fayy be ne dersa verici konuşmuşsun
Her zaman ki halim 5 ve üç
Bunu deme diye beşle üçü yer değiştirdim
ama zaten senin mesajını görmeden önce öyle dedim kendim için
hayır nerden çıkarıyorsun hem benim gibi bir şahsiyetle aynı olmana sevineceğine neler diyorsun
ayy ibra senden büyük olabilirim ama bunakta değilim, lütfen
şu klavyenden çıkan lafların laf olmadığının farkındasındır umarııım
Evet benden yaş olarak büyük olabilirsin başka bir + n'da yok zaten
yav ne yapayım mütevaziliğimden ötürü böyle diyorum
anlayana benim nefes alışımda bile bir ders vardır
Evet benden yaş olarak büyük olabilirsin başka bir + n'da yok zaten
yav ne yapayım mütevaziliğimden ötürü böyle diyorum
noluyor burdaa
bu nasıl bir ukalalıktır yarebbbiiimmm
de get kuzuu kayıt dönemi yaşadıklarını gelip bana ağladığın günleri nasıl unutursuun
ibraa çeşmiye karşı bu ortak yönümüz sayesinde çok büyük işler başaracağımıza eminim hemşerim
adam haklı beylerr hani +nn
hiiçç nolsun abii
siz safınızı belli edin kâfi
---
ağlayışımda kimilerine ses kimilerine nefes kimileri içinde ders vardır..
hem gözyaşı içteki kiri temizler yoooksa nasıl bu kadar saf temiz olabilirdim kiii
ALLAH'ım yaa bu nasıl bir popülaritedir böyle yaa insanların ortak noktası bile beniiim off
ama ama suscam korktuğumdan falan değil haa
off off kardeşim parmağımı halletti iki saattir acıdan ağlıyorum :A
kardeş değil mi hepsi aynı
sonra ağlayınca aklıma birşeyler geldi ağlamadan önce burda ki sinir oluşlarım ve şu göz kırpma mevzusu..
siz bana gene yüklenceksiniz sonra ben tek kalcam.. ağlıycam piiiss piiss gülceksiniz
ama artık Ahmet abimde yoook beni sizden koruycak off Ahmet abim off nere gidem ben şimdii
çoook dertliyimm ben gidiyorum yoğuuum bu mevzuda
4
Abim hastanede kalıyor, bayramda ne bir şey keseceğiz ne de akrabalarımızın yanına gidebileceğiz.
hiiçç nolsun abii
siz safınızı belli edin kâfi
---
ağlayışımda kimilerine ses kimilerine nefes kimileri içinde ders vardır..
hem gözyaşı içteki kiri temizler yoooksa nasıl bu kadar saf temiz olabilirdim kiii
ALLAH'ım yaa bu nasıl bir popülaritedir böyle yaa insanların ortak noktası bile beniiim off
ama ama suscam korktuğumdan falan değil haa
off off kardeşim parmağımı halletti iki saattir acıdan ağlıyorum :A
kardeş değil mi hepsi aynı
sonra ağlayınca aklıma birşeyler geldi ağlamadan önce burda ki sinir oluşlarım ve şu göz kırpma mevzusu..
siz bana gene yüklenceksiniz sonra ben tek kalcam.. ağlıycam piiiss piiss gülceksiniz
ama artık Ahmet abimde yoook beni sizden koruycak off Ahmet abim off nere gidem ben şimdii
çoook dertliyimm ben gidiyorum yoğuuum bu mevzuda
ben her zaman haklının yanındayım pek zannetmiyorum,inanmakta güçlük çekiyorum,hala da inanmış değilim ama fakat lakin sen burda yalnız ve masum kalmış gibisin yani ikiye bir olmuş gibi Allah yardım etsin ne diyeyim..
ben her zaman haklının yanındayım pek zannetmiyorum,inanmakta güçlük çekiyorum,hala da inanmış değilim ama fakat lakin sen burda yalnız ve masum kalmış gibisin yani ikiye bir olmuş gibi Allah yardım etsin ne diyeyim..
bırak şu edebiyatı yahu bu nedr arkadaşş hep acındırma hep acındırma olmaz ki alalalaaa
ayrıca o kardeşini çok sevdiğimi herzaman destekçisi olduğumu bilmeni isterimm
eline naptı bilmesemde hala faceden mesajını beklediim için yorumm yok
nolcakk bide bayramda kestirirsin tam olurr
dur gitmee
olmaz ki arkadaş ikiye birse çok olan taraf haklıdır deyip gerekeni yapmak gerek
Neye inanacaktınız ki abii :
Ahh abiiim görün neler çektiğimi :A
Haklılar her devirde masum olur ama abii şimdi siz kimden yanasınız abi
Aaaa!
İkinizi birden ne çooook sevdiğimide belirtmek isterim
:a43::a43::a43::a43::a43::a43::a43:
çoook olan taraf haksızdıııır