Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

buruk kırgın gözü yaşlı azcık mutlu biraz da üzgün (1 Kullanıcı)

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
bugün benim doğum günüm..
19 oldum. ama kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum.
siz benim çok uzak olsak da çok yakın olduklarımsınız.
bu günümde bana bir güzel dua hediye ederseniz bir parça olsun
sızlayan kalbimin sızısı geçer.
kalbinizden gelen güzellikleri paylaşırsanız sevinirim:A

bir küçük duanızı esirgemeyin

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
iyiki doğdun ramorakardeşim ve iyiki aramızdasın ..........
.........rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşaallah........

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bugün benim doğum günüm..
19 oldum. ama kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum.
siz benim çok uzak olsak da çok yakın olduklarımsınız.
bu günümde bana bir güzel dua hediye ederseniz bir parça olsun
sızlayan kalbimin sızısı geçer.
kalbinizden gelen güzellikleri paylaşırsanız sevinirim:A
neden mutsuz hissediyorsun canım kendine bi aktivite bulsan nasıl olur hayatında bi değişiklik yap. Allah kalbine göre versin inşallah çok mutlu olursun iki cihanda da.

N

nefs-i mutmainne

Ramora kardesim mutsuz olma ya.. iyiki tanıdım seni ,iyiki varsın .... İİKİ DOĞDUN ! biliorm o duyguyu .. bnmde ilk defa bi doum gnüm mutsuz gecti bu sene nedn bilmiorum süpriz filan yaptılar ama bnim içimden aglamak geliodu..ağladımda zaten ...:) neyse kardesim üzme tatlı canını ..

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
neden mutsuz hissediyorsun canım kendine bi aktivite bulsan nasıl olur hayatında bi değişiklik yap. Allah kalbine göre versin inşallah çok mutlu olursun iki cihanda da.

bilmiyorum ablacım. şuan gözlerim şişti.içim daralıyor sanki..

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
Ramora kardesim mutsuz olma ya.. iyiki tanıdım seni ,iyiki varsın .... İİKİ DOĞDUN ! biliorm o duyguyu .. bnmde ilk defa bi doum gnüm mutsuz gecti bu sene nedn bilmiorum süpriz filan yaptılar ama bnim içimden aglamak geliodu..ağladımda zaten ...:) neyse kardesim üzme tatlı canını ..

ah kardeşim keşke olmasam... vardır bir hayır.. ama çook bunaldım ya. çoook....

N

nefs-i mutmainne

kardesim ağla bence açılırsın.. ağlamak bni çok rahatlatıyor..

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
şitttttttt ne oluyor yaw açılın biraz hüzün yok no panik ben şimdi güldürürüm sizi.........en komik şey ve rahatlatıcı olan playbek yapmak açın tv yi önünüze gelen ilk filmi kendi sesinizle konuşun dalga geçin insanı komaya sokuyor inanın bana

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
zaten istemsiz düşüveriyor gözlerimden damlalar tutamıyorum.. annem görmesin diye çabalıyorum bir yandan. beyazım gözler de renkli direk bağırıyor suratım bu kız ağlamış diye :S

runya

Kayıtlı Kullanıcı
iyiki doğdun gülüm ve iyiki varsın ne bu hüzün daha bune ki çok gençsin yolun başı nice yıllara güçlü ol hayatın sınav olduğunu düşün ve şunu hiç bir zaman unutma ağlasanda gülsende zaman sana bana bakmaz akıp gider kala kala bize ne kar kalacak düşün bakalım anlarsın ne demek istediğimi çok şükürde başını dik tut güçlü ol sabırlı ol kendine iyi bak ALLAH a emanet ol

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
iyiki doğdun gülüm ve iyiki varsın ne bu hüzün daha bune ki çok gençsin yolun başı nice yıllara güçlü ol hayatın sınav olduğunu düşün ve şunu hiç bir zaman unutma ağlasanda gülsende zaman sana bana bakmaz akıp gider kala kala bize ne kar kalacak düşün bakalım anlarsın ne demek istediğimi çok şükürde başını dik tut güçlü ol sabırlı ol kendine iyi bak ALLAH a emanet ol

ablamm Allah razı olsun iyiki varsınız.. içime su serpiyor burası. rabbim yardımcın olsun ablam. gönlümüzdekilerin hayırlılarını bize nasip etsin. hepimizin günahlarını affetsin inş. şu karmaşık düzende yolunu kaybetmiş yoldan haberdar olmayanların içinde burayı bulduğum için çook şükür... hamd olsun..

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,güzel kardeşim ömrün her dem mutlu,huzurlu,bereketli geçsin inşALLAH.
BAK SANA KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLEYEYİM DE MUTLU OL.
SENEYE 20 OLACAKSIN VE ONLU YAŞLARA VEDA EDECEKSİN.SON BİR YILIN KIYMETİNİ BİL EMİ.
HAYAT HER ZAMAN SANA SURAT ASMAZ.
DAHA ÇOK GÜNLER GÖRECEKSİN.
ALLAH HAYIRLI,MUTLU GÜNLER GÖSTERSİN.
ÜZÜNTÜLERİN SONA ERSİN İNŞALLAH.

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,güzel kardeşim ömrün her dem mutlu,huzurlu,bereketli geçsin inşALLAH.
BAK SANA KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLEYEYİM DE MUTLU OL.
SENEYE 20 OLACAKSIN VE ONLU YAŞLARA VEDA EDECEKSİN.SON BİR YILIN KIYMETİNİ BİL EMİ.
HAYAT HER ZAMAN SANA SURAT ASMAZ.
DAHA ÇOK GÜNLER GÖRECEKSİN.
ALLAH HAYIRLI,MUTLU GÜNLER GÖSTERSİN.
ÜZÜNTÜLERİN SONA ERSİN İNŞALLAH.

Allah razı olsun ablacım. rabbim senin de yardımcın olsun inş. güzel dileklere ihtiyacım vardı. Allah razı olsun. o da seni sevindirsin inş..

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ablacım. rabbim senin de yardımcın olsun inş. güzel dileklere ihtiyacım vardı. Allah razı olsun. o da seni sevindirsin inş..

amin tatlım,bak gör Rabbin ne güzel günler verecek.
o güzel gözlerini yorma oldumu

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm iyiki doğdun kardeşim
allah sana uzun, sağlıklı, iman dolu bir ömür nasip etsin
selametle...

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
amin tatlım,bak gör Rabbin ne güzel günler verecek.
o güzel gözlerini yorma oldumu

tamam ablam benim.. çoook teşekkürler yeniden. sadece güzel dilekler duymaya ihtiyacım var... rabbim sana da mutlu huzurlu günler yaşatsın inş

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
doğum günün kutlu olsun kardeşim RABBİM sağlıklı hayırlı huzur dolu bir ömür nasip etsin inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt