Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bush a ayakkabı fırlatma oyunu :) (2 Kullanıcı)

cihat52.5

Kayıtlı Kullanıcı
keske gercekte atabilsen o ayakkabıyı kafasına

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Irakta Taci üssündeki Uçak vuruldu! Ensar el Sünneh grubu C5K füzelerinin kullanıldığı başarılı bir operasyonla el Taci'de Amerikan işgal karargahını vurduğunu 1 uçağın isabet alıp yandığını açıkladı.
21/03/2009
1709.jpg
Irak Direniş gruplarından biri olan Ensar el Sünneh gerçekleştirdiği C5K füzelerinin kullanıldığı başarılı bir operasyonla el Taci'de Amerikan işgal karargahını vurduğunu açıkladı.

Haber kaynakları füzelerin direk isabet ettiği üsde bir uçağın tamamen yandığını aktarırken üsten ciddi dumanlar yükseldiğini ve üs üzerinde işgalcilere ait uçakların dolaştığını kaydetti.

Yine kaynaklar füzelerin atıldığı yerin tespit edilmesi için helikopter, uçak ve zırhlı araçlar ile işgalcilerin arama tarama gerçekleştirdiğini söyledi.

Mücahidler bu operasyonları düzenlerken Kafirler bu konuları medyaya servis etmiyorlar.
Kafir Abd medyaya 11 Militan'ın vurulduğunu servis ediyor. Ancak herkes biliyor ku bu vurulan 11 kişi mücahid değil, sivil halk!

16

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
resim.php
Irak'a veda için gelen Bush'a ayakkabı fırlatan gazeteci Zeydi, Irak'ın onuru için ayakkabısını fırlattığını açıkladı.

ABD eski Başkanı George Bush’a Irak'ta katılıdğı basın toplantısında ayakkabılarını fırlatan Iraklı gazeteci Muntazar Zeydi, “Irak’ın onuru için ayakkabımı Bush’a fırlattım” dedi.

Bugün düzenlenen mahkeme sırasında yaptığı savunmasında Zeydi, “O anda dünya karardı. Ve ben sadece Bush’u görüyordum. Masumların kanlarının ayaklarımın altından süzüldüğünü hissettim. Bush ise gülücükler dağıtıyordu. Ülkedeki ekonomik ve soysala hayatı altüst ettikten, bir milyondan fazla Iraklıyı şehid ettikten sonra Irak’a veda için gelmişti. O anda Irak halkının birinci katili olarak Bush olduğunu hissettim. Ben de bu halkın bir parçasıydım. Bir nebze de olsa bu katile yanıt vermek istedim. Çünkü o bütün bu katliamların baş sorumlusuydu. Ayakkabımı kavradım ve Bush’a fırlattım” diye konuştu.

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Hapse-YUSUFİYEYE attılar gönüldaş..Allahcc haliyle hallenmeyi nasip eylesin...BESMELE...SELAM...DUA...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
18463.jpg
Iraklı Gazeteci El-Zeydi`den Dünyaya Mesaj

Amerika eski Başkanı George W. Bush`a ayakkabı fırlatmasından sonra direnişin sembolü haline gelen Iraklı gazeteci Muntazır El-Zeydi, 3 yıllık hapis cezasına çarptırılmıştı.

El-Zeydi tutuklu bulunduğu Irak zindanından Vakit gazetesi aracılığıyla dünyaya seslendi. El-Zeydi kendi el yazısıyla kaleme aldığı mektubunu kardeşi aracılığıyla muhabirimiz Samet Doğan`a gönderdi.

`BU EYLEMİ SİZİN ADINIZA YAPTIM`

Yaptığı eylemden dolayı Irak zindanında ağır işkencelere maruz kalan El-Zeydi `Ben de sizin evladınızım` diyerek bütün dünyaya ve Türk halkına selamlarını gönderdi. Dünyadaki bütün kötülerin ve işgalcilerin yine bu tavırla karşılaşacaklarını bilmeleri gerektiğini vurgulayan El-Zeydi mektubunda `Bu yaptığım eylemi sizin adınıza yaptım` diyerek kendi ülkesine ve işgal altında kalan ülkelere duyarsız kalmayan insanlara Vakit gazetesi aracılığıyla teşekkür etti.

`Bu mektubum, güven içinde yaşayan vatanlara yabancıların girmesinin ne anlama geldiğini bilenlere` diyen El-Zeydi`nin imzasını taşıyan mektubun tam metni ise şöyle:

`Arap toprağı ülkem Irak`taki ve güven içinde yaşayan vatanlara yabancıların girmesinin ne anlama geldiğini bilen dünyadaki tüm şerefli insanlara... Karanlık zindanların derinliklerinden sizlere onurlu tavrınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler gerçekten benim ailemsiniz. Sizler bu toprakların özgür insanlarısınız. Ben de sizin evladınızım. Bu yaptığımı sizin adınıza yaptım ki ülkeleri işgal etmek isteyenler ve kötüler, tamahkarların sonunun benim tavrım gibi bir tavırla karşılaşmak olduğunu bilsinler.`

Muntazır El-Zeydi
SAMET DOĞAN - VAKİT

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
`Arap toprağı ülkem Irak`taki ve güven içinde yaşayan vatanlara yabancıların girmesinin ne anlama geldiğini bilen dünyadaki tüm şerefli insanlara... Karanlık zindanların derinliklerinden sizlere onurlu tavrınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler gerçekten benim ailemsiniz. Sizler bu toprakların özgür insanlarısınız. Ben de sizin evladınızım. Bu yaptığımı sizin adınıza yaptım ki ülkeleri işgal etmek isteyenler ve kötüler, tamahkarların sonunun benim tavrım gibi bir tavırla karşılaşmak olduğunu bilsinler.`

Muntazır El-Zeydi

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Allahcc senden razı olsun Gülüşü Yaralı...
Seyrek geliyorsun buralara artık...
Allahcc yar ve yardımcınız olsun kardeşimiz...
Allahcce emanet olasınız gönüldaş...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE.SELAM.DUA..
netim kapalıydı yeni açıldı :a07:

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com

Muntazır El-Zeydi

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Dişlerini döktüler

MÜCAHİDİMİZ SERBEST...

ONURUMUZU KORUYAN KAHRAMAN SERBEST...

8810673.jpg

15 Eylül 2009

Bush'a pabuç atarak protesto eden Iraklı gazeteci bugün serbest bırakıldı. Düzenlediği basın toplantısında gördüğü işkenceyi anlattı. İşkenceyi anlatırken en çok dikkat çeken şey eksik dişleri oldu. Zeydi'nin hapse girmeden önceki fotoğraflarına dikkatle bakıldığında işkencenin izleri açıkça görüldü.

P14215512.jpg

Irak'ta ABD eski Başkanı George Bush'a pabuç atarak protesto eden gazeteci bugün serbest bırakıldı. 9 ay sonra özgürlüğüne kavuşan Iraklı gazeteci Muntazır El Zeydi özgürlüğüne kavuştuktan sonra yaptığı konuşmada "Irak'ta yapılan işgal ve işkenceyi protesto etmek için Bush'a ayakkabılarını fırlattığını söyledi. Bush'a pabuç attığı anı anlatan gazeteci, "İşgali ret ettiğimi göstermek, onun yalanlarını ortaya çıkarmak ve ülkemin onuru olmak istedim" dedi.

İŞKENCEYİ ANLATTI

Olay sonrasında tutuklandığını belirten El Zeydi cezaevinde işkence gördüğünü, vücuduna elektrik verildiğini belirtti: "Irak Başbakanı uydulara çıkıpta, hapishanede benim yatak bulduğumu söylediği zaman ben en kötü işkenceyi görüyordum. Elektrik veriyorlardı, demirlerle dövüyorlardı. Bunlar basın toplantısı sürdüğü zamanki dönemde yapılıyordu bu işkenceler. Bir özür istiyorum. Çektiklerimden ötürü Maliki’den özür istiyorum."

ALTIN AT SÖZÜ VERİLDİ

Iraklı gazeteci Muntazır El Zeydi'ye daha hapisten çıkmadan para, iş ve evlilik ve hatta "altın at" sözü bile verildi. Zeydi'nin çalıştığı medya grubunun patronu, eski çalışanı için dayalı döşeli bir ev hazırladı.

ABD'nin eski Başkanı George W. Bush'a geçen yıl ayakkabılarını fırlattığı için 9 ay hapse mahkum olan Iraklı gazeteci Muntazır El Zeydi tahliye edildi.

El Zeydi'nin avukatı Diya El Saadi, 9 ay hapis cezasını tamamlayan müvekkilinin dün serbest bırakılmasını beklediklerini açıklamıştı.

F15130458.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt