kul, eûzü birabbin nâs, melikin nâs, ilâhin nâs, min şerril vesvasil hannas, elleziy yuvesvısu fiy sudûrin nâs, minel cinneti ven nâs.

Anlamı:

De ki: Sığınırım bütün insanların rabbine, bütün insanların melîkine ve bütün insanların ilâhına; o sinsi vesvese verenin şerrinden ki, vesvese verir insanların içine kimi cinden kimi insten!


ÂYET-EL KÜRSİ


Okunuşu:

Allahû lâ ilâhe illâ hû, elhayyul kayyum, lâ te’huzûhu sinetün velâ nevm, lehu mâ fiys semâvâti ve mâ fiylard, men zelleziy yeşfeu indehu illâ biiznih, yâ’lemu ma beyne eydiyhim ve ma halfehüm, velâ yuhıytûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şa’, vesiâ kürsiyyühüs semâvâti vel arda, velâ yeuduhu hıfzuhuma, ve huvel âliyyül azıym.’

Anlamı:

ALLAH ki, Tanrı yoktur ancak O vardır, diridir ve kendi kendine kâimdir; ne uyuklaması ne de uyuması sözkonusudur; yerde ve göklerde ne varsa O’nun içindir; O’nun katında kim şefaat edebilir ki izni olmaksızın; bilir önlerinde ve arkalarında olanların hepsini; izni olmadan ilminden bir şeyi kapsamak mümkün değildir; kürsüsü, semâları ve yeri içine almıştır; koruması dışında bir şey kalamaz; yüce ve azâmet sahibidir.
 

allem

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Nis 2012
Mesajlar
14
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
YA KARDESLERIM ADIM SALIH BENDE DE BUYU VAR CEKTIYIM BAZI HALLERI YAZDIM ZATEN ISTERSENIS OKUYA BILIR SINIS .KONU BENDE KUZUKLUKTEN BERI BUYU VAR , TA BENI SORUCAM BISEY VAR EYER ARABCA NAMAZ ABDEST YA BISEY BILMESSEN YANI DIININI BILMESSEN BBU AYETLERI OKUYA BILIRMISIN NAS FELAK YADA OKUYAMAM MMI CUNKU BEN BUNU ANCAK KIYADAYA YAZIP OKUYA BLIRIM YADA BUNU EZBERLEMEM MI LAZIM ISTE BU KONUDA BANA BI AKIL FIKIR VERIN.EM BUYU VAR VAR OLAN LARA YOK DEYEN ZATEN BENIM GIBI DINI BILMES AMA MANA BULUR BU BITEK DIYINSIZLERE OLUR DER :) EVET BUYU VAR. allem forum da adim boyle
 

allem

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Nis 2012
Mesajlar
14
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
benim sorucaam bisey var ben kendim boza bilir miyim ? ve boza bilirsem nasil yapmam gerek ne yapmam gerek
 

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
20 Mar 2012
Mesajlar
834
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
BENDE CİN VAR DİYE ŞÜPHE EDENLER
Çok önemli bir metod vermek isterim. Üzerinde sihir, büyü veya cin var diye şüphe duyan insanlara tavsiyem şudur. Bir sabah ezan okunurken bir bardak suya 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha suresi, 11 Felak -Nas suresi, 11 defa da “La İlahe İlla ente subhaneke inni küntü minez zalimin”, 11 “La havle vela kuvvete illa billah il aliyyil azim” diyerek suya okur ve namazını kıldıktan sonra evinin penceresini açıp gökyüzüne 3 dakika baktıktan sonra niyetini tutup içerse o gün üzerinde o sihrin veya musallat olan varlıkalrın gittiğini bir saat içinde anlayacaktır..
-Semerkand dergisi-
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt