Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün Kimin İçin DUA Ettiniz ? (12 Kullanıcı)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum selam Kardeşlerim,
Saydığım isimler haricinde duama şöyle başlarım;Allahım beni, eşimi, yavrularımı,cümle ümmeti muhammedin yavrularını,anamı, babamı,kardeşlerimi,yeğenlerimi,kuzenlerimi,akrabalarımı,üzerimde hakkı bulunanları,tanıdığım tanımadığım bütün müslümanları,sitedeki tüm kardeşlerimi,birlikte çalıştığım arkadaşlarımı,şoför,öğretmen kardeşlerimi ve öğrenci kardeşlerimi.......AMİN.
Selam ve dua ile

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum selam Kardeşlerim,
Saydığım isimler haricinde duama şöyle başlarım;Allahım beni, eşimi, yavrularımı,cümle ümmeti muhammedin yavrularını,anamı, babamı,kardeşlerimi,yeğenlerimi,kuzenlerimi,akrabalarımı,üzerimde hakkı bulunanları,tanıdığım tanımadığım bütün müslümanları,sitedeki tüm kardeşlerimi,birlikte çalıştığım arkadaşlarımı,şoför,öğretmen kardeşlerimi ve öğrenci kardeşlerimi.......AMİN.
Selam ve dua ile

aleykumselam kardeşim
amın
allah dualarınızı kabul etsın inşaallah
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

N

nefs-i mutmainne

basta ailem,dostlarım,arkadslarım,akrabalarım,site üyelri ve diğer tüm müslüman aleminin sıhhat,bereket ve huzuru için dua ettm kabul olur İnsallah :)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Tüm site sakinleri,
Tüm mü'minler,
Özellikle de Rahmetli babam ve diğer geçmişlerimiz için dua ettim, Fatiha bağışladım...
Allah C.C. kabul etsin...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Tüm site sakinleri,
Tüm mü'minler,
Özellikle de Rahmetli babam ve diğer geçmişlerimiz için dua ettim, Fatiha bağışladım...
Allah C.C. kabul etsin...

aleykumselam mavci
allah kabul etsın amin
allah kat kat fazlasını sana versın amın:)
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Ben bugün sabah namazından çok kişiye dua ettim.En çok ameliyat olacak olan kardeşime dua ettim.Rabbim inşallah kabul eder.Tüm şifa bekleyen insanlara şifa verir inşallah.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Ben bugün sabah namazından çok kişiye dua ettim.En çok ameliyat olacak olan kardeşime dua ettim.Rabbim inşallah kabul eder.Tüm şifa bekleyen insanlara şifa verir inşallah.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.

aleykumselam kardeşim
allah kabul etsın kardeşim
allah tez zamanda kardeşine sağlık versın inşaallah
gecmış olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.canım kardeşim benim.Birbirimizin dualarına öyle ihtiyacımız varki.Rabbim kabul etsin.Allah senin de ne muradın varsa versin.Allaha emanet ol.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.canım kardeşim benim.Birbirimizin dualarına öyle ihtiyacımız varki.Rabbim kabul etsin.Allah senin de ne muradın varsa versin.Allaha emanet ol.

allah senden de razı olsun kardeşim
amin inşaallah
dualarımız kabul olur:)
allaha emanet ol
selam ve dua ıle:a15:

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Tüm mü'min kardeşelerimiz için...
Allah C.C. umduklarına nail, korktuklarından emin eylesin...
AMİN...

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
bugün ilk önce yavrularımı ve eşimi uğurlarken onlara dualarımı ettim,,daha sonra tesbihatımı çekip tüm mümin kardeşlerime ettim..Allah kabul eder inşaallah..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
bugün ilk önce yavrularımı ve eşimi uğurlarken onlara dualarımı ettim,,daha sonra tesbihatımı çekip tüm mümin kardeşlerime ettim..Allah kabul eder inşaallah..

selamunaleykum kardeşim bu sizin bebeğınız mı
oy oy oy
cok şırın maşaallah
allah kabul etsın amın kardeşim
allaha emanet olun

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam gülnisa kardeşim, evet benim son numaram edanurumuz, teyzesi, şu an 4 yaşında maaşallahı var..
sizinde cümle din kardeşlerimizinde duaları kabul olur inşaallah..Allaha emanetimizsiniz ..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam gülnisa kardeşim, evet benim son numaram edanurumuz, teyzesi, şu an 4 yaşında maaşallahı var..
sizinde cümle din kardeşlerimizinde duaları kabul olur inşaallah..Allaha emanetimizsiniz ..

oy oy oy oy
ismide kendısıde cok güzelmiş
amın kardeşim benım yerıme de öpün olur mu
allaha emanet olun

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim razı lsun kardeşim öptüm bile ,onunda selamı var desem inanın... beraber geziniyoruz sitede,ara ara sıkılıyor ama ,meraklı bişe benim yumurcak aşıyo beni maaşallah..

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm,

Ben hergün ve her 5 vakit namazın sonunda Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa s.a.s.'in ümmetinin günahlarını affetmesi için Yüce Rabbime dua ediyorum. Dualarım kabul olur inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt