Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bugün Kimin İçin DUA Ettiniz ? (1 Kullanıcı)

minetn

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım ,
işinden dolayı sıkıntı yaşayan eşime hayırlı kapılar açar inşallah
hasta olan kız kardeşime hayırlı şifalar inşallah
bütün darda kalanlara Allahım sen yetiş diyenlerin duası kabul olur inşallah
sizlerinde duasını almak dileğiyle Allah Celle Celalühu razı olsun...
Allah Celle Celalühu dualarımızı kabul eylesin inşallah...
AMİNNN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bugün darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimiz için dua ettim Allah içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selamete çıkarmak yaşamlarına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Amin Hakkımızda ne hayırlı ise Alalh en hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah Allah kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

"Sizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü men eden bir topluluk bulunsun..."
(Al-i İmran Suresi,3/104)

"Güzel Gören Güzel Düşünür Güzel Düşünen Güzel Görür Her Zaman"

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimiz için dua ettim Allah içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selamete çıkarmak yaşamlarına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Amin Hakkımızda ne hayırlı ise Alalh en hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah Allah kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

"Sizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü men eden bir topluluk bulunsun..."

amin....:)

Nil_é

Kayıtlı Kullanıcı
Bu mübarek günlerde elini semaya kaldırıp dua eden , umutsuzluğa düşen , sıkıntıda olan tüm mümin kardeşlerim için dua ettim.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Rabbim hastalara şifa , dertli olanlara deva , borçlu olanlara edalar nasip etsin.Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesin.Kimselere muhtaç etmesin.

Amin...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bu mübarek günlerde elini semaya kaldırıp dua eden , umutsuzluğa düşen , sıkıntıda olan tüm mümin kardeşlerim için dua ettim.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Rabbim hastalara şifa , dertli olanlara deva , borçlu olanlara edalar nasip etsin.Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesin.Kimselere muhtaç etmesin.

Amin...
Amin
Bugün yine darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimiz için dua ettim Allah içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selamete çıkarmak yaşamlarına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Amin Hakkımızda ne hayırlı ise Allah en hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah kötü art nieytli insalara fırsat vermesin. Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak bizleri affedip cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin RabbimSelam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Amin
Bugün yine darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimiz için dua ettim Allah içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selamete çıkarmak yaşamlarına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Amin Hakkımızda ne hayırlı ise Allah en hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah kötü art nieytli insalara fırsat vermesin. Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak bizleri affedip cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin RabbimSelam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Aminnn...

ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum arkadaşlar
allah ım bütün kardeşlerim dualarımı kabul et amin
hakklarında en hayırlısını nasip eyle amin
bugünlerimizi aratma amin
bugünlerimizden çok daha hayırlı ve güzel günler nasip et amin
verdiğin nimetler için binlerce kez şükürler olsun amin
seni çok seviyoruz
günahlarımızı bağışla amin

allaha emanet olun
çok mutlu kalın

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

seni çok seviyoruz

allaha emanet olun
çok mutlu kalın

Aminnn...

Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

AMİN...

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
çocuklarım ,eşim ,anne babam,arkadaşlarım,bu sitedeki arkadaşlarım,yaşlılar,hastalar darda olanlar için dua ettim.allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah hayırlı cumalar.....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
seni çok seviyoruz

allaha emanet olun
çok mutlu kalın

Aminnn...

Aleyküm selam canım benim seni çok özledik kardeşim en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz seni:(

AMİN...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Aminnn...

Aleyküm selam canım benim seni çok özledik kardeşim en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz seni:(

AMİN...
güzel kardeşim ben seni hepinizi çok özledim
geliyorum bak ara ara
o güzel dualarına binlerce kez amin amin amin
allah haklarımızda en hayırlısını nasip etsin amin
allaha emanet olun
ve
çok mutlu kalın :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
çocuklarım ,eşim ,anne babam,arkadaşlarım,bu sitedeki arkadaşlarım,yaşlılar,hastalar darda olanlar için dua ettim.allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah hayırlı cumalar.....
Amin

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün müslümanlar ve ailem için.
Rabbim kimseyi daraltmasın.huzur versin sağlık versin.allaha emanet olun.selametle kalın.

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
bütün mümin kardeşlerimiz için duat ettim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bende bütün müslüman din kardeşim için dua ettim Allah hiç kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet versin Rabbim.Amin

daggülü

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam Ablacım
Okdar çok kişiye dua ettimki isimlerini saymıyım
Rabbim dualrımızı kabul buyursun inşALLAH

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Bu sabah herkes ve kendım icin ettim..
Allahım üşütme yardım et dışardakilere diye.

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ümmed-İ Muhammet için dua ettim...
Rabbim , dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, bakıcılarına da sabır ve kolaylıklar, evi olmayanlara ev, İşi olmayanlara hayırlı iş, eşi olmayanlara hayırlı eş ve hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin.
Rabbim,Çocuğu olmayanlara hayırlı evlat, çocukları olanlara da çocuklarını yetiştirmede kolaylıklar versin..
Allahım ,Ümmedi Muhammedİ muzaffer eyle.. düşmanların şerrinden koru.. maddi ve manevi bütün sıkıntılarını gider,
Allahım,minarelerimizi ezansız, evlerimizi namazsız ve Kuransız, gönüllerimizi de imansız bırakma.....
amin...
Bugün Cuma, bugün müminlerin bayram günü kurtuluş günü,,
Hayırlı Cumalar tüm İslamiyet Gen tr ailesi..
Cumanız mübarek olsun..
Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt