Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün Kimin İçin DUA Ettiniz ? (12 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum bugun fılıstındakı cocuklara dua ettım
allah yardımcıları olsun
amın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün özellikle oğlum için dua ettim. Kendisi 10 yaşında ama çok asabi, huysuz hele bu aralar çok gergin tabiki bunlar derslerinede yansıyor ilköğretim 4.sınıfta başarısı çok düştü oğlumun iyi olması için çok dua ediyorum. Sizlerinde duasını bekliyorum. Şimdiden Allah razı olsun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün özellikle oğlum için dua ettim. Kendisi 10 yaşında ama çok asabi, huysuz hele bu aralar çok gergin tabiki bunlar derslerinede yansıyor ilköğretim 4.sınıfta başarısı çok düştü oğlumun iyi olması için çok dua ediyorum. Sizlerinde duasını bekliyorum. Şimdiden Allah razı olsun

selamunaleykum
allah duanı kabul etsın
amın
oğlunun her dedığını yapıyormusun
doyumsuz cocuklar asabı olur
allah sana sabır versın
allaha emanet olun selm ve dua ıle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bugun tüm annelere dua ettım
allaha emanet olun
selam vedua ıle

Aciz Yürek

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bütün ümmet-i Muhammed'e dua ettim ediyorum her zaman..A.e.o.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bugün bütün anneler ıcın dua ettım
allah kabul etsın amın
allaha emanet olun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
bugün butun annelerın yuzu gulsun dıye dua ettım
allah kabul etsın amın

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Allah’ım ! Bir çaresiz Senden nasıl isterse, biz de öyle istiyoruz, zelil bir günahkar Sana nasıl yalvarırsa, biz de Senin yüce huzurunda boynunu bükmüş öyle yalvarıyoruz.
Allah’ım ! Günah işleyerek kendimize zulmettik, günahlarımızı affet, bizi bağışla, yüzümüzü sana çevirdik, Sana teslim olduk, sana inandık, sana güvendik, sana Tevbe ettik, Senin ihsanın çoktur,
bizi doğru yola yönelt. Allah’ım !

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah’ım ! Bir çaresiz Senden nasıl isterse, biz de öyle istiyoruz, zelil bir günahkar Sana nasıl yalvarırsa, biz de Senin yüce huzurunda boynunu bükmüş öyle yalvarıyoruz.
Allah’ım ! Günah işleyerek kendimize zulmettik, günahlarımızı affet, bizi bağışla, yüzümüzü sana çevirdik, Sana teslim olduk, sana inandık, sana güvendik, sana Tevbe ettik, Senin ihsanın çoktur,

selamunaleykum
amın amın amın bu guzel dualr ıcın
allah kabul etsın ı9nşaallah
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
bugün kendim için dua ettim...
RABB'İm karşıma öyle hayırlı insanlar çıkar ki içine düştüğüm buderin çukurdan kurtulmama yardım etsinler ..bana rahmetinle muamele et.kalbimden seni bir an bile çıkarmama izin verme RABB'İm...sıkıntılarımı tez vakitte çıkar yüreğimden..şeytanın arkadaşı olmama izin verme ALLAH ım. sen darlıklardan kurtaransın,beni şu dar yerden çıkar...sana dua edebilme gücü ver bana. seccademe kapanıp hıçkıra hıçkıra dua etme tevbe etme gücü ver ALLAH'ım.affına sığındım...sana asilik değil haşa RABB im ama ne olur bana taşıyacağımdan fazlasını yükleme...AMİN AMİN...AMİN...:A:A

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
bugün kendim için dua ettim...
RABB'İm karşıma öyle hayırlı insanlar çıkar ki içine düştüğüm buderin çukurdan kurtulmama yardım etsinler ..bana rahmetinle muamele et.kalbimden seni bir an bile çıkarmama izin verme RABB'İm...sıkıntılarımı tez vakitte çıkar yüreğimden..şeytanın arkadaşı olmama izin verme ALLAH ım. sen darlıklardan kurtaransın,beni şu dar yerden çıkar...sana dua edebilme gücü ver bana. seccademe kapanıp hıçkıra hıçkıra dua etme tevbe etme gücü ver ALLAH'ım.affına sığındım...sana asilik değil haşa RABB im ama ne olur bana taşıyacağımdan fazlasını yükleme...AMİN AMİN...AMİN...:A:A

amin amin amin
allah kımseye kaldıramayacağı yuku vermez kardeşım
ınşaallah rabbim dualarını kabul eder
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

sıkıntısı olan eski bir arkadaşım için bugun dua ettim. Allah sabır versin...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bugun mazlumkul ve s.s.s ıcın dua ettım allah kabul eder ınşaallah
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt