Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BUNA RAĞMEN YALNIZSAN... (1 Kullanıcı)

selimkalb

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sizlere dostlardan değil günahlardan yalnızlığı nasip etsin.slm

tövbekar_kız

Kayıtlı Kullanıcı
Bir aşk için yapabilecegin her seyi yaptığına inaniyorsan ve buna rağmen
hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymustur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe
yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır.
Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kusun kanadı neden beyaz degil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin..
iki ucu keskin bıçaktır bu işin.
Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. iyi halin cezanda indirim sağlamaz.

Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu
eksikligi bildiği halde tamamlamak için ugraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için?
Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın.

Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı öğreneli çok oldu.
Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kisiye bağlamadın ki.... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu?

Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma;
yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret
günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler degil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini......
B)B)

slm aleykum kardeşim ilac gibi geldi allah razı olsun kardeşim dualarınızda bu acız kardeşinizide unutmayın ne olur duaya ihtıyacım var bu aralar slm ve dua ile aeol........

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum derin konulara derin dokunan ablacim...ne desem olmaz sevda ayrilik herkesin yorumunda farklidir..tebessüm edp tesekkür edeyim bende güzel bi paylasim ne yalniz kal ne yalniz birak derim ben....selametle

inam_9

Kayıtlı Kullanıcı
Mehtap vurmuş geceleri izlerim hayallerimden
Karanlığın minesini yarar saplanır gönlüme hüzünler
Mahkumluğun incinmişliği tutarken ellerimden
Zindana bir güneş doğar, yaşımı siler gözlerimden.

paylsaim icin teşekkürler

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Elbet bitecek güneşe hasret
günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler degil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini......
B)B)

selamun aleykum kardeşim.herzaman bir umut kapısı vardır mutlaka..Allaha emanet ol aliyecimB)

Ve aleyküm Selam Nevin ablacım..
Vardır elhamdülillah.. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, hatırımdan çıkan bir konumdu bu.. Vesilenizle bir kez daha okumuş oldum ben de.. Rabbimize emanetimsiniz ablacım.. Nurlu akşamlar..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm can aliyem sanki benim için yazılmş ALAH RAZI OLSUN
selametle aliyem

Ve aleyküm Selam güzel ablacım..B)
Beğendiğinize çok sevindim.. Rabbimiz c.c sizden de her daim razı olsun, hakkınızda hep en hayırlısı olsun inşallah.. Dualarımdasınız..
Rabbimize emanet olasınız..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir. Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma;
yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret
günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler degil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...

selamun aleykum

aliyecım cok güsel cok dogru bir paylasım olmus cok:) tesekkürler :a39:

Ve aleyküm Selam Ayşegül Kardeşim:)
Teşekkür ederim yorumun için.. Sevindim beğendiğine..Rabbimize emanet ol inşallah.. Selam ve Dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum derin konulara derin dokunan ablacim...ne desem olmaz sevda ayrilik herkesin yorumunda farklidir..tebessüm edp tesekkür edeyim bende güzel bi paylasim ne yalniz kal ne yalniz birak derim ben....selametle

Ve aleyküm Selam gönlü güzel kardeşim.
Haklısınız.. Ben teşekkür ederim ilgi dolu yorumlarınız için:).. Bir tebessüm de benden olsun güzel kardeşim.. Rabbimize emanetsiniz inşallah.. Selam ve Dua ile kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
slm aleykum kardeşim ilac gibi geldi allah razı olsun kardeşim dualarınızda bu acız kardeşinizide unutmayın ne olur duaya ihtıyacım var bu aralar slm ve dua ile aeol........

Ve aleyküm Selam kardeşim..
Dua ederiz tabii ki.. Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun, sıkıntılarınızı hayırlarla tebdil eylesin inşallah.. Sizlerin de dualarında yer almak ümidi ile..Rabbimize emanetsiniz..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Mehtap vurmuş geceleri izlerim hayallerimden
Karanlığın minesini yarar saplanır gönlüme hüzünler
Mahkumluğun incinmişliği tutarken ellerimden
Zindana bir güneş doğar, yaşımı siler gözlerimden.

paylsaim icin teşekkürler

Ben teşekkür ederim kardeşim, güzel katkınız için..
Selam ve Dua ile inşallah.

eY sEvGiLi

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlısı inşallah güzel kardeşim..
Rabbimiz c.c, her daim en güzel insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
Üzülmeyin, ''Bu da hayırdır'' diye düşünün inşallah..
Selam ve Dua ile kardeşim.B)

fani dunyaya geri dönmemek üzere ugurladım:(bundada hayır vardır demeseydım belkı suan bi akıl hastanesınde yatıyo olurdum..sabretmeyi öğrendım bu vesıleyle ve daha bir çok ders...
rabbim kimseye böyle acı vermesın ben yandım baskaları yanmasın inşALLAH..​
ALLAH ın selamı üzerinize olsun..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
fani dunyaya geri dönmemek üzere ugurladım:(bundada hayır vardır demeseydım belkı suan bi akıl hastanesınde yatıyo olurdum..sabretmeyi öğrendım bu vesıleyle ve daha bir çok ders...
rabbim kimseye böyle acı vermesın ben yandım baskaları yanmasın inşALLAH..​
ALLAH ın selamı üzerinize olsun..

Ve aleyküm Selam güzel kardeşim..
Üzüldüm, başınız sağolsun.. Rabbimiz c.c kaldıramayacaklarınızla imtihan etmesin inşallah.. Sabrınızı arttırsın Rabbimiz c.c.. Ne mutlu ki, sabırla karşılamışsınız elhamdülillah kardeşim.. Hakkınızda her daim hayırlısı olsun, gönlünüzdekileri de hakkınızda hayırlı kılsın Rahman..
Rabbimize emanetsiniz.. Selam ve Dua ile..

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm aliyem,
kendimden çok şey buldum paylaşımında,duygularıma tercüman olmuş bu sözler.
yüreğine sağlık.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm aliyem,
kendimden çok şey buldum paylaşımında,duygularıma tercüman olmuş bu sözler.
yüreğine sağlık.

Ve aleyküm Selam güzel gönüllü ablacım..
Sevindim beğendiğinize.. Sizin de yüreğinize sağlık.. Gönlünüzce kılsın Rabbimiz c.c herşeyinizi.. Dualarımdasınız inşallah..B)
Teşekkür ederim.
Rabbimize emanetimsiniz.. Nurlu akşamlar olsun.

nuurdan

Kayıtlı Kullanıcı
keşke yazmak kadar kolay olsa amma harika yazmışsın :a15::a15::a15:

nuurdan

Kayıtlı Kullanıcı
:) senin kulanman güzel kopyacı:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt