Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

*Bülbülün Güle Aşkı* (2 Kullanıcı)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatta karşısına çıkan güzellikleri ve aşkı yaşarken, bazı şeylerin ihmale gelmeyeceğini, sadece sevginin yetmediğini, özverinin de gerekli olduğunu anlamıştı artık bülbül son nefesini verirken. Ve her ne kadar bedelini hayatıyla ödeyecek olsada en ufak bir pişmanlık dahi duymuyordu bülbül. Bu aşk ona; sevgiliyi iyisiyle, kötüsüyle sevmesi gerektiğini öğretmişti. Dikene rağmen sevip kucaklamıştı gülünü.

selamun aleykum...
ellerınıze ve yuregınıze sağlıkk ..cok guzel ve yurek okşayan buır yazıı olmuşş..kalemınız fersız gonlunuz sevgısız kalmasın...
selametle..

Aleyküm selam.Allah razı olsun.
Beyenmenize memnun oldum kardeşim.
Güzel duanıza canı gönülden amin diyorum.
Selam ve dua ile...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamünaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun...güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
emegine saglık kardeşim güzel bir paylaşım olmuş...

Bülbülüm yana yana gider
Gül gülsede bülbülüm neyler
Bülbüle gülle güldü kader
Son çığlığı Allahuekber

Sağolun kardeşim dörtlük çok güzeldi sizinde emeğinize sağlık Selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Günler geçtikçe gül solmaya başladı. Bülbül anlam veremiyordu olanlara bir türlü. Gülü gözlerinin önünde soluyordu ve elinden birşey gelmiyordu. Unutmuştu güllerin solduğunu. Bu acıya hazırlamamıştı kendisini. Gülleri sevmemesinin nedenini unutmuştu. Aşkın gücü bunu unutmasını sağlamıştı.
Kısa süre sonra soldu gül. Bülbül gözü yaşlı, doyasıya sarıldı gülüne son bir kez sıkı sıkı. Ancak unutmuştu... Dikenleri vardı güllerin. Daha önceden gülleri sevmemesine neden olan dikenleri unutmuştu. Batıyordu bülbülün minik vücuduna gülünün dikenleri. Ama o aldırış etmiyordu bile. Küçücük vücudundan sızan kanların ne önemi vardı ki artık sevdiği yanında yokken. Ölüm korkutmuyordu onu. Hatta ölmek istiyordu. Etrafındakilerin yardım etmesine izin vermedi. Gülünün toprağa serilmiş cansız vücudunun yanına uzandı bülbül ve yavaş yavaş kapandı gözleri.

EsSelamuAleykümSelamVeRahmetullahiVeBerekatuhu
Zeynep Yeğen..

"Ne mevsimsiz Gül'ü solduralım..ne de Bülbül'ü öldüren diken olalım.."

Allah(CC) razı olsun çok güzel bir mesel sunmuşsunuz..
Elinize-emeğinize sağlık olsun..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Ve aleyküm selam Talip amcam
Rabbim sidende razı olsun her daim inşaallah.
Beyenmenize sevindim.Teşekkürlerimi sunuyorum.
Baki selam ve dua ile kalınız.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Rukiye Bu Güzel Yaziyi Bizimle Paylaştiğin Için çok Teşekkürler.kuru Sevginin Aslinda Hayatimizi Idame Ettirmede Ne Kadar Az Etkisi Olduğunu Göstermiş Oldu Bu Hikaye Bizlere.aeol

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
gulbulbulnf1.jpg

Allah razı olsun canım kardeşim çok güzel bir şiirdi teşekkür ediyorum.
Hayırlı geceler.Allah a emanetsiniz inşaallah.B):H

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselâmü Aleyküm ve Rahmetûllâhi ve Berakâtüh

Hayırlı akşamlar kardeşim emeğine yüreğine sağlık
çok güzel bir paylaşım olmuş
çok duygulandım
RABBİM razı olsun güzel paylaşımlarınızın devamı duasıyla

SELAM ve DUA iile kalın ALLAHA EMANET OLUN

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh

Allah razı olsun kardeşim.Güzel düşüncelerinize sağlık.
Beyenmenize sevindim.
Rabbim hissiyatlarınızı hiç bir zaman kaybettirmesin.
İnşaallah kardeşim.Selam ve dua ile...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM HAYIRLI CUMALAR

Hergün geçtiği o yolda, sayısız güllerin bulunduğu bir de bahçe vardı bülbülün. Kiminle geçse o bahçenin yanından; yanındakiler güllerin büyüsüne kapılıp, güllerin ne kadar güzel olduğundan bahsederdi. O ise aldırış etmeden “Alt tarafı gül işte” der geçerdi bahçenin yanından. Güllere bakmazdı bile. Sevmek istemezdi gülleri. Solardı çünkü güller, terkederdi bir süre sonra. Ha! Bir de dikenleri vardı güllerin. Batırırlardı dikenlerini sevenlerine hiç acımadan.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun...güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH

Ve aleyküm selam değerli kardeşim Ecmain inşaallah.
Teşekkür ederim.Selam ve dua ile...

MAFİOSA

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş bir paylaşim.teşekkürler.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Rukiye Bu Güzel Yaziyi Bizimle Paylaştiğin Için çok Teşekkürler.kuru Sevginin Aslinda Hayatimizi Idame Ettirmede Ne Kadar Az Etkisi Olduğunu Göstermiş Oldu Bu Hikaye Bizlere.aeol

Ve aleyküm selam Nevin kardeş
Ben teşekkür ederim sağolun.
Haklısınız kardeşim.
Esenlikle kalınız.

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık, çok harşka gerçekten emeğine sağlık..
selam ve dua ile..

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM HAYIRLI CUMALAR

Hergün geçtiği o yolda, sayısız güllerin bulunduğu bir de bahçe vardı bülbülün. Kiminle geçse o bahçenin yanından; yanındakiler güllerin büyüsüne kapılıp, güllerin ne kadar güzel olduğundan bahsederdi. O ise aldırış etmeden “Alt tarafı gül işte” der geçerdi bahçenin yanından. Güllere bakmazdı bile. Sevmek istemezdi gülleri. Solardı çünkü güller, terkederdi bir süre sonra. Ha! Bir de dikenleri vardı güllerin. Batırırlardı dikenlerini sevenlerine hiç acımadan.

Ve aleyküm selam kardeşim
Her Cuma gününüzün hayırlı ve bereketli geçmesi duası ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt