Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bush a Veda :) (1 Kullanıcı)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Irak'a sürpriz bir ziyarette bulunan Bush, öfkeli bir gazetecinin saldırısına uğradı. Bush'a ayakkabısını fırlatan protestocu 'Köpek' diye bağırdı.

Irak'a beklenmedik bir ziyaret yapan ABD Başkanı Bush, Başbakan Nuri el Maliki'nin elini sıkarken öfkeli bir Iraklı gazetecinin ayakkabı saldırısına uğradı.

Maliki'nin şaşkın bakışları altında iki ayakkabısını da çıkarıp peş peşe fırlatan ve bir yandan da Bush'a ağır hakaretler yağdıran gazeteci, güvenlik güçleri tarafından hemen etkisiz hale getirilerek salondan çıkarıldı.

Bush'a ağır hakaretlerde bulunan protestocu gazeteci 'Irak halkının sana son veda öpücüğü köpek!' diye bağırdı.

Başkan Bush, salondaki durumun normale dönmesinden sonra sakin bir şekilde soruları yanıtladı.

Olayın ardından ayakkabısını fıraltan gazeteci ve bir kişi tutuklandı.

Eğilerek, başının hemen üzerinden geçen ayakkabılardan isabet almadan kurtulan Bush, saldırının kendisini etkilemediği belirtti ve esprili bir şekilde "sadece ayakkabıların numarasının 10 olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

İşte O An :)

Zaman Multimedya - Video Galerisi

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
saldırının kendisini etkilemediği belirtti ve esprili bir şekilde "sadece ayakkabıların numarasının 10 olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..
Emeğinize sağlık:)..
Lakin gözler ve refleksler, bir korkuyu ve endişeyi gösteriyor.Bu etkilenmemek ise, etkilenmiş olmak nasıldır acep?;)
Allah c.c, bilhassa ahirette en çetin azabı hazırlamıştır inşallah zalimler için... Buna inancımız sonsuz..
Allah c.c, mazlum kardeşlerimizin hakkını zayi etmesin her iki cihanda da inşallah..
Rabbimize emanetsiniz değerli kardeşim..Selam ve baki Dua ile.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Süper bir olay ama keşke denk getirebilseymiş:)

K

kırıkkalp

ohhh iyi olmuş o pis cani adama az bileee

selam ve dua ile........

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
saldırının kendisini etkilemediği belirtti ve esprili bir şekilde "sadece ayakkabıların numarasının 10 olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..
Emeğinize sağlık:)..
Lakin gözler ve refleksler, bir korkuyu ve endişeyi gösteriyor.Bu etkilenmemek ise, etkilenmiş olmak nasıldır acep?;)
Allah c.c, bilhassa ahirette en çetin azabı hazırlamıştır inşallah zalimler için... Buna inancımız sonsuz..
Allah c.c, mazlum kardeşlerimizin hakkını zayi etmesin her iki cihanda da inşallah..
Rabbimize emanetsiniz değerli kardeşim..Selam ve baki Dua ile.

Ve aleyküm selam kardeşim
Evet haklısınız :) Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Busha bakınca Cehennem olduğu için Rabbime şükrediyorum.
Selametle kalasın kardeşim.​

T.Tulay

Kayıtlı Kullanıcı
degerli kardesim ,Bush ayaakbi ona isabet edecek diye kalbi agzina geldi hatta yuz ifadesinden belliydi ki kendini savunmaya almaya calisti sonra da korkmamis gibi yapti.Bol bol gulmesi bush un korkusundan olsa gerekti

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Yarılmadı Kafirin kafası.Ayakkabıdan kaçtı ama Rabbimin Gazabından kaçamayacak.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
degerli kardesim ,Bush ayaakbi ona isabet edecek diye kalbi agzina geldi hatta yuz ifadesinden belliydi ki kendini savunmaya almaya calisti sonra da korkmamis gibi yapti.Bol bol gulmesi bush un korkusundan olsa gerekti

Kesinlikle kardeşim kafirlerin korkak olduğunu bushun yüz ifadesinde görmek mümkündü ...

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
cehennem biletini çoktan almış bush kafiri..!!

Ayakkabıya gelince atanın ellerine saglık iyi yapmış!

ama sadece Ayakkabıdan kurtulabildi cehennemde Zebanilerin ayakları altında ezilecektir inşAllah..

vesselam...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamun aleykum degerli kardeşim..
ayakkakapı ha isabet etmiş ha etmemiş .İSTERSE 10 DEGİL 20 NUMARA OLSUN farketmez arsız_yagmur ilişkisi.. yüzü yokki zaten tüm aynalarının kırmış .. dolayısıyla olmayan birşeyede isabet etmez... fizik kurallarına ters ;)
ben asıl gazetecinin akibetini merak ediyorum rabbimize emanet olsun inşaALLAH...

selam ve dua ile bush suz günler dilerim dünyaya :)_______

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
_______selamun aleykum degerli kardeşim..
ayakkakapı ha isabet etmiş ha etmemiş .İSTERSE 10 DEGİL 20 NUMARA OLSUN farketmez arsız_yagmur ilişkisi.. yüzü yokki zaten tüm aynalarının kırmış .. dolayısıyla olmayan birşeyede isabet etmez... fizik kurallarına ters ;)
ben asıl gazetecinin akibetini merak ediyorum rabbimize emanet olsun inşaALLAH...

selam ve dua ile bush suz günler dilerim dünyaya :)_______

Gazeteciyi bende merak ettim ve ufak bir araştırma içine girdim..Adam kahireden yayın yapan bir televizyonun ıraklı muhabiri.. Akibeti hakkında bişey göremedim ama Libya'da ki bir hayır kurumu cesaret nişanı vereceğini açıklamış..

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
bende ilgiyle okdum haberi tv de defalarca baktim isabet etmemis ama olsun dünyanin gözü önünde ona böyle bakildigini gösteren bir hareket bence saygiya deger lakin gazeteci tutuklanmis degermydi die düsünmedim degil ins serbest birakirlar...saolasin kardesim...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
işte çekildi isyan bayrağı...gemileri yakmışız isteyerek...münkünü yok dönüşümüzün...sen oradan kıracaksın zinciri biz buradan ...herşey aydınlığa çıkmak için ...her şey MUTLAK BİR için...Allahcc ol mücahidden razı olsun...Bir dahaki sefere geberir inşaallah...şeytanın dölü puşt...3 milyon müslümanın seri katili puşt...

Esselamun aleyküm kardeşim Rabbim mutlaka cezasını verecektir.
Yalnız böyle sözler sarfetmek bizlere yakışmaz.
Dua ile kalınız.​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt