kasım hadi
Kayıtlı Kullanıcı
:G:G:G:gulegule
aleykum selam kardeşim.
:G:G:G:gulegule
Abim selamünaleyküm geç mi kaldım acaba daha var mı?
çok güzeller abim bizim bahçede de beyaz var ama ben en çok karadutu seviyorum...
ellerine sağlık abim...
ALLAHa emanet ol
selam ve dua ile...
Selamunaleykum kasım abim nasilsin uzun zamandır görüşemiyoruz ozlettin kendini neyse abi dut lara karşılık kaç kilo pastırma istiyorsun söyle afiyet olsun abi a..e.ol
slm
biz bu nimetlerden ne yazikki uzak kaliyoruz yurtdisinda yasadigimiz icin insallah izine seneye gelecek olursam nasip olur dut yemek dut un tadini bile bilmiyoruz
haklısın hafız kız.
aslında göz hakkı kalır diye düşündüm.ama zaten internette bir sürü nimetin resmi var.dutta olsun dedim.
bakar hasret giderirsiniz.bir günde yemek nasip olur inşALLAH.
selametle hafız.:H
s.a inşaallah dutu köye gidince yiyecem özellikle siyah dutu seviyorum:=)dün köydeydim ama daha tam deymemişler.selametle kalın:H
ES SELAMU ALEYKÜM DEĞERLİ KASIM ABİMİZ.DUTLAR ÇOK MUHTEŞEM GÖRÜNÜYO.GEÇ KALDIM AMA UMARIM BİTMEMİŞTİR.ELLERİNİZE SAĞLIK.ALLAH C.C. RAZI OLSUN GÖRÜNCE YEMİŞ KADAR OLDUK.SELAM VE DUA İLE...B)
Selamunaleyküm Kasım Hadi abi... ben nasıl görmemişim bu dutları :]...
özellikle siyah dutu çok severim...bitti dimi :]...
neyse kısmet değilmiş... maaşallah barekallah..
Rabbim bereketini artırsın inşallah...
Allaha emanet olun...
selamünaleyküm kasim abi...
bende sayayım sana bizim meyvaları erik,vişne,nar,kiraz,beyaz-siyah dut,beyaz-siyah incir,nar,limon,kestane,şeftali,ceviz,hurma (hani portakal gibi olan hurma),elma,armut,üzüm beyaz-siyah.....
bende beklerim kasım abi meyva yemeğe....
selam ve dua ile kalın abi selametle hayırlı cumalar olsun.
Selamun Aleykum
Maşallah kasım abi dutlar harika gözüküyor olsada yesek
Allah olmayanada ihtiyacı olanada versin inşallah . dutu hiçbilmeyenler görmeyenler yemeyenler var
abi maşaALLAH...bereketli olsun mahsulün....
dur diğerlerinide ekleyeceğim şimdi;mısır,patlıcan,biber,kabak,fasulye,barbunya,domates,bunlar emekli anne ve babanın seneler sonra şehir yaşantısından kurtulmanın hevesiyle bahçeli bir yerleşimde toprakla yaşamanın verdiği ALLAH cc izni ile uğraşı.....
şu an çok farklı yerlerde olduğumdan evimde değilim bende nasipse ekleyeceğim paylaşım bereketlensin ....
selam ve dua ile kalın abi.ALLAH cc emanet olun...gerçekten hepsi birbirinden güzel nimet ve görüntüler bunlara sahip olmak,uğraşmak ve emeğin karşılığını almak çok güzel olsa gerek.selametle abi.....:G