Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün Kuran-ı Kerim Okudunuz mu..? (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
haydi kardeşlerim kur'an öğrenmeye

haydi kardeşlerim kur'an öğretmeye

haydi kardeşlerim....tebliğ etmeye.....sevmeye ...sevdirmeye....

burak_55

Kayıtlı Kullanıcı
"Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olurmu?"

(Zümer Suresi/9)

burak_55

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.

Bu hizmetiniz çok güzel.

Kaan Erdem

Yönetici
Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olurmu?"

(Zümer Suresi/9)

GEVHER

Yönetici
"Kitab'a sımsıkı sarılıp namazı dosdoğru kılanlar var ya , işte biz böyle iyiliğe çalışanların ecrini zayi etmeyiz"

( A'râf- 170 )

berat05

Yönetici
Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. Hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz.

(ENBİYA/35)

berat05

Yönetici
.

Benim çok sık kullandığım bir siteyi sizlerle paylaşmak istedim.
Aslında site adresi vermek forumda yasak. ama bu site sadece Kur'an içerdiği için bir sakıncası olmaz düşüncesiyle adresi sizlerle paylaştım.

Benzer içerikli bir site daha var.Kur'an ın farklı dillerde çevirisinin de yer aldığı.

KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran, qur'an, holyquran, Al qur'an, Quran, holy, coran, kuruan, koran, corano, koraani, islam, muslim, allah, arabic, türkçe,meal, der heilige Koran, islam, muslim, chinese al qur'an, el sag

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm kardeşlerimiz...

İslamiyet.gen.tr ailesi olarak Kur'an-ı Kerimi ve Mealini okuyor ; anlamaya ve hayatlarımıza uygulamaya çalışıyoruz.

Sizleri de , SILA kardeşimizin düzenlediği bu güzel paylaşımda aramızda görmek isteriz.
41. hatim listesini inceleyip , almak istediğiniz cüzleri SILA kardeşimize bildirerek aramıza katılabilirsiniz.

http://forum.islamiyet.gen.tr/kuran-i-kerim/77337-41-kuran-i-kerim-hatmi.html

http://forum.islamiyet.gen.tr/kuran-i-kerim/75803-9-meal-okumasi.html

Siz de Hatim listesinde yerinizi alın , Kur'an-ı Kerim okumanın lezzetini hep birlikte yaşayalım.

Allah C.C ' e emanet olun.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Gözlerim doldu bir an..
unuttugum bir kaç harf dışında Kur'an-ı kerimi tecvitsiz okuyabiliyorum..
yanlış mı doğru mu okuyorum onu da bilmiyorum.. korktuğumdan sayfalara dokunamıyorum bile..
İnşallah kabul oluyordur okuma cabasıyla sarıldıgım Kur'an- kerim sureleri..

berat05

Yönetici
bugün kaç dakikanızı kur'an-ı kerim'e a yıracaksınız????

“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”
( Âl -i İmran, 103)

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşlerimiz...

İslamiyet.gen.tr ailesi olarak Kur'an-ı Kerimi ve Mealini okuyor ; anlamaya ve hayatlarımıza uygulamaya çalışıyoruz.

Sizleri de , SILA kardeşimizin düzenlediği bu güzel paylaşımda aramızda görmek isteriz.
41. hatim listesini inceleyip , almak istediğiniz cüzleri SILA kardeşimize bildirerek aramıza katılabilirsiniz.

41.Kuran-ı Kerim Hatmi

9. Meal Okuması

Siz de Hatim listesinde yerinizi alın , Kur'an-ı Kerim okumanın lezzetini hep birlikte yaşayalım.

Allah C.C ' e emanet olun.

Kaan Erdem

Yönetici
bugün kaç dakikanızı kur'an-ı kerim'e a yıracaksınız????

“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”
( Âl -i İmran, 103)

GEVHER

Yönetici
" O, hanginizin daha güzel amel yapacağını sınamak için ölümü ve hayatı yaratandır.
O, mutlak güç sahibidir, çok bağışlayandır. ''

(Mülk,67/2)

Güzel amel işlemek için , sınavımızı iyi verebilmek için öğrenmek gerekir.
Bu konuda en güzel yol gösterici de Kur'an-ı Kerim 'dir.

Rabbim ,hem kendi dünyamızı hem de tüm insanlığı aydınlatabilmek için bizlere, Kur'an-ı Kerim'i anlamayı ve yaşamayı nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt