Aleyküm Selam..Hocam saolasın senin sayende bugün de aç kalmadık..
selamunaleykum
afıyet olsun
allah sofralarımızın bereketını arttırsın
Aleyküm Selam..Hocam saolasın senin sayende bugün de aç kalmadık..
Evet bugün baya güzel sofralar vardı..Hangisini yiyecez diye şaşırdık ama mavcı abimizin dediği gibi obez olmazsak iyidir..
kahvaltı en onemlı öğün
obez olmayız kı uzulmeyın olsakda haydı spora arkadaşlar
ama
ama kahvaltıya devam
günaydın arkadaşlar daha doğrusu iyi geceler.:a12:.kahvaltınızı şimdiden hazırladım sabah geç kalkarım diye erkenden donattım masayı..hadi afiyet olsun size :a15:
günaydın arkadaşlar daha doğrusu iyi geceler.:a12:.kahvaltınızı şimdiden hazırladım sabah geç kalkarım diye erkenden donattım masayı..hadi afiyet olsun size :a15:
Selamünaleyküm
Günaydın arkadaşlar kahvaltı sofraları harika görünüyor ellerinize sağlık:a16:
Selam ve dua ile kalın...
Selamün Aleyküm..
Kahvaltının hazır olduğunu bilseydim erken gelirdim Elinize sağlık..Çayı ısıtmak lazım soğumuştur akşamdan beri..
ohh ohh maşALLAH masada hazır hemen gelıyorum ben yalnız cay icmem meyve suyunuda hazır edıverınde gelım
Allah CC. razı olsun...
Ne güzel olmuş maşallah...:a12:
selamunaleykum emanetcım
ooooooooo
ıyı kı geç kalkmışım
harıka br sofra cok da acıkmışım
tşk ler canım
aylincim
meyve suları coktan haır senı beklıyoruz
hadı cabuk
Selamün Aleyküm..
Kahvaltının hazır olduğunu bilseydim erken gelirdim Elinize sağlık..Çayı ısıtmak lazım soğumuştur akşamdan beri..
ohh ohh maşALLAH masada hazır hemen gelıyorum ben yalnız cay icmem meyve suyunuda hazır edıverınde gelım
ALLAH sendende razı olsun değerli abim..
afiyet olsun..çok uğraştım hazırlarken yaaa:a15: