Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün Kuran-ı Kerim Okudunuz mu..? (1 Kullanıcı)

sırdar

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye yeni buldum ve hemen kayıt oldu. bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

berat05

Yönetici
Haberiniz olsun ki bu Kuran insanları en doğru yola hidayet eder ve salih ameller yapan müminlere kendilerine büyük bir ecir olduğunu müjde eder. (Sure-i İsra, 9)

ismailbasarir

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim sizleri çok seviyorum ve her zaman dua ediyorum.Her gün mutlaka okuyorum kardeşimm....

berat05

Yönetici
'' Resulüm ! Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı hayasızlıktan ve kötülükten alıkoyar. Allah'ı anmak olan namaz , elbette en büyük ibadettir. Allah yaptıklarınızı biliyor. ''

( Ankebut - 45 )

okuyun ve tekbir getirin !!!

Allahü EKBER !!!

Kaan Erdem

Yönetici
Haberiniz olsun ki bu Kuran insanları en doğru yola hidayet eder ve salih ameller yapan müminlere kendilerine büyük bir ecir olduğunu müjde eder. (Sure-i İsra, 9)

isfa91

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün yasin okuduk arkadaşlarla sonra sohbet etık.ama hergun okumaya çalişiyorum inş herzaman okuruz.
selemetle.

berat05

Yönetici
"Hakikate olan sadakatiniz onun ugrunda neleri göze aldıgınızla dogru orantılıdır. Ne diyordu Kur’an: “İnanıyorsanız, üstün gelecek olan sizsiniz!”.

Kaan Erdem

Yönetici
"Hakikate olan sadakatiniz onun ugrunda neleri göze aldıgınızla dogru orantılıdır. Ne diyordu Kur’an: “İnanıyorsanız, üstün gelecek olan sizsiniz!”.

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallah

Maşallah

SEVGİLİ KARDEŞİM SİZE MAŞALLAH 3-4 GÜN OLDU SİTEYLE TANIŞALI MAŞALLAH HEPNİZ AYRI AYRI BİRER YAKUT GİBİ İNCİ KONULARLA FAİDELİ OLMA GAYRETİ GÖRDÜM.ALLAH(cc)siz ve sizin gibi GÜZEL KULLARINA KUVVET VERSİN.Amin

Kaan Erdem

Yönetici
Amin İnşaALLAH sayın büyüğümüz;

Bu vesile ile üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun,hoş geldiniz.Faydalı kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor bu paylaşımlar ile meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

SEVGİLİ KARDEŞİM SİZE MAŞALLAH 3-4 GÜN OLDU SİTEYLE TANIŞALI MAŞALLAH HEPNİZ AYRI AYRI BİRER YAKUT GİBİ İNCİ KONULARLA FAİDELİ OLMA GAYRETİ GÖRDÜM.ALLAH(cc)siz ve sizin gibi GÜZEL KULLARINA KUVVET VERSİN.Amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt