Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bush a Veda :) (1 Kullanıcı)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
cehennem biletini çoktan almış bush kafiri..!!

Ayakkabıya gelince atanın ellerine saglık iyi yapmış!

ama sadece Ayakkabıdan kurtulabildi cehennemde Zebanilerin ayakları altında ezilecektir inşAllah..

vesselam...

Eyvallah. İnşaallah kardeşim.​

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
_______selamun aleykum degerli kardeşim..
ayakkakapı ha isabet etmiş ha etmemiş .İSTERSE 10 DEGİL 20 NUMARA OLSUN farketmez arsız_yagmur ilişkisi.. yüzü yokki zaten tüm aynalarının kırmış .. dolayısıyla olmayan birşeyede isabet etmez... fizik kurallarına ters ;)
ben asıl gazetecinin akibetini merak ediyorum rabbimize emanet olsun inşaALLAH...

selam ve dua ile bush suz günler dilerim dünyaya :)_______

Ve aleyküm selam kıymetli kardeşim
Evet haklısınız kardeşim ;)
Gazeticimiz herşeye göze almıştır ki böyle bir eylemde bulunmuştur.
Cesarettinden dolayı tebrik ediyoruz.
İnşaallah kardeşim selam ve dua ile...​

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
bende ilgiyle okdum haberi tv de defalarca baktim isabet etmemis ama olsun dünyanin gözü önünde ona böyle bakildigini gösteren bir hareket bence saygiya deger lakin gazeteci tutuklanmis degermydi die düsünmedim degil ins serbest birakirlar...saolasin kardesim...

Düştüğü acizliğini görmek çok güzeldi.
İnşaallah serbest bırakırlar kardeşim.​

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
H Z Ebubekir efendimiz kafirlere uzzanın menatın arkasını yalayın demiştir...araştırın kardeşim...bu puşt keferesine az bile...

Esselamun aleyküm kardeşim
Bir hadis verdiğiniz zaman kaynağınıda vermek zorundasınız.
Efendimiz bu hitapda bulunduyda bile o kadar sözleri varken tek bu sözünü örnek alarak hareket etmemiz ne kadar doğrudur?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt