Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bunaldim! Duaniza ihtiyacim var.... (1 Kullanıcı)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Arkadaşlar,
ne kadar zor bir hayat, bu ya bunaldim artik dayanacak gücüm kalmadi, tükendim.......
Dualariniza benide dail edin, çok zor durumdayim...
Allahim yardim et...
Ya neden intihar etmek günah ya ben yaşamak istemiyorum....
Zorla yaşanmiyor ya.......
Allah'im sabir ver, dayanacak güvüm kalmadi...
Rabbime çok şükür sagligim yerinde ama işte........
Hayatim çok kötü hergün biraz daha yipraniyorum...
Ne çetin bir sinav yarabbim...
Arkadaşlar banada dua edin...
Selam ve dua ile kalin...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
a.s üzgün kardeşim RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN LÜTFEN HEP OLUMSUZ DÜŞÜNMEYİN MUTLAKA CEKTIGINIZ BU SIKINTILARIN SONUNDA FERAHA KAVUŞACAKSINIZ.HER GECENİN ARDINDAN GÜN DOGMUYORMU SİZ SABREDİN ÖYLE ÖLÜMÜ FİLANDA AKLINIZA GETİRMEYİN.SONRA ALLAHA NE HESAB VERİRSİNİZ.ALDİGİNIZ HER NEFESIN ŞÜKRÜNÜ VERİN VE ALLAHDAN NAMAZ VE SABIR İLE YARDIM DİLEYİN.DUALARIM SİZİNLE KARDEŞİM.ALLHA EMANET OL.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.lütfen öyle kötü düşünceler getirmeyin aklınıza.bu dünya sınav yeri bazen atlatamıyacağımız zorluklar karşımıza çıkıyor gibi hissediyoruz ama RABBİM'e sıkıca sığındığımızda hepsi geçiyor.hiç bir mutluluk ve acı sonsuz değildir.buda elbette bitecek.her gecenin bir sabahı vardır. lütfen biraz daha sabredip RABBİM'e sığının.bizimde dualarımız sizinle.ALLAH'a emanet olun.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
a.s üzgün kardeşim rabbim yardimciniz olsun lütfen hep olumsuz düşünmeyin mutlaka cektiginiz bu sikintilarin sonunda feraha kavuşacaksiniz.her gecenin ardindan gün dogmuyormu siz sabredin öyle ölümü filanda akliniza getirmeyin.sonra allaha ne hesab verirsiniz.aldiginiz her nefesin şükrünü verin ve allahdan namaz ve sabir ile yardim dileyin.dualarim sizinle kardeşim.allha emanet ol.

allah razi olsun hafiz kardeşim...
Keşke bende şu an hafiz olsaydim bunlarin hiçbirini yaşamazdim ama......
Işte bize sormuyorlar ne yapmak istedigimizi, ailemizin, çevremizin yaşayişina göre yaşiyoruz...
Selam ve dua ile kalin..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim Rabbim yardımcın olsun
bu kadar kötü düşünme, elbette çekilen her çilenin bir mükafatı vardır...
belki günahlarımıza kefarettir...bizim yapmamız gereken sabretmektir..
daima sabırla dua etmek Allahtan selametimizi istemek..Rabbim inşaallah seninde sıkıntılarından kurtulmana yardımcı olacak kapılar açar..amin..
selametle kalınız ...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

s.a. Arkadaşlar,
ne kadar zor bir hayat, bu ya bunaldim artik dayanacak gücüm kalmadi, tükendim.......
Allahim yardim et...

Allah CC. yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Sıkıntı ve üzüntülerinizi gidersin inşallah...
Hakkınızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin Allah CC.
Bir okuyun isterseniz...
Tıklayın...

http://forum.islamiyet.gen.tr/edebiyat/70051-ben-var-ya-ben.html

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
daha kaç yaşındasınki hayatın kaldıramıyorsun güneş hergecenin sonunda doguyor RABBİMİN izniyle ALLAHu teala hiçbi kuluna taşıyamıyacagı derdi vermez
RABBİMİZE sıgının O yüce dir..MUHYİ'dir=varlıklara can verir.. O MÜMİT'tir=ölüme mazhar eden..
Can ve beden bizde emanettir..intahar sadece şeytanın aklımıza koydugu bi hiledir..

Bak ne güzle diyorsun;sağlığım yerinde diye...
Görüyorsun ,duyuyorsun,yürüyorsun,bunların hepsi RABBİMİZİN bize verdiği nimetlerdir..
mümkün oldugunca EL MÜ MİN, ES SELAM, EL LATİF,EL FETTAH,EL ĞAFFAR, EL KAVİY zikret faydasını göreceksin ALLAHIN izniyile inşallah
'' acizlik içinde kudret,zayıflık içindeki kudret,fakirlik içindeki servet ve zenginlik,cansızlık ve bilgisizlik içindeki hayat içindeki ve şuur, RABBİMİN kudreti sonsuz,zenginliği sonsuz,ilmi sonsuz,hayat sahibi ve bütün varlığı ayakta tutan zatın güçü'
'SABIR VE İNANÇ VE İMAN ile ALLAHA EMANET OLUN
ALLAH (CC) YARDIMCIN OLSUN
dua ile kalın...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim rabbim yardımcın olsun
bu kadar kötü düşünme, elbette çekilen her çilenin bir mükafatı vardır...
Belki günahlarımıza kefarettir...bizim yapmamız gereken sabretmektir..
Daima sabırla dua etmek allahtan selametimizi istemek..rabbim inşaallah seninde sıkıntılarından kurtulmana yardımcı olacak kapılar açar..amin..
Selametle kalınız ...

allah razi olsun kardeşim...
Amin, inaninki eger allatan korkmasam, hiç düşünmem yaşim gençmiş vs...
öldürürdüm kendimi ama korkuyorum işte...
Selam ve dua ile...
Duaniza ihtiyacim var...
Selam ve dua ile kalin.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
allah cc. Yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Sıkıntı ve üzüntülerinizi gidersin inşallah...
Hakkınızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin allah cc.
Bir okuyun isterseniz...
tıklayın...

http://forum.islamiyet.gen.tr/edebiyat/70051-ben-var-ya-ben.html

s.a. Mavci abi allah razi olsun...
Müsait bir zamanimda okuyacagim..
Allah razi olsun...
Inşallah rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini nasip eder..
Bana peygamber sabri (s.a.v.) ni versin....
Hayat çok zor, yaşamak zor, birde hayati sevmeyince dahada zor oluyor...
Insan hergün dua edermi böyle bir dua...
Allahim ya içimdeki sevgiyi al, sikintilarimi gider, yada canimi al artik yaşamak istemiyorum, bunu bana birakma rabbim diye...
Bilmiyorum yanlişmi düşünüyorum ama...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim bu dünyadaki sikintilarin ahiretine kaferattir. Rabbim işallah sikintilarini giderir. Lütfen ona inan ve güven ben tahmin ediyorumki sen dua ediyorsun ve hemen duanin kabul olmasi istiyosun biraz sabret seni rabbim muhakka ki görüyor ve duyuyor bunun bilincinde ol derdini en üst makama anlat biraz gözyaşi dök tüm samimiyetinle ona siğin bak ne kadar rahatlayacaksin ben hep öyle yaparim. Rabbim diyorki ben size şah damarinizdan daha da yakinim öyleyse candan vazgeçmek ne demek. Bize isteyimizle vermediler ki bu cani isteğimizle vazgeçelim. Bir amayi düşün hiç dünyaayi görmeyem, ayaklari olmayan kollari olmayan insanlari düşün sen onlardan 1 adim öndesin yaşam şartlari içinde yani. Yoksa insanlar sadece takva ile brbirlerinden üstündürler.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun selam ve dua ile

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Arkadaşlar,
Allahim yardim et...
allah yardımcınız olsun kardeşim inşallah ne sıkıntınız varsa çabucak geçer...allaha emanet olun...

su_sıla

Kayıtlı Kullanıcı
Bu kadar keder üzüntü bu yaşlarda sıkıntı sadece sizlerdemi var zannediyorsunus.Şöyle bir etrafına baksan daha neler görüceksin .bu dünyaya imtahan icin geldik ,burda cektiklerimiz bize kefarat olucak sabredersek .Sınavlar var hayatımızda kimi kolay kimi zor allah yardımcın olsun .Etrafa bak ibret alınacak o kadar cok şey varki .
Rabbim dogruluktan ayırmasın ,ama unutma tek degilsin allah yardımcın olsun dualarım senınle

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim bu dünyadaki sikintilarin ahiretine kaferattir. Rabbim işallah sikintilarini giderir. Lütfen ona inan ve güven ben tahmin ediyorumki sen dua ediyorsun ve hemen duanin kabul olmasi istiyosun biraz sabret seni rabbim muhakka ki görüyor ve duyuyor bunun bilincinde ol derdini en üst makama anlat biraz gözyaşi dök tüm samimiyetinle ona siğin bak ne kadar rahatlayacaksin ben hep öyle yaparim. Rabbim diyorki ben size şah damarinizdan daha da yakinim öyleyse candan vazgeçmek ne demek. Bize isteyimizle vermediler ki bu cani isteğimizle vazgeçelim. Bir amayi düşün hiç dünyaayi görmeyem, ayaklari olmayan kollari olmayan insanlari düşün sen onlardan 1 adim öndesin yaşam şartlari içinde yani. Yoksa insanlar sadece takva ile brbirlerinden üstündürler.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun selam ve dua ile

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
BİLİYORUM ONUN İÇİN HEP ŞÜKREDİYORUM, ELİM AYAGIM TUTUYOR, AZ ÇOK ÇALIŞIYORUM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME...
HERGÜN DUA EDİYORUM, EVET DEDİGİN GİBİ DUALARIM KABUL OLMAYINCA ÜMİTSİZ OLUYORM, BEKLEDİGİM BİRŞEY OLUYOR ONUN OLMASINI ÇOK İSTİYORUM, HEP DUA EDİYORUM ONA HÜSRANA UGRAYINCA DAHA KÖTÜ OLUYORUM...
HER GECE AGLIYORUM, ARTIK AGLAMAKTAN GÖZLERİM AGRIYOR...
HER GECE DÜŞÜNMEKTEN ÇARASİZLİK İÇİNDE, NE YAPACAGIMI BİLEMEDEN,
GÜN GÜNE TÜKENİYORUM, GÜN GÜNE ZAYIFLIYORUM...
BAK EN GÜZELİDE BU BELKİDE 57 KĞ DAN 45 KĞ DÜŞTÜM:a05:
SAOLASIN KARDEŞİM...
SELAM VE DUA İLE KAL...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
bu kadar keder üzüntü bu yaşlarda sıkıntı sadece sizlerdemi var zannediyorsunus.şöyle bir etrafına baksan daha neler görüceksin .bu dünyaya imtahan icin geldik ,burda cektiklerimiz bize kefarat olucak sabredersek .sınavlar var hayatımızda kimi kolay kimi zor allah yardımcın olsun .etrafa bak ibret alınacak o kadar cok şey varki .
Rabbim dogruluktan ayırmasın ,ama unutma tek degilsin allah yardımcın olsun dualarım senınle

biliyorum kardeşim...
Hal gör haline imren, hal gör halinden igren...
Diye boşa dememişler...,
ama biliyorsun, akil yaşta degil baştadir...
Ben çok duygusalim hattnden fazla, hayatta yaşadigim olumsuzlar karşisinda yikiliyorum...
Ama hayat insanin yüzüne bir kere gülümsemezmi ya...
Hep karşima olumsizklar çikinca tabiki, bunlar karşisinda gücüm tükeniyor...
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
İki cihan perveri efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) nin başına gelenler kadarmı çetin seninnde başına gelenler. Rabbine dua etmelisin. Raabiim hakkımda hayırlısnı ver bana diye dua et. İnan bana isteyince veriyor. Gül yüzğn solmasın canım kardeşim.

Dua ahlaktır. Sen duanı et, gerisini rabbine bırak. Umarım her şey senin için hayırlı olur.

Sana son sözüm sana bir tek Allah yeter... :)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
iki cihan perveri efendimiz hz. Muhammed (s.a.v) nin başına gelenler kadarmı çetin seninnde başına gelenler. Rabbine dua etmelisin. Raabiim hakkımda hayırlısnı ver bana diye dua et. Inan bana isteyince veriyor. Gül yüzğn solmasın canım kardeşim.

Dua ahlaktır. Sen duanı et, gerisini rabbine bırak. Umarım her şey senin için hayırlı olur.

Sana son sözüm sana bir tek allah yeter... :)

çok haklisin kardeşim...
Ama biliyorsun bazan insan hüsrana ugrayinca, isyan ediyor, neden ben diye, ben neden...
Tabiki daha sonra pişman oluyor, demekki hayirlisi buymuş diye..
Işte o devrelerden geçmekde çok zor...
Tabiki rabbim harşeyin hayirlisini nasip etsin hepimiz için...
Selam ve dua ile...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
BİLİYORUM ONUN İÇİN HEP ŞÜKREDİYORUM, ELİM AYAGIM TUTUYOR, AZ ÇOK ÇALIŞIYORUM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME...
HERGÜN DUA EDİYORUM, EVET DEDİGİN GİBİ DUALARIM KABUL OLMAYINCA ÜMİTSİZ OLUYORM, BEKLEDİGİM BİRŞEY OLUYOR ONUN OLMASINI ÇOK İSTİYORUM, HEP DUA EDİYORUM ONA HÜSRANA UGRAYINCA DAHA KÖTÜ OLUYORUM...
HER GECE AGLIYORUM, ARTIK AGLAMAKTAN GÖZLERİM AGRIYOR...
HER GECE DÜŞÜNMEKTEN ÇARASİZLİK İÇİNDE, NE YAPACAGIMI BİLEMEDEN,
GÜN GÜNE TÜKENİYORUM, GÜN GÜNE ZAYIFLIYORUM...
BAK EN GÜZELİDE BU BELKİDE 57 KĞ DAN 45 KĞ DÜŞTÜM:a05:
SAOLASIN KARDEŞİM...
SELAM VE DUA İLE KAL...

peki seni üzen ne yani ne canını bu kadar cok sıkıyor anlat istersen beterin beteri var bende hayatımda o kadar cok ama o kadar cooook sıkıntı cektimki anlatsam kendini unutur bana ağlarsın ben yıllarca yetiştirme yurtlarında yani kimsesizler yurdunda kaldım annemden babandan uzaklarda tek başıma büyüdüm sonra onları kaybettim yıllar sonra kardeşimi buldum ne zorluklarla ne ciğeri beş para insanlarla uğraştım namusumu koruyacam diye günlerce uyumadım hayat ne kadar zor sen benim kadar bilemessin cook ac kaldım cok acıkta yattım ama umutsuz olmadım ümidimi hiç kesmedim şimdi cook mutluyum cok güzel bir işim ve eşim var 3 yaşında bir kızım var üzülme gün gelir acıların işallah biter ben söyle düşüyorum eger ben adam olduysam herkez olur :):a32::a32:

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
peki seni üzen ne yani ne canını bu kadar cok sıkıyor anlat istersen beterin beteri var bende hayatımda o kadar cok ama o kadar cooook sıkıntı cektimki anlatsam kendini unutur bana ağlarsın ben yıllarca yetiştirme yurtlarında yani kimsesizler yurdunda kaldım annemden babandan uzaklarda tek başıma büyüdüm sonra onları kaybettim yıllar sonra kardeşimi buldum ne zorluklarla ne ciğeri beş para insanlarla uğraştım namusumu koruyacam diye günlerce uyumadım hayat ne kadar zor sen benim kadar bilemessin cook ac kaldım cok acıkta yattım ama umutsuz olmadım ümidimi hiç kesmedim şimdi cook mutluyum cok güzel bir işim ve eşim var 3 yaşında bir kızım var üzülme gün gelir acıların işallah biter ben söyle düşüyorum eger ben adam olduysam herkez olur :):a32::a32:

saolasin kardeşim....
Eger gerçekten bilmek istiyorsan, birazda olsa bir kismini sizlerle paylaştim zaten...
Forumlardan=bize ayiracak 5 dk varmi kismindan=yaşanmiş bir hikaye fikriniz ne bölümüne girersen benim hayatimin bir kismi azda olsa orada yazili...
Kardeşim ya okuyunca çok kötü oldum, evet ya sende çok çekmişsin..
Ama sonunda allahima çok şükürki ferahlamişsin, senin adina çok sevindim...
Kardeşim, tabiki bu hayat bir sinav ama bu sinavi geçmekde çok zor biliyorsun...
Benim fazlasiyla duygusal olmam, herşeyi kafaya takmam, vede sürekli düşünüp kötü olaylari gün güne içinden çikilmaz hala gelmesi, vede hayati sevmemem olabilir kardeşim...
Selam ve dua ile kal...
Biliyorum bu günler birgün geçecek, bende mutlu olacagim ama işte bu günlerin geçmeside çok zor gibi...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

s.a. Mavci abi allah razi olsun...
Müsait bir zamanimda okuyacagim..
Allah razi olsun...
Inşallah rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini nasip eder..
Bana peygamber sabri (s.a.v.) ni versin....
Hayat çok zor, yaşamak zor, birde hayati sevmeyince dahada zor oluyor...
Insan hergün dua edermi böyle bir dua...
Allahim ya içimdeki sevgiyi al, sikintilarimi gider, yada canimi al artik yaşamak istemiyorum, bunu bana birakma rabbim diye...
Bilmiyorum yanlişmi düşünüyorum ama...

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...
Biz bir imtihan dünyasındayız...
BAzen zor bazen kolay sınav oluyor...
Allah CC. bize kolayını nasip etsin kardeşim...

elifali

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim.her ne derdin sıkıntın varsa tez zamnda gidersin inşallah.hepimizin dönem dönem çıkmazları olabiliyor Allah doğru yoldan ayırmasın sabır ve dua ile Allaha sığının güzel günler gelecekdir inşallah.Allah emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt