Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün Kuran-ı Kerim Okudunuz mu..? (1 Kullanıcı)

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Hepimiz şimdi ikindi namazindan sonra amme suresini okuyalimmi? Neder siniz

GEVHER

Yönetici
“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmu ştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”

( Âl -i İmran, 103)

NOT :

Kuran.tv | Kuran Oku, Meal Oku, Kuran Dinle, Kuran İzle, Kuran Video, Kuran Mp3

adresinden hatim programına dahil olup ,size gönderilecek olan günlük okuma programına uyabilirsiniz.
bu sayede hem her gün 1 hatim indirilmesine katkınız olur , hem de günlük okumanızı ihmal etmemiş olursunuz.

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmu ştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”

( Âl -i İmran, 103)

NOT :

Kuran.tv | Kuran Oku, Meal Oku, Kuran Dinle, Kuran İzle, Kuran Video, Kuran Mp3

adresinden hatim programına dahil olup ,size gönderilecek olan günlük okuma programına uyabilirsiniz.
bu sayede hem her gün 1 hatim indirilmesine katkınız olur , hem de günlük okumanızı ihmal etmemiş olursunuz.

ALLAH razı olsun kardeşim çok güzel bir sayfa.şuanda dinliyorum sayende kuran'kerim

GEVHER

Yönetici
selamün aleyküm...

Rabbim cümlemizden razı olsun.
Benim çok sık kullandığım bir siteyi sizlerle paylaşmak istedim.
Aslında site adresi vermek forumda yasak. ama bu site sadece Kur'an içerdiği için bir sakıncası olmaz düşüncesiyle adresi sizlerle paylaştım.

Benzer içerikli bir site daha var.Kur'an ın farklı dillerde çevirisinin de yer aldığı.

KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran, qur'an, holyquran, Al qur'an, Quran, holy, coran, kuruan, koran, corano, koraani, islam, muslim, allah, arabic, türkçe,meal, der heilige Koran, islam, muslim, chinese al qur'an, el sag

İnterneti faydalı ve güzel ameller için kullanmalıyız düşüncesindeyim.

Allaha emanet olun.

Kaan Erdem

Yönetici
bugün kaç dakikanızı kur'an-ı kerim'e ayıracaksınız????

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

Ecel yastığına koyunca başın
Dökülür gözünden kan ile yaşın
İman Kur'an olur senin yoldaşın
Azraile canın verdiğin zaman

Kaan Erdem

Yönetici

GEVHER

Yönetici
Haberiniz olsun ki bu Kuran insanları en doğru yola hidayet eder ve salih ameller yapan müminlere kendilerine büyük bir ecir olduğunu müjde eder.

( İsra Suresi / 9)

NOT :

www.kuran.tv/index.php]Kuran.tv

Kaan Erdem

Yönetici
Haberiniz olsun ki bu Kuran insanları en doğru yola hidayet eder ve salih ameller yapan müminlere kendilerine büyük bir ecir olduğunu müjde eder.

( İsra Suresi / 9)

NOT :

www.kuran.tv/index.php]Kuran.tv

berat05

Yönetici
“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”
( Âl -i İmran, 103)

GEVHER

Yönetici
“Hep birlikte Allah'ın ipine ( KUR'AN a ) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah'ın size olan nimetini hatırlayın . Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O gönüllerinizi birleştirmişti ve O'nun nimeti sayesinde kardeşler olmu ştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size ayetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız.”

( Âl -i İmran, 103)

Online Kuran Okumay? ö?renme - Cüz - Elifba - Harfler, Yaz?l??lar, Okunu?lar, Dualar , Sureler, Al??t?rma, Harekeler, Resimli Elifba, Namaz laf?zlar?, Kunut Dualar? ?ndir, Download, yükle

GEVHER

Yönetici
"Kitab'a sımsıkı sarılıp namazı dosdoğru kılanlar var ya , işte biz böyle iyiliğe çalışanların ecrini zayi etmeyiz"

(A'râf- 170)

ping_pong

Kayıtlı Kullanıcı
Ey insan! Yaşıyorken, hem de Kur'ân çağında;
Çırpınıp duruyorsun, cehâlet batağında.
Kalbin katı... Gözün kör... Başın kibir dağında

Kur'ân sana gel diyor, bak bendedir adresin.
Ey eşref-i mahlûkat!.. Daha Kur'ân ne desin!..

gurakarcem

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün hicr ve nahl surelerini okudum .Allah kuran okumayı ve okuduğunu anlamayı ömrünün hayırlı amellerle sona ermesini nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt