Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün sigarayi birakiyorum inşallah (1 Kullanıcı)

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim,
8 senedir kullandiğim sigaradan kurtulmak istiyorum.benim için dua edin lütfen bundan önce çok denedim olmadi ama inşallah bu kez olacak bugün ilk günüm.rabbim nefsime hakim olmayi nasip eder inşallah sabrimi bol verir inşallah...herkes kurtulur inşallah bu illetten...
Desteklerinizi ve duanizi eksik etmeyin lütfen..

Amin...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...Ve Aleykumselam...

...Ve Aleykumselam...

Selamün aleyküm kardeşlerim,
8 senedir kullandiğim sigaradan kurtulmak istiyorum.benim için dua edin lütfen bundan önce çok denedim olmadi ama inşallah bu kez olacak bugün ilk günüm.rabbim nefsime hakim olmayi nasip eder inşallah sabrimi bol verir inşallah...herkes kurtulur inşallah bu illetten...
Desteklerinizi ve duanizi eksik etmeyin lütfen..

Amin...

Ne hayırlı bir iş...
Ne güzel...

Size SABIR tavsiye ediyorum...
İradenizi iyi kullanın...
Ve tekrar başlamayın sakın...
Allah CC. yar ve yardımcın olsun kardeşim...
:a15:

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim ben 15 yıl içtim hemde günde 2 veya 3 paket içiyordum 4 yıl önce bıraktım şimdi hiç içmemiş gibiyim inşallah sende bırakırsın sinirlendiyin zaman içmek istersen hemen aklına getir sigara içmeyenler nasıl yaşıyorsa bende öyle yaşıyacam sigara içilen yerlere gitme evde bulundurma kendini hiç içmemiş hesapet 2 ay içme sonra canın istemez bile ALLAH CC yardımcın olsun

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam İnşallah Bırakmayı başarırsınız .. Rabbim yardımcınız olsun .

Bende uzun zamandır bırakma isteği olan biri olarak Sizin Sigarayı Kullanmıyorum sözünüzü İlerde duymak Sigarayı Bırakmaya çalışanlara Yardımcı olacaktır sanırım
çok sürmesin bir an önce bırakın :a16:

Allah'a emanet olunuz selam ve dua ile ..​

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim ben 15 yıl içtim hemde günde 2 veya 3 paket içiyordum 4 yıl önce bıraktım şimdi hiç içmemiş gibiyim inşallah sende bırakırsın sinirlendiyin zaman içmek istersen hemen aklına getir sigara içmeyenler nasıl yaşıyorsa bende öyle yaşıyacam sigara içilen yerlere gitme evde bulundurma kendini hiç içmemiş hesapet 2 ay içme sonra canın istemez bile allah cc yardımcın olsun

tavsiyeleriniz için çok sağolun.allah razi olsun.rabbim yardimcim olsun.

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam inşallah bırakmayı başarırsınız .. Rabbim yardımcınız olsun .

bende uzun zamandır bırakma isteği olan biri olarak sizin sigarayı kullanmıyorum sözünüzü ilerde duymak sigarayı bırakmaya çalışanlara yardımcı olacaktır sanırım
çok sürmesin bir an önce bırakın :a16:

Allah'a emanet olunuz selam ve dua ile ..​
desteğin için sağol allah c.c razi olsun kardeşim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam.
ALLAH yardım etsin de bu illeten kurtul.
bende bırakalı 20 sene oldu.
bırakamıyordum,çok ugraştım olmuyordu.Ama bir gün canı gönülden bu illeten ALLAHA sıgındım ve şükür ALLAHA bıraktım.şimdi tam 20 yıoldır içmiyom.
ALLAH senide bu illetten kurtarsın.amin.selametle

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim bende 10 sene içtim ve kendimden çok utanıyorum Rabbimin bana hediye ettiği bu güzel vucuda meğer ne kadar da zarar vermişim bırakmayı çok denedim bir türlü başaramadım sağlığım bozuldu kalp tansiyon kollestrol bunu bile bile vazgeçemiyordum hatta doktor dedi ki bu sigarayı içmeye devam edersen gelme birdaha yanıma yine faydası yok anlamıyordu birtürlü şu açgöz nefsim.Tabi ozamanlar dinimi de pek iyi yaşamıyordum.
Sonra ben değişince gerçeği anlamaya başladım ne kadar da yalnış yapıyorum dedim aslında insan çok kolay bırakır yeter ki gerçekten anlasın.
yıllardır çok ama çok denediğim ve bırakamadığım illeti inan ki 1 günde bıraktım aldım o kıyamadığım paketi kırdım dedim ki pakete belki komik olur ama sen beni artık yönetemezsin!kaç sene yönettin ama yeter artık!tövbe ettim, ve çok büyük yemin ettim,dedim ki ,YA RABBİ TÖVBELER OLSUN BEN BİR DAHA ASLA İÇMİCEM AMA EĞER Kİ NEFSİME YENİK Düşersem beni asla birdaha Affetme mekanım da cehennem olsun ve o günden beri de asla içmiyorum hatta kokusunu dahil iğreniyorum.Sonunda böyle kolay nefsime hakim olabildim bunu gerçekten hepimiz başarabiliriz yeter ki gerçekten isteyelim.
Allah C.C cümlemizi AFFETSİN AMİN!

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
İinşallah sende bırakırsın seni yönetmesine izin verme çünki biz çok güçlüyüz bak dene Allaha tövbe et söz ver söz verdikten sonra o sözünü zaten bozamazsın ve şeytanın gücü de kaybolucak sana laf dinletemeyecek çünki,sen O YÜCE RABBİNE SIĞINMIŞ OLUCAKSIN.
Dene kardeşim bak görüceksin çok kolay.
Allah yardımcın Olsun Selametle Senin için dua edicem.

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
iinşallah sende bırakırsın seni yönetmesine izin verme çünki biz çok güçlüyüz bak dene allaha tövbe et söz ver söz verdikten sonra o sözünü zaten bozamazsın ve şeytanın gücü de kaybolucak sana laf dinletemeyecek çünki,sen o yüce rabbine siğinmiş olucaksin.
Dene kardeşim bak görüceksin çok kolay.
Allah yardımcın olsun selametle senin için dua edicem.

çok sağol kardeşim zaten ben tüm hayatimda tüm kötü olan şeyleri tövbeyle biraktim şimdi sira sigarada haklisin bunada tövbe etmeliyim allah razi olsun .inşallah yilmam...

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam.
Allah yardım etsin de bu illeten kurtul.
Bende bırakalı 20 sene oldu.
Bırakamıyordum,çok ugraştım olmuyordu.ama bir gün canı gönülden bu illeten allaha sıgındım ve şükür allaha bıraktım.şimdi tam 20 yıoldır içmiyom.
Allah senide bu illetten kurtarsın.amin.selametle

ben bu siteyi çok seviyorummmm çok sağolun desteğiniz için birakacağim allahinizniyle bu illeti

EFSUN-C

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim bende ocak ayında bıraktım Allah ın izniyle çok şükür İnşaallah sende bırakırsın zor ama arkadaşların dediği gibi sen istedikten sonra Allah (cc) kolaylığını veriyor Allah (cc)yardımcın olsun kardeşim selametle

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün sigara içmeyişimin 2. günü ii gidiyor şimdilik.Ama inanın uyuştum iyice öle bir illetki insanı esir alıyor ama ben kurtulacağım bunun esirliğinden artık bende sigara içmeyen insanlar gibi özgür yaşamak istiyorum .ALLAHım yardım et bana ....ve bırakan tüm kardeşlerime

mavci

Yönetici
...

...

Bugün sigara içmeyişimin 2. günü ii gidiyor şimdilik.Ama inanın uyuştum iyice öle bir illetki insanı esir alıyor ama ben kurtulacağım bunun esirliğinden artık bende sigara içmeyen insanlar gibi özgür yaşamak istiyorum .ALLAHım yardım et bana ....ve bırakan tüm kardeşlerime

aminnnnnn:a15:

K

kırıkkalp

aminnn inşALLAH benim babamda bırakır ve kullanan herkeste tabii.....

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Sigarayi biraktim galiba ama hafta sonu çok zorlandim krizlere girdim resmen ama rabbimin yardimiyla içmedim sabrettim içen arkadaşlara sesleniyorum sigarayi birakmnin en etkili yolu tövbe etmek.tövbe edince mecburen bozamiyorsun ve sabrediyorsun ben öle başardimmmm...inşallah böle devam edecek..

gamze33

Kayıtlı Kullanıcı
ısallah bıarkırsın kardesım bende bırakamıyorum nasıl bırakacam hıc bılmıyorum:(:(:(:

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
ısallah bıarkırsın kardesım bende bırakamıyorum nasıl bırakacam hıc bılmıyorum:(:(:(:

canım önce kesin bir kara ver ve tövbe et en etkili yol bu ben böyle başardım bir hafta oldu sigaradan kurtulalı.Çpk şükür ALLAHIMA YARDIM ETTİ BANA.İNŞALLAH SENDE BIRAKIRSIN KURTULURSUN ACI ZEHİRDEN...AMİN

mavci

Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

canım önce kesin bir kara ver ve tövbe et en etkili yol bu ben böyle başardım bir hafta oldu sigaradan kurtulalı.Çpk şükür ALLAHIMA YARDIM ETTİ BANA.İNŞALLAH SENDE BIRAKIRSIN KURTULURSUN ACI ZEHİRDEN...AMİN

Nasıl gidiyor temiz havalı günler kardeşim?
Sakın geri adım atma...
Dualarımız sizinle...
:a15:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt