Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bunlar ölmesin ben öleyim (1 Kullanıcı)

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
Bir ilim yuvasında çok sadık bir kedi varmış, sahiplerine çok bağlıymış. Bir gün bu ilim yuvasında büyük bir kazanda süt kaynatıyorlarmış. Kedi çok huzursuz olmuş. Bir oraya, bir buraya koşuyormuş. Sürekli bağırıyormuş; ama derdini kimse anlamamış. Yahu bu kedi hasta mı, yerinde duramıyor, bir oraya bir buraya zıplıyor, buna ne oldu demişler; ama derdini anlayan yokmuş.
En sonunda kediyi kimse anlamayınca, o da kaynar kazanın içine atlamış ve ölmüş. Bu süt içilmez diye kazanı indirip sütü dökmüşler.
Bir bakıyorlar ki, içinde ölmüş ve de zehrini kazanın içine akıtmış büyük bir yılan var. Sütü içen ölecek...
Kedi, ben buradan ekmek yedim, bu evden çok iyilik gördüm, bunlara zarar gelmesin, bunlar ölmesin ben öleyim diye kendini feda etmiş.
Fedakârlık varsa vefakârlık vardır. Fedakârlık yoksa vefa yoktur.
Dinimiz İslam .:.: www.dinimizislam.com :.:.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Fedakârlık varsa vefakârlık vardır. Fedakârlık yoksa vefa yoktur.

Çok güzeldi.Teşekkür ederiz.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Kedi için haindir derler ama demekki o da insafa gelebiliyormuş..
Bir ev sahibi ölse kedi sahibini yer ama köpek başında uluyarak bekler derler..
Selam ve dua ile..

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
Selamün Aleyküm..
Kedi için haindir derler ama demekki o da insafa gelebiliyormuş..
Bir ev sahibi ölse kedi sahibini yer ama köpek başında uluyarak bekler derler..
Selam ve dua ile..

Aleyküm Selam.
Kardeşim bu kedi nasipli ilim yuvasındaymış.O bile güzel ahlaktan nasiplenmiş.Bize bakıyorum kendi adıma bu kadar kıymetli şeyleri okuyoruz hala kötü ahlak hala kötü ahlak.Allahü teala bizleri de aile efradımızı da cümle mü'min kardeşlerimizi de islam ahlakıyla ahlaklanmayı ihsan buyursun.Allahü teala razı olsun.Selametle kalın kardeşim.

H

hülya deniz

yüreğinize sağlık...ALLAH ım tüm müminleri Peygamber Efendimiz HZ.Muhammed (sav)ahlakıyla ahlaklandırsın...AMİN....

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
yüreğinize sağlık...ALLAH ım tüm müminleri Peygamber Efendimiz HZ.Muhammed (sav)ahlakıyla ahlaklandırsın...AMİN....

Amin ablacım amin.Allahü teala numune olarak O server-i kainatı(Aleyhi ve ala alihissalatü vesselam)yaratıp göndermiş.Ben bunu çok seviyorum.Hanginiz buna ne kadar benzerse sizi de o derecede severim buyurmuş.Herkes takkesini koysun masaya kendini tartsın.Cenab-ı Hak cümlemizden razı olsun selametle kalın ablacım.

mst2005

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'u Teala bizleri nankörlükten men eylesin inşallah.Allah razı olsun güzel paylaşım.
Selam ve Dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt