Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün Kimin İçin DUA Ettiniz ? (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Aleyküm Selam kardeşim bende herkes için dua ettim darda kalan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen kardeşlerimiz için ayrıca önünde engel bulunan çaresiz olan kardeşlerimiz içinde bulundukları engelelrden kurtulmak için engellerin olumluya hayırlıya çevirmesi için Rabbim'e dua etttim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyda da umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim inşalalh.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun Allah hepinizden razı olsun herşey gönlünüzce olsun kardeşlerim.

leyla-1

Altın Üye
ALLAH'IM
BİRBİRİNİ GÖRMEDEN SEVGİLERİNİ VE DUALARINI YOLLAYAN ŞU KULLARININ ÇABALARINI KABUL ET
DUALARINA İCABET ET
KORKTUKLARI ŞEYLERDEN GÜVENCE VER
SIĞINMALARINI KABUL ET
OKUDUKLARI KUR'ANLARI, SALAVATLARI KATINA YÜKSELT
KARDEŞLİKLERİNİ KORU
HASTALARINA ACİL ŞİFA
BUNALMIŞLARINA FERAHLIK
BORÇLULARINA VE FAKİRLERİNE BOL RIZIK
GURBETTEKİLERİNE SELAMET
ZENGİN VE RAHAT OLANLARINA ŞÜKÜR
EŞİNDEN AYRI OLANLARINA KAVUŞMA
BEKARLARINA HAYIRLI EŞLER
EVLİLERİNE GEÇİM KOLAYLIĞI VE DİRLİK
ÖLMÜŞLERİNE RAHMET
YAŞAYANLARINA SIHHAT VE AFİYET
TÜM DERTLERİNE DERMAN
AİLELERİNE HUZUR
ÇOCUKLARINA SAYGI SEVGİ VE AKIL
NASİP ET
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ"
AMİN------ AMIN AMIN AMIN

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim bende herkes için dua ettim darda kalan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen kardeşlerimiz için ayrıca önünde engel bulunan çaresiz olan kardeşlerimiz içinde bulundukları engelelrden kurtulmak için engellerin olumluya hayırlıya çevirmesi için Rabbim'e dua etttim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyda da umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim inşalalh.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun Allah hepinizden razı olsun herşey gönlünüzce olsun kardeşlerim.

selamunaleykum guzel kardeşım
amın amın
duaların cok guzel
allah kabul etsın
allaha emanet ol

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'IM
BİRBİRİNİ GÖRMEDEN SEVGİLERİNİ VE DUALARINI YOLLAYAN ŞU KULLARININ ÇABALARINI KABUL ET
DUALARINA İCABET ET
KORKTUKLARI ŞEYLERDEN GÜVENCE VER
SIĞINMALARINI KABUL ET
OKUDUKLARI KUR'ANLARI, SALAVATLARI KATINA YÜKSELT
KARDEŞLİKLERİNİ KORU
HASTALARINA ACİL ŞİFA
BUNALMIŞLARINA FERAHLIK
BORÇLULARINA VE FAKİRLERİNE BOL RIZIK
GURBETTEKİLERİNE SELAMET
ZENGİN VE RAHAT OLANLARINA ŞÜKÜR
EŞİNDEN AYRI OLANLARINA KAVUŞMA
BEKARLARINA HAYIRLI EŞLER
EVLİLERİNE GEÇİM KOLAYLIĞI VE DİRLİK
ÖLMÜŞLERİNE RAHMET
YAŞAYANLARINA SIHHAT VE AFİYET
TÜM DERTLERİNE DERMAN
AİLELERİNE HUZUR
ÇOCUKLARINA SAYGI SEVGİ VE AKIL
NASİP ET
RAHMETİNLE EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ"
AMİN------ AMIN AMIN AMIN

selamunaleykum
amın amın amın
allah kabul etsın guzel kardeşım
allah bıldığımız ve bılmedığımız tum hayırları nasıp etsın
allah razı olsun
yureğıne sağlık
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
ben erkek arkadaşım ve ikimiz için dua ettim. ikimizinde işleri düzelir ve inşallah hep beraber mutlu oluruz ve evleniriz :) Allahım ona sağlık ve afiyet versin, onu korusun, işlerini kolaylaştırsın. AMİN.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ben erkek arkadaşım ve ikimiz için dua ettim. ikimizinde işleri düzelir ve inşallah hep beraber mutlu oluruz ve evleniriz :) Allahım ona sağlık ve afiyet versin, onu korusun, işlerini kolaylaştırsın. AMİN.

selamunaleykum güzel kardeşım
allah hayırlar naıp etsın
allah kabul etsın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

gulden_90

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm allah sizlerden razı olsun ben de bugün arkadaşlarıma dua ettim biz bu yıl öss ye gireceğiz nolur o güzel dualarınızda beni ve arkadaşlarım kübra ile dilanı unutmayın rabbim en hayırlısıyla bu yılkazanmayı nasip eylesin allah razı olsun (amin)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm allah sizlerden razı olsun ben de bugün arkadaşlarıma dua ettim biz bu yıl öss ye gireceğiz nolur o güzel dualarınızda beni ve arkadaşlarım kübra ile dilanı unutmayın rabbim en hayırlısıyla bu yılkazanmayı nasip eylesin allah razı olsun (amin)

a.s allah kabul etsın kardeşım
allah a emanet ol
selam ve dua ıle

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
"ALLAHIM SEN HER BES VAKIT ELLERINI SEMAYA ACAN TUM DIN KARDESLERIMIZIN DUALARINI KABUL EYLE"
HASTALARA SIFA
DERTLILERE DEVA
BIR DILIM EKMEGE MUHTAC OLAN AC SUSUZ YATAN KARDESLERIMIZE YARDIM ELI UZATILMASINA
SEVIPTE KAVUSAMIYANLARIN KAVUSMALARINA
EVLERINDE HUZURSUZ OLAN AILENIN HUZURUNA
COCUKLARININ RIZKINI KUMARDA-ICKIDE -DISARLARDA HARCAYAN LARIN ISLAHINA
BUTUN COCUKLARIMIZIN SINAVLARININ BASARILI GECMESINE VE HAYIRLI YUVALAR KURMASINA
IMANLA- KARDESCE -IBADETLE YASAMAYI NASIP EYLE BURADAKI TUM
KARDESLERIMIN DUA LARINI KABUL EDILMESINI SENDEN DILIYORUM
****YA RESULALLAH**** SEN DUA EDIN VEREYIM DIYORSUN VERMEYI SEVERSIN BIZIMDE ISTEKLERIMIZI VER ****YA RABBIM****
FILISTINDE- IRAKTA MUSLUMAN KARDESLERIMIZE SABIR IHSAN EYLE TEZ GUNDE HUZUR LU YASAMALARINI NASIP EYLE
VE HEPIMIZE UMRE VE HACCA GITMEMIZI NASIP EYLE
****BUYUK ALLAH'IM****

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
"ALLAHIM SEN HER BES VAKIT ELLERINI SEMAYA ACAN TUM DIN KARDESLERIMIZIN DUALARINI KABUL EYLE"
HASTALARA SIFA
DERTLILERE DEVA
BIR DILIM EKMEGE MUHTAC OLAN AC SUSUZ YATAN KARDESLERIMIZE YARDIM ELI UZATILMASINA
SEVIPTE KAVUSAMIYANLARIN KAVUSMALARINA
EVLERINDE HUZURSUZ OLAN AILENIN HUZURUNA
COCUKLARININ RIZKINI KUMARDA-ICKIDE -DISARLARDA HARCAYAN LARIN ISLAHINA
BUTUN COCUKLARIMIZIN SINAVLARININ BASARILI GECMESINE VE HAYIRLI YUVALAR KURMASINA
IMANLA- KARDESCE -IBADETLE YASAMAYI NASIP EYLE BURADAKI TUM
KARDESLERIMIN DUA LARINI KABUL EDILMESINI SENDEN DILIYORUM
****YA RESULALLAH**** SEN DUA EDIN VEREYIM DIYORSUN VERMEYI SEVERSIN BIZIMDE ISTEKLERIMIZI VER ****YA RABBIM****
FILISTINDE- IRAKTA MUSLUMAN KARDESLERIMIZE SABIR IHSAN EYLE TEZ GUNDE HUZUR LU YASAMALARINI NASIP EYLE
VE HEPIMIZE UMRE VE HACCA GITMEMIZI NASIP EYLE
****BUYUK ALLAH'IM****

s.a
amın amın
kardeşım
allah bu guzel dualarını kabul etsın amın
allaha emanet ol

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün Eczaci Arkadaşlarim Için Dua Ediyorum. Allahim Onlarin Ayağina Taş Dolandirma, Işlerine Kolaylik Ver Rabbim, Yollarini Açik Eyle. Hepsinden Yüce Allhim Razi Olsun. Hepsine Sonsuz Teşekkürler......

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün Eczaci Arkadaşlarim Için Dua Ediyorum. Allahim Onlarin Ayağina Taş Dolandirma, Işlerine Kolaylik Ver Rabbim, Yollarini Açik Eyle. Hepsinden Yüce Allhim Razi Olsun. Hepsine Sonsuz Teşekkürler......

s.a amın kardeşım
allah dualarını kabul etsın
allaha emanet ol

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]~*~*~*~*~*~*~*~*~[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa Hocam.[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]Bugün dualarım sizinle idi..Rabbimiz c.c hakkınızda her daim en güzelini ve en hayırlısını versin inşallah..Kalbinizin Tek Sahibi olan Allah c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah.. Baki dua ve muhabbetle kalın değerli hocam.B)B)[/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]~*~*~*~*~*~*~*~*~[/FONT][/FONT][/FONT]

TUBİX

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim dünyanın neresinde sıkıntı çeken mülüman kardeşlerimiz varsa sen yardım et bizleri ezdirme üzdürme imansız gezdirme hastalara şifa dertlilere deva ver şüphesiz ki hatalarımız var affet yarabbi şeytanın şerrinden koru evlerimize bereket huzur ver doğru bildiğimiz hak yoldan ayırma namazımızı dosdoğru kılmayı şu aciz biçare kullarına nasip eyle şüphesiz ki sen kimsesizlerin kimsesisin bizi sensiz bırakma yarab affet yarab töveler tövbesi yarab......

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı

[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa Hocam.[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]Bugün dualarım sizinle idi..Rabbimiz c.c hakkınızda her daim en güzelini ve en hayırlısını versin inşallah..Kalbinizin Tek Sahibi olan Allah c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah.. Baki dua ve muhabbetle kalın değerli hocam.B)B)[/FONT][/FONT][/FONT]

aleykumselam guzel yureklı kardeşim
allah razı olsun o kadar ıhtıyacım vardı dualarına
allah bunun sevabını sana kat kat versın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim dünyanın neresinde sıkıntı çeken mülüman kardeşlerimiz varsa sen yardım et bizleri ezdirme üzdürme imansız gezdirme hastalara şifa dertlilere deva ver şüphesiz ki hatalarımız var affet yarabbi şeytanın şerrinden koru evlerimize bereket huzur ver doğru bildiğimiz hak yoldan ayırma namazımızı dosdoğru kılmayı şu aciz biçare kullarına nasip eyle şüphesiz ki sen kimsesizlerin kimsesisin bizi sensiz bırakma yarab affet yarab töveler tövbesi yarab......

selamunaleykum kardeşım
amın amın
allah razı olsun
allaha emanetol

leyla-1

Altın Üye
SELAM ALAYKÜM KARDEŞİM BEN BUGÜN HERKES İÇİN DUA ETTİM RABBİM HER İKİ DÜNYADA UMDUKLARIMIZA NAİL OLMAK DUALARI KABUL OLUNAN KULLAR OLMAK NASİP ETSİN KENDİ RIZASI İÇİN İNŞALLAH.
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAM ALAYKÜM KARDEŞİM BEN BUGÜN HERKES İÇİN DUA ETTİM RABBİM HER İKİ DÜNYADA UMDUKLARIMIZA NAİL OLMAK DUALARI KABUL OLUNAN KULLAR OLMAK NASİP ETSİN KENDİ RIZASI İÇİN İNŞALLAH.
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

aleykumselam
amın amın amın
ne guzel dualar etmışsın guzel kardeşım
allah razı olsun
allah kat kat mukafatını versın
allah sabredenlerı kat kat sevındırsın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

leyla-1

Altın Üye
aleykumselam
amın amın amın
ne guzel dualar etmışsın guzel kardeşım
allah razı olsun
allah kat kat mukafatını versın
allah sabredenlerı kat kat sevındırsın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA.
ALLAH BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK NASİP ETSİN RABBİM.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN KİMSEYE FIRSAT VERMESİN RABBİM HİÇ BİRİMİZİDE SAHİPSİZ BIRAKMASIN İNŞALLAH.
CANIM ALLAH SENİNDE NE MURADIN VARSA RABBİM HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA VERSİN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt