Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
Bugün de Pazartesi Hocam...:a12:
Olsun...
Ellerinize sağlık...
Çok mükemmel bir kahvaltı sofrası...
Olsun...
Ellerinize sağlık...
Bugün de Pazartesi Hocam...:a12:
Olsun...
Ellerinize sağlık...
Günaydın .Siteyi eskisi kadar ziyaret edemiyorum.İnternetle işim olduğunda aklıma gelen ilk sitelerden biri burası ve siz sevgili dostlarım.Burdaki samimi ve inşaAllah gerçek muhabbet sanal alemde ender rastlanır cinsten.Allah rızası için siz müslüman kardeşlerimi seviyorum.Çay ve simit getirdim.Simitler Hasan dan ..
Buyrun kahvaltıya mavci abimiz,Gülnisa Mutlu hocam,Aminenur,Aliye,Aylin,şeyma,Yusuf ve Kaan kardeşlerimiz..şimdi burda olmayan Guo 1905 ve Emanet..Ve islamiyet gen çatısı altında toplanmış diğer kardeşlerim..Afiyet şifa olsun inşaAllah
selamunaleykum arkadaşlar
bugun kahvaltınızı ben hazırladım
menumuz gayet zengın
rafadan yumurta
zeytın domates o salkımlı olanlardan
kaşar ve tulum peynırı
türk usulu sucuk
salatalık
çilek recelı
margarın
sarelle
tabıı kı de cayımız ve fırından ekmeğımız
evet hazırladım
uzerıne sevgı de koydum
haydı arkadaşlar kahvaltıya beklıyorum
Selamın aleyküm Gülnisa hocamız...
Sofralarınız maşaAllah zengin ve bol çeşitli.Ancak bayram sabahı bizim adetimizde taş fırında pişirilmiş keşkek yenilir.Her bayram bu böyle olur.
Resimi olmadığı için ekleyemedim.Bu bayram unutmasam çekerim inşaAllah.Anadolunun muhtelif bölgelerinde bu yemek yeniliyor.Biraz ağır yemek,ama ölçüyü kaçırmamak lazım.Yanında muhakkak haşhaşlı çörek olmalı.Bayramdan sonra görüşmek üzere...iyi bayramlar olsun...
aleykumselam erdal abimiz;
mutlaka ve mutlaka görmek isterim
emınım ki tadı cok cok güzeldir
ben ne olursa olsun kalabalık sofraları cok cok severım
inşaallah bende ablamda annemlerle beraber kahvaltıda olacağım
bayramınız mübarek olsun
herşey gönlünüzce olsun
allaha emanet olun
ve
cok mutlu kalın:a12:
SAYGIDEĞER GÜLNİSA HOCAM
Ailede kurban işi tamamen benim sorumluluğuma kaldığından telaş içinde keşkek yerken resim çekmeyi unutmuşum.Özür beyan ediyorum.
Yüceler yücesi Rabbimiz nice bayramlarda yine beraber olmayı nasip etsin inşaAllah.
selametle kalınız...
selamunaleykum erdal abimiz:
ne demek özürolur mu öyle şey
allah kurbanınızı kabul etsin inşaallah
keikeğı de cok severiz en birincisinden
amin
allaha emanet olun
çok mutlu kalın
Ve Aleyküm selam Gülnisa Hocam...
Yüceler yücesi Rabbimiz kendisine sunulan bütün kurbanlarımızı kabul buyursun inşaAllah.Kurbanlarımızı arınmamıza vesile kılsın , bizlere islamın güzelliklerini yaşayabilme gayreti ikram etsin inşaAllah.
Rahmetinin bir parıltısı sonsuz mutluluğumuz olan yüceler yücesi Rabbimize emanet olunuz....
Selamün Aleyküm.
ya böyle kahvaltıyada yok denilmezki